Bitcoinin ja Ethereumin Hinta Laskussa Yhdysvaltain Tietojen Pettymyksen Jälkeen

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin ja Ether pysyvät tärkeiden hintatasojen alapuolella sen jälkeen, kun ne kokivat laskua viikonloppuna, mikä seurasi perjantaina julkaistuja pettymyksellisiä Yhdysvaltain taloustietoja.

Alasmeno alkoi perjantaina julkaistujen Yhdysvaltain ei-maataloustyöpaikkojen (NFP) tietojen jälkeen. Nämä tiedot ovat kriittisiä työllisyyden, inflaation ja yleisen taloudellisen terveyden arvioinnissa Yhdysvalloissa. Raportti osoitti, että elokuussa lisättiin 142 000 työpaikkaa, mikä jäi alle markkinoiden odotusten, jotka olivat 160 000.

“Jotta kryptovaluuttojen hinnat nousisivat, meidän olisi tarvittu lähes täydellinen tulos NFP-tiedoista”, sanoi Augustine Fan, SOFA.orgin Insightsin päällikkö. “Valitettavasti saimme yhden pahimmista mahdollisista skenaarioista. Tämä sai aikaan riskitunnelman uudelleenarvioinnin, mikä veti Bitcoinin ja Etherin hinnat alas.”

Fan lisäsi, että viimeaikaiset taloudelliset indikaattorit viittaavat siihen, että Yhdysvaltain yksityinen sektori kasvaa hitaammin ja on saavuttanut heikoimman pisteensä yli kymmeneen vuoteen. Hän varoitti, että taantuma vaikuttaa nyt todennäköisemmältä kuin aiemmin ajateltiin.

Tietojen julkistamisen jälkeen Bitcoinin arvo laski jopa 52 850 dollariin, kun taas Ether sukelsi hetkellisesti 2 160 dollariin perjantaina.

Bitcoinin-arvo-laski-niinkin-alas-kuin-$52.850

Positiivisia uutisia. Kuitenkin oli myös hyviä uutisia. Yhdysvaltain työttömyysaste, joka myös ilmoitettiin perjantaina, laski 4,2 prosenttiin, mikä antoi toiveikkaamman näkymän. “Alhaisempi työttömyysluku on vähentänyt joitakin välittömiä pelkoja taantumasta”, sanoi Lucy Hu, Metalphassa toimiva analyytikko. “Mutta tästä huolimatta, odotettua alhaisemmat työpaikkatiedot näyttävät hallitsevan markkinatunnelmaa tällä hetkellä.”

Lisää odotettavissa tällä viikolla

Hu selitti, että kryptomarkkinat reagoivat lukuihin voimakkaammin kuin perinteiset osakkeet. Hän ennusti, että volatiliteetti kryptovaluutoissa todennäköisesti jatkuu seuraavaan Yhdysvaltain keskuspankin kokoukseen saakka, joka on suunniteltu 17.-18. syyskuuta.

“Voimme nähdä lisää riskien vähentämistä tulevalla viikolla”, lisäsi SOFA.orgin Fan. “Koska positiivisia katalyyttejä on vain vähän, markkinoiden huomio siirtyy keskeisiin tapahtumiin, kuten tulevaan Yhdysvaltain presidentinvaalidebaattiin, sekä vilkkaaseen viikkoon taloustietojen julkistamisen ja keskuspankkien puheiden kanssa ympäri maailmaa.”

Ensimmäinen televisioitu vaalidebaatti Yhdysvaltain presidenttiehdokkaiden Donald Trumpin ja Kamala Harrisin välillä odotetaan pian. Raporttien mukaan keskustelu kahden ehdokkaan välillä on hyvin tiukka. Kryptovaluutta on ollut yksi tärkeimmistä aiheista kohti marraskuun vaaleja, vaikka sitä ei käsitelty viimeisessä debatissa Trumpin ja nykyisen presidentin Joe Bidenin välillä.

Viikon lopulla Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksi (CPI) ja tuottajahintaindeksi (PPI) julkaistaan keskiviikkona ja torstaina. Näitä tietoja seurataan tarkasti, koska ne tarjoavat lisää näkemyksiä inflaatiotrendeistä ja talouden yleisestä tilasta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille