2024 Bitcoin ennusteet paljastuu Top asiantuntijat

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Vuodesta 2024 on tulossa ratkaiseva hetki Bitcoinille, ja digitaalisen omaisuuden maailman johtavat henkilöt ovat ilmaisseet optimismia sen kehityskulusta. Tunnetut asiantuntijat, kuten Dan Tapiero, Raoul Pal ja Tim Draper, ovat jakaneet “Bitcoin-ennusteensa 2024”, jossa he kertovat yksityiskohtaisesti nousujohteiset näkemyksensä suurimman kryptovaluutan näkymistä.

Bitcoin-ennuste 2024: Tapieron optimistinen näkökulma.

Arvostettu makro-strategi ja digitaalisen omaisuuden rahastonhoitaja Dan Tapiero, tarjoaa vakuuttavan näkemyksen Bitcoinin potentiaalista tulevalle vuodelle.

Hän korostaa Bitcoinin vaikuttavaa 160 %:n kasvua vuodesta toiseen, mikä on merkki vahvasta vauhdista, joka todennäköisesti jatkuu vuonna 2024. Tapiero korostaa, että tämä nousuvauhti luo edellytykset merkkivuodelle, mikä pakottaa institutionaaliset sijoittajat panemaan merkille Bitcoinin huomattavan nousun.

Hän totesi seuraavaa:

“Se on kristallinkirkasta – Bitcoinin meteorimainen nousu vuonna 2023 luo pohjan monumentaaliselle vuodelle 2024″. Laitokset, jotka jättävät tämän vertaansa vailla olevan omaisuuden huomiotta, voivat riskeerata ammatillisen asemansa 0 prosentin altistumisella.”

Kullan potentiaali ja korot

Bitcoinin lisäksi Tapiero tarkkailee lupaavia trendejä myös kullassa ja ennakoi nousevaa cup-and-handle-hintakuviota, jonka potentiaalinen tavoitealue on 2300-2500 dollaria. Hän uskoo, että odotettavissa olevat koronalennukset yhdistettynä siirtymisiin poispäin Yhdysvaltain dollarista voisivat edelleen lisätä sekä kultaa että Bitcoinia.

Hän lisäsi:

“Kullan potentiaali on huikea. Viimeaikaiset havainnot viittaavat eeppiseen ralliin, joka kumoaa käsitykset kolminkertaisesta huipusta ja jossa on käynnissä kuppi- ja kahvamuodostelma. Odotettu korkojen romahdus yhdistettynä hajauttamiseen pois USD:stä voi ennakoida tavoitealueeksi 2300-2500 dollaria”,”.

Bitcoin ennuste 2024: Raoul Palin asiantuntija-analyysi

Tapieron positiiviset näkymät vastaavat entisen Goldman Sachsin johtajan Raoul Palin näkökulmaa. Palin analyysi osoittaa, että kasvava maailmanlaajuinen likviditeetti voi nostaa Bitcoinin yli 200 000 dollarin vuonna 2024, mikä merkitsee merkittävää muutosta rahoitusmaailmassa ja korostaa Bitcoin-altistumisen merkitystä perinteisille rahastonhoitajille.

Bitcoin Outlook 2024: Pal: Tim Draperin rohkea ennuste

Riskipääomamagnaatti Tim Draper on samaa mieltä ja ennustaa Bitcoinin uudeksi ennätykseksi 250 000 dollaria vuonna 2024. Draper korostaa Bitcoinin ja muiden digitaalisten varojen nykyisiä nousevia suuntauksia tämän odotetun nousun katalysaattoreina. Lisäksi hän korostaa vakaiden kolikoiden roolia porttina Bitcoiniin ja viittaa niiden vakauteen ja siirrettävyyteen. Draper visioi skenaariota, jossa Bitcoinista tulee ensisijainen vaihtoehto dollarin laskusuhdanteiden aikana, ja hän on innostunut älykkäistä sopimuksista ja odottaa niiden muuttavaa vaikutusta rahoitusjärjestelmiin ja tehokkaampaan talouteen.

Dan Tapiero, makrostrategi ja digitaalisten varojen rahastonhoitaja
Dan Tapieron Bitcoin-ennuste 2024

Hän totesi seuraavaa:

“Olen älykkäiden sopimusten suuri fani. En malta odottaa hetkeä, jolloin voin kerätä kaikki sijoittajani rahat Bitcoinissa, sijoittaa ne kaikki Bitcoiniin, antaa heidän kaikkien maksaa työntekijöilleen ja toimittajilleen ja veronsa ja kaiken muun [Bitcoinissa], ja kaikki tämä on täysin tiliöity, tarkastettu, ilman kirjanpitäjää, tilintarkastajaa, kirjanpitäjää, siirtoasiamiestä tai verojuristia. Tässä uudessa taloudessa on paljon vähemmän kitkaa. Minusta se on hyvin jännittävää.”

2024: Bitcoinin vuosi

Yhteenvetona nämä asiantuntijoiden näkemykset ennustavat Bitcoinille valoisaa tulevaisuutta vuonna 2024. Asiantuntijoiden yhteinen mielipide korostaa Bitcoinin arvon merkittävää nousua, joka johtuu Bitcoinin erinomaisesta suorituskyvystä, kullan myönteisistä suuntauksista, odotettavissa olevista korkomuutoksista ja muuttuvasta maailmanlaajuisesta rahoitusympäristöstä.

Lähestyessämme vuotta 2024 nämä ennusteet toimivat arvokkaina indikaattoreina sekä institutionaalisille että yksityisille sijoittajille ja korostavat Bitcoinin ja kullan tarjoamia mahdollisuuksia. Tulevasta vuodesta näyttää tulevan käänteentekevä hetki, joka saattaa muuttaa digitaalisten varojen alan sijoitusstrategioita.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille