Altseason Lähestyy: Kauppias Ennustaa Dogecoinin Nousua, Varottaa Solanan Romahduksesta

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kryptoanalyytikko Ali Martinez ehdottaa, että altcoinien aika ohittaa Bitcoinin (BTC) on lähellä, ja Dogecoin (DOGE) voisi hyötyä merkittävästi tästä muutoksesta.

Martinez jakaa 71 900 seuraajalleen sosiaalisessa mediassa X, että Bitcoinin markkinadominanssi — joka mittaa BTC:n markkina-arvoa suhteessa kaikkiin muihin kryptovaluuttoihin — lähestyy nousuvaiheen päättymistä.

Tämä muodostelma nähdään yleensä karhumaisena indikaattorina, jos hinta laskee avain tukiviivan alle. Jos Bitcoin rikkoutuu tämän tuen, se voisi merkitä tilaisuutta altcoineille ottaa johtoasema suorituskyvyssä.

Lisäksi Martinez korostaa OTHERS-kaaviota, joka seuraa kaikkien kryptovarojen arvoa lukuun ottamatta stablecoineja ja kymmenen suurimman kolikon markkina-arvoa. Hänen mukaansa OTHERS-kaavio murtuu laskevasta kolmiosta.

Tällaiset murtumat viittaavat usein siihen, että altcoinit saattavat kokea arvonnousua, koska laskevat kolmiot nähdään yleensä bullish-signaaleina hinnan käänteille.

”Asiat alkavat muuttua mielenkiintoisiksi! Bitcoinin dominanssi osoittaa merkkejä mahdollisesta murtumisesta nousuviivasta, kun taas altcoinien markkina-arvo murtuu laskevasta kolmiosta. Altcoin-kausi on aivan nurkan takana!”

Nouseva-trendi-altcoin-markkinoilla

Tämän kirjoituksen aikaan OTHERS-indeksi on arvoltaan 212,494 miljardia dollaria, mikä on mukavasti yli vastustason, tukea altcoin-markkinoiden mahdolliselle nousutrendille.

Martinez kiinnittää myös huomiota Dogecooniin, suurimpaan memecoiniin markkina-arvoltaan. Hän uskoo, että DOGE valmistautuu mahdollisiin nousuihin lähitulevaisuudessa. Hänen analyysinsä mukaan Dogecoin on lähellä murtumista, erityisesti koska suhteellinen vahvuusindeksi (RSI), joka mittaa omaisuuden momenttia, viittaa trendin käännökseen. Tämä momentin muutos voisi merkitä bull faseen alkamista DOGE:lle.

”Dogecoin valmistautuu bullish-murtumiseen! Ja yksi kahdesta ehdosta on täytetty: RSI rikkoi laskevan trendiviivan päivittäisellä kaaviolla. Nyt tarvitsemme DOGEn nousevan yli $0.11 vastustason!”

Dogecoin-on-valmistautumassa-nousujohteiseen-läpimurtoon

Toisaalta Martinez varoittaa Solanasta (SOL), merkittävästä kilpailijasta Ethereumiin (ETH) nähden. Hän varoittaa, että Solana saattaa kokea jopa 40% laskun, mahdollisesti laskien $85:een, jos se ei onnistu murtamaan $154 vastustasoa.

Martinez toteaa:

”Solanan on pian päästävä yli $154 tasosta, sillä hylkäys tässä vaiheessa voisi laukaista merkittävän korjauksen, jossa $85 toimii seuraavana avain tukitasona.”

Kaiken kaikkiaan Martinezin analyysi piirtää kuvan lähestyvästä muutoksesta kryptomarkkinoilla, kun altcoinit ovat ottamassa keskiöön, samalla kun tietyt omaisuudet, kuten Solana, kohtaavat kriittisiä vastustasoja.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille