Polygonin Challenger Eyes 50% Boom & Cardano valmis ralliin

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Analyytikko ja kauppias Ali Martinez osoittaa, että kahden altcoinin tekniset indikaattorit ovat optimistisia, kun kryptomarkkinoiden kokonaiskapasiteetti saavuttaa 19 kuukauden huipun.

Alkaen Polygon (MATIC) kilpailijasta Optimism (OP), Martinez ilmoittaa seuraajilleen sosiaalisella alustalla X, että tämä Ethereum layer-2 -kryptoprojekti on kehittänyt nousevan rinnakkaiskanavan kolmen päivän kaaviossa ja on tällä hetkellä “hintahavaintotilassa”.

Nouseva rinnakkaiskanava syntyy, kun omaisuuserän hintaa rajoittaa kolme rinnakkaista trendiviivaa. Liike kanavan keskilinjan alapuolelle nähdään yleisesti ottaen laskusuuntaisena, kun taas liike sen yläpuolelle nähdään noususuuntaisena.

“Kun tämä kuvio on käytössä, OP saattaa suunnata katseensa kanavan ylärajaan, joka saattaa olla tavoitteena noin 6 dollaria.”

Tutustu teknisiin indikaattoreihin ja markkina-analyysi Optimismi
Polygonin haastaja – Optimismi (OP)

Viimeisimmässä päivityksessä Optimism on hinnoiteltu 3,81 dollariin, mikä on noin 57 % alempana kuin sen 6 dollarin tavoite.

Siirryttäessä Cardanoon (ADA) Martinez toteaa, että krypto, joka on markkinakapasiteetiltaan kahdeksannella sijalla, on muodostanut symmetrisen kolmiokuvion neljän tunnin kaavioonsa. Martinez ehdottaa, että Cardano saattaa kokea nousun, jos se voi lujittaa vankan tukitason 0,63 dollarin yläpuolella.

“Tällainen siirto [kestävä kynttilänjalan sulkeminen yli 0,63 dollarin] laukaisee purkautumisen, joka voisi asettaa ADA: n rallin kohti 0,78 dollaria.”

Cardano (ADA), joka on markkinakapasiteetiltaan kahdeksannella sijalla, muodostaa symmetrisen kolmiokuvion neljän tunnin kaaviossaan
Cardano (ADA) symmetrinen kolmio-kuvio

Tällä hetkellä Cardano käy kauppaa 0,648 dollarilla.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille