$3 Billion ETH katoaa pörsseistä SEC ETF -hyväksynnän jälkeen

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Hieman yli viikko sen jälkeen, kun Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissio (SEC) hyväksyi Ethereumin (ETH) pörssinoteeratut rahastot (ETF), kryptovaluuttapörssit ovat kokeneet huomattavia ETH-virtauksia. Tämä korostaa sääntelypäätösten vaikutusta markkinoiden käyttäytymiseen.

Sen jälkeen, kun SEC hyväksyi 23. toukokuuta 2024 Ethereumin spot-ETF-rahastot, kryptopörsseistä on vedetty pois noin 777 000 ETH:ta, joiden arvo on noin 3 miljardia dollaria. Kryptokauppojen asiantuntija Ali Martinez jakoi nämä tiedot 2. kesäkuuta julkaistussa viestissä.

Ethereumin-saldo-kaikissa-pörsseissä

Martinezin esittämässä Glassnoden kaaviossa näkyy Ethereumin kokonaissaldon huomattava lasku kaikissa kryptopörsseissä. Saldo laski noin 12,5 miljoonaan ETH:hen, mikä osui samaan aikaan ETF:n hyväksymisen jälkeisen hinnannousun kanssa.

Ethereum ETF:n vaikutus

Ethereumin hinta alkoi nousta 20. toukokuuta. Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Bloombergin vanhempi ETF-analyytikko Eric Balchunas ja hänen kollegansa James Seyffart arvioivat 75 prosentin todennäköisyyden Ethereum ETF:n paikan päällä tapahtuvalle hyväksymiselle, kun se aiemmin oli 25 prosenttia.

Tänä aikana Martinez totesi myös, että Ethereum-valaat ostivat 110 000 ETH:ta, joiden arvo oli noin 341 miljoonaa dollaria. Tämä ostovyöry tapahtui 24 tunnin sisällä ennen hänen 20. toukokuuta lähettämäänsä viestiä, mikä osoittaa suurten omistajien lisääntynyttä kiinnostusta ETF:n hyväksyntää odotellessa.

Kaiken kaikkiaan Ethereumin merkittävä vetäytyminen pörsseistä viittaa siihen, että kryptokauppiaat ja sijoittajat haluavat turvata varansa. Tätä odotusta hintojen nousun jatkumisesta ja myyntipaineiden vähenemisestä pörsseissä pidetään yleensä nousevana indikaattorina.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille