Sisäpiirin ennuste: Spot ETF Buzz: XRP Primed for $5 Surge with Spot ETF Buzz: XRP Primed for $5 Surge with Spot ETF Buzz

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Entinen Ripple-johtaja Sean McBride on äskettäin ilmaissut optimismia XRP-ekosysteemin kehityskulusta ja ilmoittanut mahdollisista kehityskuluista, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi sen tulevaisuuteen. McBriden kommentit tulevat samaan aikaan, kun kryptovaluuttayhteisö on edelleen innoissaan keskusteluista, jotka liittyvät SEC:n hiljattain antamaan vihreää valoa Bitcoinin pörssinoteeratulle spot-rahastolle (ETF).

Ripple “odottaa innokkaasti” Spot XRP ETF:ää.

Tämän valossa McBride on vihjannut, että XRPArmy saattaa ennakoida spot XRP ETF:n käyttöönottoa Yhdysvaltain markkinoilla joko myöhemmin tänä vuonna tai mahdollisesti vuonna 2025, mikä lisää ekosysteemiin lisää odotusta.

Lisäksi McBriden näkemykset ovat yhteneväisiä Ripplen toimitusjohtajan Brad Garlinghousen kommenttien kanssa Bloombergin tuoreessa haastattelussa. Garlinghouse ilmaisi avoimuutensa ajatukselle, että XRP:llä olisi oma sarja SEC:n hyväksymiä ETF-rahastoja, mikä korostaa kryptosijoitusmaiseman kasvavaa hyväksyntää ja monipuolistumista.

Garlinghouse veti paralleeleja BTC-ETF:ien ja perinteisten osakemarkkinoiden alkuaikojen välille ja korosti loogista kehitystä kohti ETF-tarjonnan laajentamista kattamaan erilaisia krypto-omaisuuksia, mikä vastaa sijoittajien mieltymyksiä hajautettuihin salkkuihin.

Vaikka Garlinghouse pidättäytyi paljastamasta tarkkoja yksityiskohtia Ripplen sitoutumisesta ETF-tarjoajien kanssa, hän korosti yhtiön yleistä tukea aloitteille, jotka hyödyttävät laajempaa XRP-yhteisöä. Tämä näkemys vastaa Ripplen strategista visiota, joka on etsinyt vaihtoehtoisia lainkäyttöalueita, joilla on selkeämmät sääntelypuitteet, erityisesti sen tulevaa listautumista silmällä pitäen.

Ripplen mahdollinen listautuminen ulkomailla

Vuodesta 2020 lähtien Ripple on joutunut oikeustaisteluun Yhdysvaltain SEC:n kanssa, mikä on saanut yhtiön tutkimaan vaihtoehtoisia tapoja listautumisannilleen sääntelyn epävarmuuden keskellä.

“Yhdysvalloissa pörssilistautuminen, jossa on hyvin vihamielinen sääntelyviranomainen, joka on hyväksynyt S-1-listasi, ei kuulosta minusta kovin hauskalta. Coinbase oli ilmeisesti saanut S-1:nsä hyväksytyksi. Ja nyt SEC haastaa heidät oikeuteen S-1:ssä esitetyistä toimista.”

Garlinghouse sanoi Maailman talousfoorumissa Davosissa Sveitsissä aiemmin tänä vuonna.

Garlinghouse ilmoitti aiemmin, että Ripple aikoo listautua julkisesti sen jälkeen, kun oikeuskiista on ratkaistu, ja korosti yhtiön sitoutumista läpinäkyvyyteen ja viranomaisvaatimusten noudattamiseen.

Näiden kehityskulkujen valossa suotuisan oikeudellisen lopputuloksen, XRP:n mahdollisen USA:n spot-ETF:n käyttöönoton ja Ripplen listautumisannin näkymien lähentyminen edistävät yhdessä XRP:n hintakehitystä koskevia nousevia näkymiä. Analyytikot suhtautuvat yhä optimistisemmin merkittävän nousun todennäköisyyteen, ja ennusteet viittaavat mahdolliseen nousuun kohti psykologisesti merkittävää 5 dollarin rajaa, mikä korostaa XRP-ekosysteemin kasvavaa vauhtia ja sijoittajien luottamusta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille