Miten ostaa Bitcoin kryptokolikko?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Miten aloittelijat ostavat bitcoinia?

Näin sijoitat bitcoiniin 5 helpossa vaiheessa:
✔️ Liity bitcoin-pörssiin.
✔️ Hanki bitcoin-lompakko.
✔️ Yhdistä lompakko pankkitiliisi.
✔️ Tee bitcoin-tilaus.
✔️ Hallitse bitcoin-sijoituksiasi.

⚡️ Mikä on vähimmäissumma, jonka voi sijoittaa bitcoiniin?

Tämänhetkinen vähimmäissumma, jonka voit lähettää tai vastaanottaa, on 5 460 satoshia (0,0000546 BTC), joka on asetettu pitämään vilpilliset liiketoimet loitolla.

⚡️ Kuka omistaa eniten bitcoineja?

Satoshi Nakamoto, bitcoinin kehittäjän nimi, on listan kärjessä. Hänen hallussaan saattaa olla jopa 1,1 miljoonaa BTC:tä, jotka on todennäköisesti jaettu useiden lompakoiden kesken.

⚡️ Maksatko veroja, kun nostat bitcoineja?

Yleensä bitcoineja verotetaan siellä, missä bitcoinin omistaja sijaitsee. Tämä tarkoittaa, että jos bitcoineja myydään, verot maksetaan asuinmaassa riippumatta siitä, tapahtuvatko transaktiot ulkomaisissa pörsseissä tai virtuaalilompakoissa maan ulkopuolella.

Viimeaikaisen lohkoketju- ja Bitcoin-villityksen myötä tuntuu siltä, että ei ole mitään, mihin se ei olisi vaikuttanut. Ihmiset puhuvat mahdollisuudesta tehdä rahaa kaikkialla. Vaikka jotkut ihmiset ovat tienanneet omaisuuden, toiset ovat menettäneet yhtä paljon. Yllättävän moni pitää kryptovaluuttaa aineettomana, vaikka todellisuudessa se on yleistymässä jokapäiväisessä elämässämme – käytimme sitä sitten sijoitustarkoituksiin tai maksuvälineenä. Jos olet utelias siitä, miten pääset mukaan bitcoinien ostamiseen, jatka lukemista alla, jossa kerromme tämän digitaalisen valuutan ostamiseen ja myymiseen tarvittavat vaiheet!

Mikä on bitcoin?

Bitcoin on hajautettu, vertaisverkkomuotoinen maksuvälineverkko ja samanniminen valuutta. Maksujärjestelmässä käytetään salaustekniikkaa.

Tähän mennessä tutkijat ja hallitukset eivät ole päässeet yksimielisyyteen siitä, mikä bitcoin on. Onko se omaisuuserä, valuutta, hyödyke vai keräilyesine? Todellisuudessa bitcoin on lohkoketjuteknologian tulos.

Mikä on bitcoin?
Hieman historiaa:

Bitcoinin synnyttänyttä teknologiaa on kehitetty vuosikymmeniä, ja eri puolilla maailmaa toimivat salakirjoittajat ovat jalostaneet sen ideoita.

Bitcoin-verkon keskeinen kehitys tapahtui 13 vuotta sitten, kun Satoshi Nakamoto julkaisi sitä kuvaavan tiedoston vuonna 2008. Vaikka salanimen takana olevaa henkilöä tai henkilöryhmää ei tunneta, he ovat vaikuttaneet suuresti digitaaliseen valuuttaan. Mistä ostaa bitcoineja?

Bitcoinin syntymäpäivä on 3. tammikuuta 2009. Tänä päivänä luotiin ensimmäinen lohko ja ensimmäiset 50 bitcoinia. Kun katsomme historiaa taaksepäin, maailmanlaajuinen talouskriisi sattui suunnilleen samaan aikaan, jota kuvataan elokuvassa “Matala peli”. Siitä puhutaan myöhemmin.

Bitcoin-käyrästö oli pohjimmiltaan reaktio pankkijärjestelmään tarttuneeseen ahneuteen ja ahneuteen – siihen, että pankit ryöstävät ihmisiä.

Hajautettu malli.

Mikä on bitcoin-krypto
Bitcoin-verkosto

Toisin kuin perinteisillä valuutoilla, bitcoin-verkolla ei ole hallintoelintä, joka sitä pyörittäisi. Verkkoa ylläpitävät yksittäiset käyttäjät. Lisäksi hajautettu järjestelmä suojaa sinua vaaralta, että bitcoinisi takavarikoidaan. Vain ne, joilla on pääsy avaimeesi, voivat käyttää bitcoinejasi. Tämä on teoriassa 100-prosenttinen suoja. Tärkeintä on pitää avaimesi turvassa.

Kaksinkertaiset menot ovat mahdottomia

Kaikki yksityishenkilöt eivät ole kokeneet tätä ongelmaa, mutta huijarit ovat säännöllisesti syyllisiä siihen rahoitusjärjestelmässä.

Kaksinkertaisen rahankäytön perusperiaatteena on, että voit lähettää saman rahan useaan kertaan. Et kuitenkaan voi käyttää bitcoinejasi kahdesti bitcoin-verkossa, kuten jotkut pankit sallivat. Miten Bitcoin estää kaksinkertaisen rahankäytön

Mikä on bitcoin crypto ja miten se toimii?
Mikä on bitcoin-krypto

Kun Bitcoin-verkko tarkistaa tapahtumaa #1, ei ole mahdollista lähettää tapahtumaa #2 ennen kuin verkko hyväksyy tapahtuman #1. Toisaalta tämä altistaa sinut vaaralle, mutta se tasoittaa samalla kaikkien maksavien osallistujien toimintaedellytyksiä.

Bitcoin-tapahtumat ovat peruuttamattomia. Kun tietty määrä vahvistuksia on saavutettu, voit olla varma, että sinulle lähetetyt bitcoinit on jo kirjattu tilillesi eikä niitä voi siirtää muille lompakoille ilman suostumustasi.

Anonymiteetti ja jatkuva pääsy verkkoon

Vaikka bitcoin-tapahtumat ovat anonyymejä, voit aina seurata lähetettyjen bitcoinien alkuperää, määränpäätä ja useita lähetettyjä bitcoineja – tänään, eilen ja 12 vuotta sitten.

Kaikki tiedot säilytetään lohkoketjuverkossa. FBI on jo keksinyt, miten lompakoiden anonymisointi voidaan poistaa, mutta tarkoitus ei ole pitää sinua anonyyminä. Lohkoketjun tarkoitus on pystyä dokumentoimaan kaikki verkossa tapahtuva, mutta ei peukaloida sitä.

Bitcoinia ei saa kytkeä pois päältä.

Hajauttaminen Määritelmä ja merkitys
Bitcoin-sääntely

Bitcoin-verkko toimii 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, eikä transaktiomaksuja määritetä etukäteen. Jos lähetät suuren summan rahaa, palkkiosi on käytännössä olematon.

On olemassa käsitys, että bitcoin voidaan tuhota katkaisemalla internet. (On epätodennäköistä, että kukaan tekisi näin.)

Verkko ei tarvitse suuria nopeuksia toimiakseen, vaan riittää, että se käyttää nykyistä puhelinverkkoa ja radioaaltoja bitcoin-kryptotransaktioita koskevien tietojen lähettämiseen ja lohkoketjun jatkamiseen.

Anonymiteetti ja jatkuva pääsy verkkoon
Ainoa tapa tuhota bitcoin on onnistunut 51 prosentin hyökkäys.

Mikä on 51 prosentin hyökkäys?

Kun yksittäinen henkilö tai ryhmä henkilöitä omistaa yli 50 prosenttia bitcoin-verkon laskentatehosta, he voivat muuttaa transaktioita ja jopa luoda monopolin louhinnassa.

Tämä voidaan kuitenkin saavuttaa vain, jos suuret kaivospoolien edustajat sopivat asiasta. Koska Bitcoin-verkko on jo nyt niin suuri, tällaiset hyökkäykset edellyttävät suurta koordinointia laskentatehon osalta.

Voiko bitcoin crypto tuhoutua?
Lohkoketjuun kohdistuvan 51 prosentin hyökkäyksen ymmärtäminen

51 hyökkäys voidaan estää Bitcoin-ohjelmiston muutoksilla, eikä yhteisö salli sitä.

Entä sitten maksut?

Lähettäjältä peritään maksu jokaisesta maksutapahtumasta. Sen sijaan maksun määrää ei ole ennalta määrätty tai säännelty. Voit maksaa suuren tai pienen palkkiomaksun. – Nollaprosenttisella palkkioprosentilla ei ole vaikutusta, koska se ei tee transaktioitasi. Palkkiomaksut määräytyvät sen mukaan, kuinka nopeasti voit suorittaa maksun.

Mitä ovat altcoinit?

51 % hyökkäys Määritelmä
Se on melko suoraviivaista:

Altcoinit ovat kryptovaluuttoja, jotka eivät ole bitcoin-kryptoja. Eetteri, Dogecoin ja niin edelleen ovat esimerkkejä altcoineista. Yleensä mitä tahansa muuta kryptovaluuttaa kutsutaan altcoiniksi. Niitä on ääretön määrä, ja uusia ilmestyy joka päivä. Kaikilla niistä ei kuitenkaan ole arvoa.

Joidenkin altcoinien, kuten bitcoinin, tarkoituksena on tehdä rahaa kehittäjilleen (niitä kutsutaan joskus nimillä shitholes, shits ja niin edelleen).

Onko kryptovaluutasta provisio?
Mikä on altcoinin tarkoitus?

Osa altcoineista auttaa vain täyttämään kehittäjien taskuja, kun taas toiset ovat olemassa ratkaistakseen kryptovaluuttatalouden suuria ongelmia, joita bitcoin ei vielä pysty ratkaisemaan (tai joiden ratkaiseminen on vaikeaa). Tämä pätee erityisesti älykkäiden sopimusten, hajautettujen sovellusten käyttöönoton ja ekosysteemien kehittämisen kohdalla.

Toiseksi mikromaksut eivät ole kannattavia korkeiden verkkomaksujen vuoksi. Kolmanneksi, vaikka bitcoin-verkossa pienistä transaktiomääristä aiheutuu edelleen huomattavia kustannuksia, joidenkin altcoinien lähettäminen voi tapahtua ilman minkäänlaisia kustannuksia.

Altcoinit: Mitä ne ovat ja miten ne toimivat
Miten ja missä säilyttää bitcoineja?

Kryptovaluuttojen louhintaan voidaan käyttää useita eri lähestymistapoja. Kun bitcoin-krypto louhitaan sähköllä ja prosessointiteholla (PoW-algoritmia käyttäen), altcoinit voivat käyttää erilaisia menetelmiä, kuten PoS-, DPoS- ja muita menetelmiä (vaihtoehtoista algoritmia käyttäen).

Molempien järjestelmien edut ja haitat ovat vertailukelpoisia. Niiden välinen ero on keskivertoihmiselle vähäinen, ja suurin ero perustuu niiden maksamien palkkioiden määrään.

Miten ja missä säilyttää bitcoineja?

Todellisuudessa on olemassa useita tapoja hankkia bitcoineja. Kuitenkin tapa, jolla säilytät bitcoinisi, ratkaisee, ovatko ne sinun vai eivät.

Miten ja missä säilyttää bitcoineja?
Mitkä ovat turvallisimmat tavat säilyttää bitcoineja?

Kuivan ja märän bitcoin-varastoinnin välinen ero tehdään selväksi.

Verkkolompakoiden on aina oltava yhteydessä Internetiin. Pörssit, Internet-palvelut ja mobiilisovellukset ovat kaikki esimerkkejä tästä. Ne ovat hyödyllisiä, mutta niissä on suuri haittapuoli: ne voidaan hakkeroida.

Merkittävintä on se, että se ei häiritse bitcoin-kryptoverkkoa, vaan se vaikuttaa välittäjään, joka antaa sinulle lompakon.

Missä säilyttää bitcoin-kryptoa?
Bitcoin-krypton hyvät ja huonot puolet

Säilytä kryptovaluuttasi laitteistolompakossa turvallisuuden vuoksi. Jos säilytät sitä ohjelmistolompakossa, se on alttiimpi hyökkäyksille (tai lavastetuille hakkeroinneille). Laitteistolompakossa sinulla on pääsy alustaan, johon luotat kryptojesi säilyttämiseen, sekä varsinaisiin fyysisiin lompakoihin. Vertailun vuoksi, jos ohjelmistolompakoiden kanssa tapahtuu tulevaisuudessa hakkerointi (tai lavastettu hakkerointi), kaikki rahasi voivat olla poissa.

Pörssit ovat ylivoimaisesti yleisin tapa säilyttää kryptovaluuttaa. Tämä on edullista, sillä jos valuuttakurssi paranee, voit nopeasti toteuttaa transaktion myymällä tai ostamalla kryptovaluuttoja. On syytä huomata, että pörssit voidaan luokitella keskitettyihin tai hajautettuihin. Emme käy sitä enää läpi, mutta yleisesti ottaen keskitetyillä pörsseillä on valvontakeskus, kun taas hajautetuilla ei ole.

Milloin on paras aika sijoittaa bitcoin-kryptoon?
Käsite Bitcoin kryptovaluutta turvallinen 3d renderöinti kuva

Tämän vuoksi kryptovaluuttasi on turvallisempi, jos käytät dexejä (hajautettua kaupankäyntiä); molemmat ovat kuitenkin alttiita hakkeroinnille. Hajautettu vaihto on parempi kryptovaluutan pitkäaikaiseen säilytykseen. Jos et halua käsitellä jokaista arvonalennusta ja kurssinousua, laitteistokylmälompakot ovat parempi vaihtoehto.

Vaikka kryptovaluutan ostaminen on tällä hetkellä suuri trendi, se on epävakaa ja riskialtis sijoitusmuoto. Jos kryptovaluuttaan sijoittaminen pörssissä tai välittäjän kautta ei tunnu oikealta valinnalta, tässä on joitakin vaihtoehtoja https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/how-to-buy-cryptocurrency/.

Miten ostaa Bitcoinia luottokortilla
Miten ostaa Bitcoin hyödyntäen PayPal

Toisin kuin hot-lompakot, master-solmut eivät tarvitse toimiakseen yhteyttä internetiin. Ne ovat lähinnä muistitikkuja, joiden turvallisuutta on lisätty, mutta laitteistokylmissä lompakoissa on useita eri suojaustasoja. Lompakon ohjelma on asennettu laitteistolompakkoon. On tärkeää ymmärtää, että tämä lompakko ei tue kaikkia kryptovaluuttoja, joten valitse se tarpeidesi mukaan.

Miten ostaa Bitcoin hyödyntäen PayPal

Sinulla on mahdollisuus ostaa bitcoinia maksuprosessorin, kuten PayPal Holdings, Inc. (PYPL), kautta. Bitcoinin ostamiseen PayPalin avulla on kaksi tapaa: yhdistämällä tilisi pankkikorttiin tai pankkitiliin tai käyttämällä PayPal-tilisi saldossa olevia varoja kryptovaluuttojen ostamiseen kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta. Kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Bitcoin Cash, voi ostaa suoraan PayPalista – lukuun ottamatta Havaijin asukkaita. Jos haluat käyttää kryptovaluuttasi tavaroiden tai palveluiden ostamiseen, voit tehdä sen “Checkout With kryptovaluutta” -toiminnon kautta.

Tutorial: Miten ostaa Bitcoinia luottokortilla
Mikä on bitcoinin arvo vuonna 2023?

Aina kun ostat bitcoinia PayPalin kautta, se ansaitsee pienen summan rahaa “krypto spreadistä” eli Bitcoinin markkinahinnan ja sen Yhdysvaltain dollarin vaihtokurssin välisestä erotuksesta. Lisäksi jokaisesta ostosta peritään tietty transaktiomaksu, joka muuttuu sen mukaan, kuinka paljon dollareita kyseiseen ostokseen käytetään. Yksi huono puoli kryptovaluuttojen ostamisessa PayPalin kautta on se, että sijoittaja ei voi siirtää kryptoa pois maksuprosessorin alustalta ja ulkoiseen lompakkoon tai henkilökohtaiselle tilille. Vain harvat pörssit ja verkkokauppiaat sallivat PayPalin ostomuotona, mutta eToro on yksi niistä.

Milloin sinun pitäisi ostaa bitcoinia?
Mikä on kryptopalkkio?

Tutorial: Bitcoinin ostaminen luottokortilla

Vaikka luottokorttien käyttäminen bitcoinin ostamiseen on samanlaista kuin pankkikorttien tai ACH-siirtojen käyttäminen, kaikki pörssit eivät salli sitä käsittelyyn liittyvien maksujen ja riskien vuoksi.

Luottokorttien käsittely voi lisätä lisämaksuja tapahtumiin. Transaktiomaksujen lisäksi saatat joutua maksamaan myös käsittelymaksuja, jotka pörssi siirtää ostajille. Luottokortin myöntäjät käsittelevät bitcoin-ostoksia käteisennakkoina ja veloittavat niistä korkeita maksuja ja korkoja.

Bitcoin-palkkioluottokortit toimivat kuten mitkä tahansa muutkin palkkiokortit, paitsi että ne tarjoavat palkkioita Bitcoinin muodossa. Esimerkiksi BlockFi Bitcoin Rewards -luottokortti tarjoaa 1,5 % takaisin BTC:nä jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta. Joitakin rajoituksia on kuitenkin syytä huomioida – American Express -käyttäjät maksavat käteisennakkomaksun sekä 25 prosentin vuotuisen prosenttimaksun.

Bitcoin-krypton hyvät ja huonot puolet
Mikä kryptovaluutta on paras sijoitus aloittelijoille?

Milloin sinun pitäisi ostaa Bitcoin?

Pitäisikö minun ostaa Bitcoin, kun se on alhainen tai korkea?

Oletetaan, että olet jo hankkimassa ensimmäistä bitcoinia, ja saattaa olla houkuttelevaa ostaa niitä. Voi myös tuntua vaikealta ymmärtää, mitä bitcoin on, sillä on monia tapoja ostaa tai käyttää kryptovaluuttaa. Jotkut maat ovat jo tehneet bitcoinista kansallisen valuutan, ja useammat valtiot harkitsevat sitä. Nyt kun olemme selvittäneet, kuinka hyödyllistä bitcoin-kryptovaluuttaan sijoittaminen voi olla pitkällä aikavälillä, aloitetaan bitcoinien ostaminen. Milloin niitä kannattaa ostaa?

Lyhyesti sanottuna, lopullista vastausta ei ole. Mutta kuten kaikessa muussakin, joitakin periaatteita sovelletaan aina, ja muutamat vinkit voivat olla hyödyllisiä monissa tilanteissa.

Katso sekä korko että suuntaus, kun määrittelet, kuinka kallis kone on.

Mikä on bitcoinin arvo vuonna 2022?
Mikä on vähättelyn määritelmä?

On tärkeää ymmärtää nykyinen markkinaympäristö, kun ostat bitcoinia. Yleisin virhe, jonka tulokkaat tekevät, on jäädä kiinni hype-aaltoon. Bitcoinin niin sanotut “haukat” synnyttävät paljon kohua ja ajavat hintaa ylöspäin. Jos bitcoin olisi pyramidihuijaus, sen hinta vain nousisi. Koska bitcoin ei kuitenkaan ole pyramidi, kun “tyhmää rahaa” tulee mukaan, se ensin nousee ja sitten laskee nopeasti. Näin tapahtui esimerkiksi vuonna 2017. Bitcoin nousi 20 kertaa vuodessa, ja valtaosa siitä tuli kahden viimeisen kuukauden aikana, marraskuusta joulukuuhun. Mitä tapahtui seuraavaksi? Bitcoin putosi 19 000:sta 3,5:een tammikuun lopun ja toukokuun puolivälin välisenä aikana.

Mikä on vähättelyn määritelmä?

Tienaat rahaa laskemalla bitcoin-kryptoa, jos ostat sen arvon nostamiseksi. Se on yhtä helppoa kuin se. Jos uskot, että bitcoin on nyt yliarvostettu, laita shortti ja odota, että kryptovaluuttamarkkinat romahtavat. Myydä sitten yksinkertaisesti dollarisi käteiseksi.

Mikä kryptovaluutta on paras sijoitus aloittelijoille?
Miten ei menetä rahaa kryptovaluuttaan

Lyhennys vaikuttaa hyvältä idealta. Mutta kuten pitkien ostojen kohdalla, lyhyeksi myyjät joutuvat todennäköisemmin ajelehtimaan kuin pitkien ostajat. Molemmat voivat menettää rahaa kurssin hurjissa liikkeissä, joten stoppeja on ehdottomasti käytettävä.

Perinteisesti lyhyeksi myyjiä on enemmän kuin pitkien osakkeiden myyjiä. Markkinat ovat usein optimistiset ja tuottoisat pelata niitä vastaan, jos olet oikeassa, mutta vain jos olet oikeassa.

Sijoittaminen muihin kryptovaluuttoihin kuin Bitcoiniin
Mikä on bitcoinin arvo vuonna 2023?

Mikä on bitcoinin arvo vuonna 2023?

On myös tärkeää muistaa, että yksikään asiantuntija ei voi taata ennusteidensa tarkkuutta. Bitcoin on erittäin epävakaa omaisuuserä. On liian aikaista sanoa, saavuttaako bitcoin-krypta pitkällä aikavälillä 250 000:n ja sitä korkeammat tavoitteet, mutta on liian aikaista sanoa, saavuttaako se lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Se sallii kuitenkin sijoitukset vaihtoehtoisiin valuuttoihin sekä kehittyville DeFI- ja NFT-aloille.

Mihin muuhun sijoittaa kuin bitcoiniin?

ETH ja Binance Coin ovat kaksi ensimmäistä riviä.

Mihin muuhun sijoittaa kuin bitcoiniin?
Binance Coin Ethereumiin?

Kaikki on järkevää tässä yhteydessä. Toiseksi eniten pääomitettu krypto, ETH, kokee kehittäjien ja käyttäjien kiinnostuksen nousun.

Huvittavaa on se, että vuoden 2017 alussa ETH oli vähän tunnettu. Se oli kryptovaluutta hajautettujen sovellusten luomiseen. Se kuulosti houkuttelevalta. Ainoa ongelma oli se, että kukaan ei tiennyt, miten se toteutettaisiin tai mitä kehitettäisiin. Mutta potentiaalia näytti olevan.

Vuoden 2017 alussa yksi eetteri oli 10 dollarin arvoinen. Eetteri nousi 1350 dollariin vuonna 2017 ICO:ta ympäröivän härkätaistelun ja hypen aikana, minkä jälkeen se laski takaisin bitcoinin tasolle.

Vaikka muut kryptovaluutat saattavat ylpeillä alhaisemmilla transaktiokustannuksilla tai nopeammilla käsittelyajoilla, eetteri kehittyy jatkuvasti ja pysyy kilpailukykyisenä. Vaihtoehtoa ei kuitenkaan ole juuri nyt.

Bitcoin-krypton hyvät ja huonot puolet
Kuinka paljon eetterit ovat arvokkaita?

ETH:n nykyinen hinta on 4350 dollaria.

Binance BEP2-token, joka tunnetaan myös nimellä Binance Bitcoin Plus (BEP2), on pörssin oma krypto. Sillä on useita etuja, kuten sen suosio kauppiaiden keskuudessa.

Pörssi luo kryptovaluuttansa ja ottaa sen käyttöön useilla menetelmillä. Launchpadia hyödynnetään useimmiten tähän tarkoitukseen. Binance-kolikon kysyntä nousee ennen minkä tahansa Launchpadin käynnistämistä Binancessa, mikä nostaa hintaa.

Binancen toinen ainutlaatuinen etu on sen Smart Chain. Binance Smart Chain on lähinnä Eetteriä vastaava lohkoketju. Se saattaa lopulta korvata eetterin tulevaisuudessa, kun yhä useampia projekteja käynnistetään ja ne toimivat juuri BSC:llä.

Nyt kun kilpailu on päivä päivältä kovempaa. Sekä ETH:lla että BNB:llä on token-polttotoiminto. On myös mahdollista, että BNB toteuttaa jotain samanlaista kuin etherin mekanismi.

DOT
DOT on protokollan valvontakoodi

DOT

Hankkeen tavoitteena on kehittää hajautettu Web 3.0 -internet. Hankkeella on hyvä uutistausta (esim. huutokaupat), ja DOT:n ostaminen näyttää erinomaiselta sijoitukselta suuren laskun taustaa vasten. Painopiste on tässä tapauksessa teknologiassa ja tulevassa kehityksessä.

Kurssi on tätä kirjoitettaessa 28,30.

Linkkivaihto
Mikä on linkkitunniste?

LINKKI

Toisen luokan kolikko edellisestä luettelosta. Sen tärkein myyntivaltti on se, että sen avulla voit yhdistää useita lohkoketjuja ja toimia niiden välisenä risteytyksenä. Näin voit rakentaa tietokantoja ilman, että yksi teknologia rajoittaa sinua. Toisin sanoen hanke tuhoaa esteet eri lohkoketjuverkkojen ja ekosysteemien välillä.

LINKin valuuttakurssi tätä kirjoitettaessa on 22,05 euroa.

Cake DeFi
Mitä kryptovaluutassa on kakku?

KAKKU

Pancake Swap -kaupankäyntitodistus on kryptovaluutta, joka on syntynyt DeFI-hankkeesta. Tämän aloitteen päälähtökohtana on DeFI-villityksen jatkuminen vuonna 2023. Toistaiseksi markkinat ovat tulleet tyhjin käsin, joten mitään uutta ei ole luvassa.

Mikä on bitcoin?
Tätä kirjoitettaessa CAKE on arvoltaan 11,86 dollaria.

Päätelmä

Olemme hyväksyneet sen tosiasian, että bitcoinilla on valtavat kehitysmahdollisuudet. Tämä on idealle luontaista, ja louhinnasta saatava palkkio pienenee tasaista vauhtia.

Spekuloinnin kannalta bitcoin on ihanteellinen pitkän aikavälin sijoittajille. Ajan myötä ensimmäisen virtuaalivaluutan sijoitusten tuotto kymmenkertaistuu verrattuna kaupankäynnin tuottoihin.

Bitcoinin ostamiseen on useita vaihtoehtoja. Voit käyttää mitä tahansa valitsemaasi menetelmää, vaihtopisteistä bitcoin-vaihtopisteisiin. On tärkeää huomata, että missä päin maailmaa tahansa oletkin, et ole turvassa bitcoinin hintahistorian vaihteluilta (volatiliteetti).

Bitcoinin volatiliteetti on ollut laskussa, mikä johtuu osittain suuremmista sijoittajista ja markkina-arvon kasvusta. Mitä laajemmat markkinat ovat, sitä vaikeampaa Bitcoinin (tai minkä tahansa kryptovaluutan) on yleisesti ottaen kärsiä merkittävistä arvonvaihteluista. Samaan aikaan, kun tarkastellaan osakemarkkinoita kokonaisuutena, ne ovat paljon vakaampia kuin Bitcoin; vaikka tätä voidaan sanoa useimmista kryptovaluutoista, kun niitä verrataan vakiintuneisiin osakkeisiin ja arvopapereihin

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille