Massiivinen ETF-kasvu vie Bitcoinin lähelle $66K

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Spot Bitcoin -pörssinoteeratut rahastot (ETF:t) ovat vaikuttaneet merkittävästi Bitcoinin hintavaihteluihin. Tämä voi viitata mahdollisiin hintaralleihin kryptovaluutan lähitulevaisuudessa.

Eilen sijoittajat ohjasivat yli 360 miljoonaa dollaria nettovirtana Yhdysvaltojen Bitcoin-ETF:iin. Tämä on suurin määrä, joka on sijoitettu yli kahteen kuukauteen, mikä osoittaa kasvavaa kiinnostusta näitä rahoitustuotteita kohtaan.

Kasvava kiinnostus Spot Bitcoin -ETF:iin

Sijoittajien asenne ja käyttäytyminen spot Bitcoin -ETF:iin vaikuttavat merkittävästi hintaliikkeitä muokkaaviin tekijöihin. Kun nettovirtana on kasvua, Bitcoinin hinta yleensä nousee. Toisaalta, kun varoja poistuu, hinta kokee usein korjauksen.

Viimeisten viikkojen aikana sijoittajat ovat aktiivisesti ostaneet Bitcoin-ETF:itä. 6. syyskuuta jälkeen vain kahdella 14 kaupankäyntipäivästä on ollut nettovirtana poistumia. Tämä voimakkaan kysynnän kausi saavutti huippunsa eilen, jolloin nettovirtana oli 365,7 miljoonaa dollaria, mikä on korkein luku sitten 22. heinäkuuta.

Bitcoin-ETFn-virtaus

Johtavista ETF:istä Ark Investin ARKB-rahasto herätti eniten huomiota 113,8 miljoonan dollarin nettovirtansa ansiosta. Sen jälkeen tuli BlackRockin IBIT-rahasto, joka sai 93,4 miljoonaa dollaria, Fidelityn FBTC, joka keräsi 74 miljoonaa dollaria, ja Bitwisen BITB, jonka nettovirta oli 50,4 miljoonaa dollaria. Grayscale'n GBTC oli ainoa rahasto, joka koki pienen poistuman, menettäen 7,7 miljoonaa dollaria. Näiden virtojen seurauksena BlackRockin IBIT, maailman suurin Bitcoin-ETF, hallinnoi nyt varoja yli 21,3 miljardin dollarin arvosta.

Virtojen hintavaikutus

Virtojen voimakas kasvu on osunut yhteen Bitcoinin hinnan jyrkän nousun kanssa. Erityisesti viime keskiviikosta lähtien, kun Yhdysvaltain keskuspankki ilmoitti 0,5 %:n vähennyksestä ohjauskorkoihin, sijoittajat ovat yhä enemmän ohjanneet varoja Bitcoin-ETF:iin. Tämä Fedin toimenpide on todennäköisesti rohkaissut sijoittajia etsimään korkeampia tuottoja vaihtoehtoisista varoista, kuten Bitcoinista.

Bitcoinin-hinnan-vaikutus-virtatulviin

Tänä aikana Bitcoinin hinta on noussut 59 300 dollarista lähes 66 000 dollariin tänään. Tämä merkitsee vaikuttavaa 11 %:n nousua vain hieman yli viikossa. Kasvava kysyntä Bitcoin-ETF:ille yhdessä suotuisten taloudellisten olosuhteiden kanssa viittaa siihen, että Bitcoin voi jatkaa nousuaan tulevina viikkoina.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille