10 krypto varten 2023 ostaa ja pitää

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on Coinbase?

Coinbase Global, Inc. on kryptovaluuttojen vaihtoalusta, jota ylläpitää Coinbase, joka on yrityksen tuotemerkki. Coinbase on hajautettu organisaatio; kaikki työntekijät työskentelevät etätyönä, eikä yrityksellä ole fyysisiä toimistoja. Se on Yhdysvaltojen suosituin kryptovaluuttapörssi kaupankäyntivolyymin perusteella.

⚡️ Kuinka korkealle Ethereum voi mennä?

Money Morning ennusti vuoden 2023 alussa, että Ethereum voi nousta jopa 8 000 dollariin vuoden 2023 loppuun mennessä. Jos sama vuoden 2021 puolivälissä alkanut nousujohteinen kehitys jatkuu, ETH:n hinta saattaa vuoden 2023 loppuun mennessä laskea 6 500 ja 7 500 dollarin välille. Vuoden 2023 lopulla kryptovaluuttamarkkinat kokivat kuitenkin suuren korjausliikkeen, ja Ethereumin ja muiden tärkeimpien kryptovaluuttojen hinnat romahtivat. Tammikuussa 2023 ETH:lla käytiin kauppaa noin 700 dollarilla.

⚡️ Millainen bitcoin on viiden vuoden kuluttua?

Galaxy Digitalin perustaja ja toimitusjohtaja Mike Novogratz kertoi tiistaina Bloomberg Technologylle, että yhden bitcoinin (BTC) arvo on 500 000 dollaria viiden vuoden kuluttua.

⚡️ Meneekö LTC takaisin ylöspäin?

Huolimatta LTC:n voimakkaasta kasvusta vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon aikana, vuoden 2021 jälkipuoliskolla ja alkuvuosina tapahtui laskua.

Maailma muuttuu nopeasti, mutta yksi asia pysyy vakaana – kryptovaluutta. Monet pitävät kryptovaluuttaa tuhoisana voimana, mutta se on osoittautunut muutoksenkestäväksi. Fiat-valuutat ovat hallitusten sääntelemiä, ja niiden arvo voi laskea usein, kun taas osakkeet ovat instituutioiden hallinnassa ja niihin vaikuttavat voimakkaasti talouden taantumat.

Samaan aikaan kryptovaluuttojen – eikä vain kolikoiden ja niiden lohkoketjujen, vaan myös kuponkien – suosio jatkaa kasvuaan. Eikä vähiten siksi, että ihmiset ovat valmiimpia uskomaan niihin, koska digitaaliset lompakot eivät ole geopoliittisten tapahtumien vaikutuksen alaisia eikä niitä hallinnoi mikään ulkopuolinen taho. Yleisön kasvava kiinnostus kryptovaluuttaan ja itsenäisiin digitaalisiin varoihin on johtanut sijoittajien määrän merkittävään kasvuun.

Kannattaako kryptovaluuttaan sijoittaa juuri nyt?

Sijoittaminen kryptoon vuonna 2022: Tee vai älä?
Mikä on paras krypto 2023 sijoittaa tulokkaalle?

Monien ennustukset tulevista vuosista ovat jo alkaneet toteutua. Kryptovaluutta on nyt osa maailmanlaajuista rahoitusta. Koska kryptovaluutta ei ole vielä saanut tarpeeksi vankkaa jalansijaa jokapäiväisessä elämässä, jotta se menettäisi kasvupotentiaalinsa, itsenäisillä kryptovaluutoilla on vielä valtavasti kehityspotentiaalia. sijoittajat, jotka lähtevät mukaan toimintaan jo tänään, voivat vielä hyötyä kryptovaluuttojen nousevista kursseista, ja mitä nopeammin he alkavat pelata tätä peliä, sitä suuremmat tuotot he saavat.

Vaikka kryptovaluuttajärjestelmästä tulee osa useimpien ihmisten jokapäiväistä elämää, tämä ala tarjoaa tietysti jatkossakin tuottoisia mahdollisuuksia. Uusia huipputeknologisia rahakkeita syntyy, ja aliarvostetut kolikot nousevat. Kaikki tämä tapahtuu kuitenkin uudessa taloudellisessa ekosysteemissä. Sijoittajilla on juuri nyt kaksi vaihtoehtoa: pitää kiinni hajoavista perinteisistä markkinoista tai monipuolistaa salkkuaan kryptovaluuttavaroilla.

Koska bitcoinin suosio rahoitusmekanismina on kasvanut voimakkaasti, suosittelemme vaihtoehtoa kaksi. Tärkeintä on, ettei osta kaikkea kerralla ja keskittyä omaisuuseriin, jotka voivat todella tuottaa voittoa.

Top 10 kryptovaluutat ostaa ja pitää vuonna 2023

Top 10 kryptovaluuttaa, joita kannattaa ostaa ja pitää hallussa vuonna 2022
Mikä on paras kryptovaluutta investointeihin?

Helmikuun 2023 puolivälissä CoinMarketCapin Digital Currency Value Index -indeksissä oli yli 17 500 erillistä kryptovaluuttaa. Vain noin 10 000 on toistaiseksi sisällytetty indeksiin; lopuilla ei ole vielä riittävästi tietoja, jotta ne voitaisiin arvioida kunnolla. Vaikka se saattaa vaikuttaa pieneltä verrattuna muihin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai kiinteistöihin, kryptovaluutta on silti suuri toimiala – kun otetaan huomioon, että CoinMarketCap sisältää vain valuutat, joita yksityishenkilöt ovat halukkaita ostamaan ja käyttämään.

Kokosimme listan 22 tärkeimmästä kryptovaluutasta, jotka tekevät sinusta rikkaan vuonna 2023. Mukaan otettiin vain valuutat, joilla on merkittävää kasvupotentiaalia, ei siis stabiileja kolikoita, koska ne vastaavat niiden fiat-valuuttojen vaihteluita, joihin ne on sidottu.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että emme kehottaisi sinua sijoittamaan tänä vuonna stablecoineihin. Ota niitä mieluummin, erityisesti USD Coin tai Tether. Yhdysvaltain dollariin sidotut kolikot ovat edullisia markkinoilla, joilla hinnat muuttuvat nopeasti. Pidä vain mielessä, että kryptovaluuttojen kasvu voi edelleen tarjota merkittäviä tuottoja, äläkä jätä sitä käyttämättä.

Bitcoin

Onko hyvä idea sijoittaa kryptoon vuodeksi 2022?
Tapoja sijoittaa bitcoiniin

Bitcoin on selvä markkinajohtaja, ja se jatkaa nousuaan, koska useimmat ihmiset pitävät sitä kryptovaluutan ihanteellisena edustajana. Bitcoin ei ole nykystandardeilla mitattuna läheskään teknologinen nero, mutta se päihittää kilpailijansa turvallisuudessa, hyödyllisyydessä ja helppokäyttöisyydessä. Bitcoin saattaa olla ensimmäinen valuutta, joka rikkoo pankin, minkä vuoksi tulemme jatkossakin näkemään sen markkina-arvon nousevan.

Bitcoinin suurin haittapuoli on sen liiallinen riippuvuus markkinatunnelmista. Koska tämä valuuttamuoto on sidoksissa koko kryptovaluuttajärjestelmän tulevaisuudennäkymiin, kaikki muutokset käyttäjien odotuksissa vaikuttavat välittömästi markkinahintaan samaa Yhdysvaltain dollaria vastaan. Volatiliteetilla on toisaalta tiettyjä etuja:

ostamalla bitcoineja, kun ne ovat edullisia, ja myymällä niitä, kun ne ovat kalliimpia.
Kryptovaluutta lista
  • Bitcoinilla on paljon aggressiivisia piikkejä, jotka ilmenevät, kun sitä provosoidaan vain lievästi. Jos seuraat uutisia, on runsaasti aikaa säätää myynnistä saatua voittoa ja ostaa sitten lisää bitcoineja valuutan arvon luonnolliseen reaktioon.
  • Bitcoinin hinta on ollut jatkuvassa nousussa suurimman osan viime vuodesta, ja se on lähestymässä jälleen uutta ennätyskorkeutta. Kolikolla on tällä hetkellä vahva positiivinen vauhti, mutta se on kuitenkin vain pieni osa sen potentiaalista; tietoisuuden ja sovellusten osalta on vielä paljon kasvuvaraa, mikä nostaa hintaa edelleen.
  • Bitcoin on likvidein kryptovaluutta. Et koskaan joudu tilanteeseen, jossa kukaan ei halua ostaa bitcoinisi. Jokainen transaktio hyväksytään ja suoritetaan välittömästi. Tämä on kryptovaluutan kannalta miellyttävin mahdollinen ympäristö: vaikka jokin menisi pieleen, omaisuutesi ei tuhoudu kokonaan kysynnän massiivisen laskun vuoksi.
Kannattaako kryptovaluuttaan sijoittaa juuri nyt?
Kryptovaluuttaa 2023

Analyytikot ehdottavat, että sijoittajien tulisi sijoittaa rahansa itse bitcoiniin, ei louhintaan, kun sen arvo nousee. Kaivostoiminta on vähitellen muuttumassa vähemmän tuottoisaksi kuin konservatiiviset hankintatekniikat: bitcoinien ostaminen silloin, kun ne ovat halpoja, ja niiden myyminen silloin, kun ne ovat kalliimpia. Lisäksi, jos louhit bitcoinia laitteistollasi, sinulla on aito mahdollisuus menettää rahasi – eli tuhlata ne kaikki. Tämän voi välttää käyttämällä jonkun toisen bitcoin-louhintalaitteistoa; palaan siihen kuitenkin myöhemmin.

Ethereum

Kannattaako bitcoiniin sijoittaa? paras krypto vuodelle 2022?
Onko Ethereum-osake hyvä sijoitus vuonna 2023?

Vaikka kilpailevia itsenäisiä valuuttoja on monia, Ethereum on ylivoimaisesti suosituin, joten ei ole yllättävää, että markkina-asiantuntijat odottavat vähintään 200 prosentin nousua vuoden 2023 loppuun mennessä. Valuutta nousi viime vuonna 4 000 dollariin osittain innokkaiden odotusten ansiosta. Käyttäjät odottavat innokkaasti Ethereum 2.0:n lanseerausta, joka on kolikon Proof-of-Stake-versio, jossa on parannettuja ominaisuuksia.

Ethereum on tällä hetkellä suosituin ja laajimmin käytetty kryptovaluutta, ja suuri määrä kehittäjiä työskentelee päivitysten parissa. Päivityksen odotetaan tekevän kolikon omistajien välisistä transaktioista sekä nopeampia että edullisempia. Ethereumista odotetaan tulevan maailman nopeimmin kasvava digitaalinen ekosysteemi.

Onko Ethereum-osake hyvä sijoitus vuonna 2022?
Vaikka voit todennäköisesti hyötyä Ethereumin heilahteluista vuonna 2023

Vaikka Ether-kopioijia tulee olemaan lukuisia, kryptovaluutta säilyttää asemansa markkinoilla. Sen valta-asema omalla alueellaan on avainasemassa, vaikka muut teknologisesti kehittyneemmät vaihtoehdot tulisivatkin markkinoille.

Vaikka voit todennäköisesti hyötyä Ethereumin heilahteluista vuonna 2023, kannattaa harkita ainakin osan kolikoistasi pitämistä pitkään. Digitaalisen ekosysteemin potentiaalista voidaan keskustella. Mutta jopa vankimmat kriitikot ovat varmoja, että seuraavien 5-10 vuoden aikana tapahtuu kvanttilähtö. Pidä määrä ETH:ta pienenä ja katso, kuinka sen arvo kasvaa 500-800 prosenttia.

Litecoin

näkymät Litecoinin krypto vuodelle 2022
Miten sijoittaa Litecoiniin?

Vuonna 2023 Litecoinin näkymät ovat epävarmat. Toisaalta kolikon suosio perustuu sen samankaltaisuuteen bitcoinin kanssa. Pinnallisten yhtäläisyyksien ansiosta se tarjoaa nopeampia transaktionopeuksia (nelinkertaisesti!) ja suurempaa helppokäyttöisyyttä, mikä kuulostaa hyvältä – mutta ei ole yhtä merkittävää kuin kilpailijat, jotka tuottavat monikäyttöisiä rahakkeita ja kolikoita, joiden varaan kokonaisia kaupallisia järjestelmiä rakennetaan. Kevytkolikkosijoittajat näkivät viime vuonna, miten tämä strategia kariutui, kun valuutta romahti saavutettuaan kaikkien aikojen huippunsa.

Toisaalta, riippumatta maineestasi kryptovaluuttamaailmassa, todellinen pääomitus on edelleen olennaisen tärkeää (jota LightCoin on myös kasvattamassa). Litecoinin suosio kasvaa, ja yhä useammat yritykset lisäävät sen maksutapana. Vaikka tämän vuoden laskusuhdanne-ennusteet pitäisivät paikkansa, se merkitsee suurta todennäköisyyttä toistua. Siinä tilanteessa kevytkolikko laskisi ensin, ennen kuin se nousisi Fibonaccin järjestyksen mukaisesti: aloittaen 600 dollarista ja saavuttaen sitten käsittämättömän 1000 dollarin tason.

Litecoinin suosio kasvaa, ja yhä useammat yritykset lisäävät sen maksuvälineeksi
näkymät Litecoinin krypto vuodelle 2023

Jos edellä kuvattu skenaario toteutuu, aikaisin mukaan tulleet Light-kolikkosijoittajat voivat myydä kolikkonsa kannattavasti ja korjata tappionsa. Pitkään säilyttämisessä ei ole mitään järkeä: jos LTC noudattaa joitain historiallisia malleja, valuutta saavuttaa pian huipun ylittämisen jälkeen uudet keskiarvot, jotka ovat huomattavasti suuremmat kuin saavutettu maksimi.

Jos näin ei tapahdu, kryptovaluutan hinta laskee vähitellen vuoden loppuun asti, jolloin se alkaa jälleen nousta.

Binance kolikko

Mikä on Binance Coin?
Kannattaako ostaa Binance Coin?

Binance Coin (BNB) on maailman suurimman kryptovaluuttapörssin Binance oma kryptovaluutta. Vietettyään vuosia piilossa suurten kilpailijoidensa varjossa valuutta saavutti vihdoin näkyvyyttä vuonna 2021, jolloin se nousi dramaattisesti ja saavutti historiallisen korkean, lähes 700 dollarin tason. Kryptovaluutta “rauhoittui” sittemmin realistisemmalle 300-400 dollarin hintaluokalle, mutta ennen vuoden loppua BNB nousi uuteen huippuun 634,34 dollariin.

Valuutan hinta pelaa nyt vakaammilla arvoilla, mutta syy aiempiin hyppyihin on itsestään selvä: sen usko kryptovaluutta-alustaan ja sen pitkän aikavälin potentiaaliin. Tässä mielessä Binance Coin seuraa jossain määrin Bitcoinin ja Ethereumin jalanjälkiä. Alusta on vakiinnuttanut asemansa suosituimpana digitaalisen valuutan osto-, kaupankäynti- ja kauppapaikkana.

Binance Coinin hinnannousu vuonna 2019 ja sen jatkuva nousu vuoteen 2023 asti ovat todiste siitä, että potentiaalia ei ole vielä löydetty. Kolikon houkuttelevuutta parantavat sisäiset toimenpiteet, kuten BNB:n kumppanuusohjelmien kautta tarjottavat palkkiot, kannustavat käyttäjien sitoutumista ja sen seurauksena erillisen kryptovaluutan kysyntää.

Binance Coinissa on jo nyt paljon toimintaa.
Onko Binance Coinilla tulevaisuutta?

Binance Coinissa on jo nyt paljon toimintaa. Tokenia voi käyttää palkkioihin, matkakuluihin ja korkotuloihin kryptovaluuttalainauksen kautta. Sivusto panostaa maksumekanisminsa tehokkuuden parantamiseen, kun otetaan huomioon Binance-alustan kehittyvä palkitsemisohjelma.

Kun aktiivisten Binance Coin -käyttäjien ja rahankäyttötapojen määrä kasvaa, myös hinta nousee. Asiantuntijat odottavat jo nyt, että 1 BNB:n uusi keskimääräinen arvo nousee lähiaikoina jopa 2000 dollariin. Näiden arvojen odotetaan nousevan keskimäärin 3-5 vuoden aikana, ja seuraavien kahden vuoden aikana ennustetaan noin 1000 dollarin kasvua – mikä johtaa lähes varmasti tappioon, jos ostat kolikoita vuoden 2023 alussa.

Ripple

XRP on Ripple-verkoston kryptovaluutta
Sijoittaminen väreihin

Kiinan kryptovaluuttamarkkinat ovat kova vastustaja muutenkin kuin oman teknologiansa vuoksi. Ripple, kuten muutkin suuret kilpailijat vuonna 2023, keskittyy omien kolikoidensa suosion lisäksi myös ekosysteeminsä julkiseen arvoon. Tässä tapauksessa kyse on maailmanlaajuisten rahansiirtojen vauhdittamisesta. Tätä varten Ripple-brändin alle on syntynyt useita hankkeita: Maailmanlaajuinen RippleNet-verkko nopeita ja halpoja rahansiirtoja varten, avoimen lähdekoodin XRP Ledger -lohkoketju, jossa on oma XRP-kolikko, ja RippleX-alusta, jota käytetään yrityksen teknologioiden edistämiseen.

Ripple-yhtiön kurssivaihtelut ovat erottamattomasti sidoksissa sen valuutan XRP:n arvoon. XRP:n arvo on kuitenkin edelleen yhteydessä Ripplen liiketoimintaan. Maailmanlaajuinen kybervaluutta osoitti vankkaa kasvua vuoteen 2021 asti, jolloin vuonna 2023 oli havaittavissa notkahduksia. Käyttäjien huoli perustuu Yhdysvaltain arvopaperikomission nostamaan kanteeseen, jossa väitettiin, että Ripple myi tokeneitaan laittomasti. Ripplen lailliset edustajat torjuvat väitteet ja väittävät, että heidän tokeneitaan ei pidetä arvopapereina.

Jos Ripple voittaa, sen uskottavuus paranee ja tokenien arvo saattaa nousta yli kaksinkertaiseksi vuoden aikana.

Chainlink

Chainlink on korkeaa tuottoa tuottavien valuuttojen listan kärjessä
Onko Link kryptovaluutta ostamisen arvoinen?

Chainlink on edelleen hyvä sijoituskohde, vaikka monet sijoittajat epäröivätkin odottaa sen menestyvän vuonna 2021 yhtä hyvin kuin vuonna 2020. On tärkeää muistaa, että Chainlink oli viime vuonna korkean ROI:n valuuttojen listan kärjessä. Chainlink eroaa muista kryptovaluutoista siinä, että se on Oraclen hajautettu verkko, joka tarjoaa tietoja älykkäille sopimuksille lohkoketjussa. Lisäksi, toisin kuin kilpailijansa, Chainlink voi kommunikoida muiden verkkojen kanssa.

Yli 1100 yritystä on ottanut Chainlinkin käyttöönsä vuoden 2023 alussa. Järjestelmän odotetaan ohittavan kilpailijat ja nousevan paikalliseksi markkinajohtajaksi DeFi-sektorilla, mutta asiantuntijat ovat edelleen eri mieltä siitä, milloin DeFi lähtee liikkeelle.

Vaikka sinulla ei olisikaan paljon käteistä säästössä, kunhan uskot DeFi- ja NFT-pelaamisen mahdollisuuksiin, tätä kryptovaluuttaa voi ostaa vuoden alussa huomattavaan alennukseen. Jos olet kiinnostunut sijoittamaan teknologiaan, joka auttaa viemään NFT-alan kehitystä eteenpäin, nyt on loistava aika tehdä se, sillä nämä markkinat ovat edelleen kasvussa.

Solana

Onko Solana coinilla tulevaisuutta?
Onko SOL-merkillä tulevaisuutta?

Top 5:n joukossa on muutamia kryptoja, jotka ovat olleet olemassa jo pidempään, mutta Solana on yksi niistä. Se lanseerattiin vuonna 2020, ja se on jo nyt saavuttanut historiallisen suuren, yli 300-kertaisen nousun lähtöarvoonsa yhden vuoden aikana. Valuutan suosio juontaa juurensa sen hyödyllisyydestä: sen avulla kehittäjät voivat luoda hajautettuja sovelluksia helpommin, mikä tekee hajautetusta taloudesta entistä helpommin suuren yleisön saatavilla.

Vuonna 2023 Solanan odotetaan jatkavan laajentumistaan puuskittaisesti. Kryptovaluuttamarkkinoiden yleiset vaihtelut ovat ainoa asia, joka keskeyttää tämän kehityksen. Vaikka kolikko ei yritäkään toistaa aiempia huippulukemia, on hyvä aika lisätä se salkkuusi uusien laskujen sattuessa. Jos jätät tilaisuuden käyttämättä nyt, saatat jäädä ilman budjettia seuraavina vuosina.

EOS

Onko EOS hyvä sijoitus 2022?
Onko EOS hyvä sijoitus?

EOS-kolikkoa pidettiin aikoinaan Bitcoinin ja Ethereumin suurena vastustajana. Nyt on selvää, että EOS on kaukana alan johtajista, mutta se on kuitenkin suhteellisen suosittu toiminnallinen kryptovaluutta, jolla on edessään valoisa tulevaisuus hajautettujen sovellusmarkkinoiden kypsyessä ja kasvaessa.

EOSIO-lohkoketju on älykkäiden sopimusten lisäksi hajautettu käyttöjärjestelmä. Tällaisella hajautetulla käyttöjärjestelmällä on useita etuja, kuten turvallisuus, vapaus ja korkea tehokkuus. Jo nyt alusta tarjoaa monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia kehittäjille, mutta markkinat reagoivat vain äänekkäisiin ilmoituksiin – ja sitten EOS kirjaa uusia huippulukemia – ennen kuin palaavat takaisin.

EOS:lla ei odoteta olevan suuria yllätyksiä vuodelle 2023, mutta se, että EOS on valuutta, jolla on erinomaiset mahdollisuudet ja joka on edelleen edullinen ostaa nyt, ei ole muuttunut.

Cardano

Cardano on kunnollinen kryptovaluutta sijoittaa 2022
Cardanon hajautettu alusta

Toinen vanhan koulukunnan hanke, Cardanon hajautettu alusta on nyt voimakkaan kehityksen alla, ja sen arvo nousee varmasti seuraavana kryptovaluuttana, joka räjäyttää 2023 markkinat ja Web 3.0 kehittyy. Minimisijoituksen aloitusraja tässä on yksi halvimmista mahdollisista: voit ostaa Cardano-kolikon alle dollarilla kappaleelta. Muistat ehkä, että ennen vuotta 2021, jolloin se kävi kauppaa vain muutamalla sentillä, krypton suosio kasvoi huimasti. Nyt se on vakiintunut tasaisemmalle tasolle, mikä osoittaa, että yleisön kiinnostus kryptoa kohtaan on kasvamassa vuotta 2023 varten.

Cardanon tärkein etu on sen huippuluokan älykkäiden sopimusten alusta, joka on toiminnallisuudeltaan ja tehokkuudeltaan edistyksellisempi kuin kaikki nykyiset protokollat. Toistaiseksi Ethereumilla on suurempi markkina-arvo kuin Cardanolla. Hanke kulkee kuitenkin omaa polkuaan ja tuottaa hedelmää: monesti alan johtajat on aiemmin ohitettu teknisesti ylivoimaisilla tulokkailla.

Top 10 kryptovaluutat huhtikuussa 2023 mukaan Forbes https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/top-10-cryptocurrencies/

Seuraava krypto vuodelle 2023 räjähtää käsiin

1. 1 tuuman

Miksi 1Inch tulee räjähtämään vuonna 2022
1Inch on hajautettu pörssiaggregaattori (DEX).

1INCH edustaa hajautettua pörssiä (DEX). Hajautetut vaihdot antavat ihmisille mahdollisuuden vaihtaa kryptovaluuttoja ilman tarvetta käyttää kryptoa 2023-lompakkoon liittämällä omansa. Kaupankäynnistä ei vastaa keskusviranomainen, eikä tiliä tarvitse luoda moniin DEX:iin.

2. Renderöinti

Render Token (RNDR) räjähtää vuonna 2022
Renderöintimerkki (RNDR)

Metaverse-tunnisteiden suosio on kasvussa, koska kiinnostus virtuaalitodellisuutta ja online-maailmoja kohtaan on lisääntynyt. Metaversessä käytetään monia näistä kryptovaluutoista, mutta Render Token ( CRYPTO:RNDR ) on aivan oma lukunsa.

Render Network on hajautettu GPU-pohjainen renderöintiverkko. Se yhdistää GPU-laskentaa tarvitsevat digitaaliset tekijät, kuten taiteilijat ja studiot, ja palveluntarjoajat, jotka ovat valmiita vuokraamaan käyttämätöntä GPU-laskentatehoaan. GPU-toimittajat saavat maksuja Render-tokenien muodossa digitaalisilta luojilta.

3. Ghost

GHOST kryptovaluutta ennuste vuodelle 2023
Onko Aave hyvä sijoitus vuonna 2023?

Aave (CRYPTO: AAVE) on suosittu ja yksinkertainen lainausmekanismi. Käyttäjät voivat lainata ja lainata erilaisia kryptovaluuttoja. Saat korkomaksuja, jos sijoitat kryptovaluuttasi Aaveen.

Aaven ominaisuudet, jotka erottavat sen muista lainajärjestelmistä, ovat seuraavat: Lainanottajat voivat vaihtaa korkoa kiinteän ja vaihtuvan välillä aivan kuten minkä tahansa muunlaisen lainan kohdalla. Aave tunnetaan myös FlashLoans-lainoistaan, jotka ovat vakuudettomia lainoja, jotka voidaan maksaa takaisin samassa tapahtumassa. Ne on kuitenkin maksettava takaisin samassa tapahtumassa.

Pitäisikö sinun olla etsimässä seuraavaa kryptovaluuttaa, joka lähtee lentoon?

Mikä Kryptovaluuttaa 2022
Mitkä kryptovaluutat lähtevät lentoon?

On houkuttelevaa etsiä seuraavaa suurta kryptovaluuttaa. Vaikka tällä tavalla voi tienata huomattavia summia, se on myös monimutkaista, aikaa vievää ja vaarallista.

Ennen kuin sijoitat kryptovaluuttaan, on tärkeää tehdä tutkimusta ja tutkia kaikki vaihtoehtosi. On monia pienempiä kryptovaluuttoja, joilla on suurempi kasvupotentiaali, mutta näihin kolikoihin liittyy myös suurempi riski epäonnistua. Voit tasapainottaa tätä suurempaa riskiä sijoittamalla osan rahoistasi kryptovaluuttaosakkeisiin tai suurten yhtiöiden kolikoihin.

Näiden vähemmän tärkeiden kryptovaluuttojen tutkiminen vie aikaa. Vaikka hanke näyttäisikin voittajalta, kryptovaluuttamarkkinoilla voi tapahtua mitä tahansa. Hyvin tutkittujen varojen perusteellisesta tutkimisesta ei voi tulla mitään, jos niitä ei tutkita perusteellisesti.

Kryptovaluuttatrendien varassa ei kannata pelata uhkapeliä. Yrittämisessä ei ole mitään väärää, mutta pidä odotuksesi ja riskeeraamasi summa omana tietonasi.

Mitkä kryptovaluutat lähtevät lentoon?
Kryptovaluuttaa 2023

Onko parempi päivä kaupan tai pitää aikana krypto talvi?

Jotkut näkevät laskusuhdanteet tilaisuutena kasvattaa salkkujaan ja oppia lisää sijoituksista. Hodlerit saattavat haluta pitää hallussaan kryptotalven aikana, ja päiväkauppiaiden kannattaa jatkaa kaupankäyntiä ja hyödyntää markkinoiden todennäköisesti suurempaa volatiliteettia. Monet oppivat lisää tekniikoita, jotta FOMO:n kaltaiset tunnevaikutukset minimoituvat. Voidaan keskittyä rakentamaan lisää varallisuutta, nauttimaan elämästä ja investoimaan itseensä

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille