Eclipse Suunnittelee “Solana Ethereumilla” L2:n Julkaisua Lokakuussa

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Eclipse-projekti aikoo lanseerata pääverkkonsa lokakuussa. Eclipse on ensimmäinen Ethereum-kerros 2, joka suorittaa transaktioita Solana Virtuaalikoneen avulla.

Solana Breakpoint -konferenssissa Singaporessa 20. syyskuuta Eclipse Labsin toimitusjohtaja Vijay Chetty ilmoitti: “Julkaisemme julkisen pääverkon lokakuun lopulla.”

Yhdistämällä Solanan, Ethereumin ja Celestian kerros-1 -lohkoketjun parhaat ominaisuudet—jota käytetään tietojen tallentamiseen—Eclipse pyrkii tuomaan “Web2-mittakaavan Web3:een.”

Chettyn mukaan merkittävimpien elementtien integroiminen lohkoketjun luomiseksi on “visio, johon uskomme vahvasti.”

Teoriassa tämä tarkoittaisi, että Eclipse välttää näiden lohkoketjujen huonoimmat piirteet.

Chetty ehdotti, että Solanan hajauttamisen rajoitukset ja Ethereumin peruskerroksen transaktiokapasiteetti ovat estäneet molempia lohkoketjuja laajamittaiselta hyväksymiseltä.

Ethereum-kerros 2 -ratkaisut tarjoavat nopeampaa transaktiokapasiteettia. Chetty huomautti kuitenkin, että monet lohkoketjut tallentavat tietoja off-chain, muiden syiden ohella. Eclipse:n Celestia-integraation tavoite on ratkaista tämä ongelma.

Kilpailu Odottaa Eclipsen

Ethereumin kerros-2 -markkinoilla Eclipse kohtaa kovan kilpailun.

L2Beat-tilastojen mukaan kolme suurinta Ethereum-kerros 2 -ratkaisua ovat Arbitrum One, Base ja OP Mainnet, joiden arvot ovat yhteensä 13,7 miljardia, 6,5 miljardia ja 6 miljardia dollaria.

Chettyn mukaan Eclipse kehittää useita natiiveja sovelluksia ja integroi monia nykyisiä “Solana blue chip -sovelluksia” kompensoidakseen menetettyä maata.

Hajautetut vaihtoalustat Mango ja Orca sekä lainausmarkkina Solend ovat esimerkkejä Solana-sovelluksista, joita laajennetaan Eclipselle. Hän mainitsi, että osa näistä sovelluksista saa uudet nimet ja brändäyksen.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille