Kryptovaluutta Exchange Luokitus Top Paras

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on turvallisin kryptoalusta?

Vuoden 2023 parhaat kryptopörssit
✔️ Yleisesti paras ja paras aloittelijoille: Coinbase.
✔️ Paras mobiilisovellus: Crypto.com.
✔️ Paras turvallisuuden kannalta: Gemini.
✔️ Paras altcoineille: BitMart.
✔️ Paras alhaisiin palkkioihin ja paras kokeneille kauppiaille: Kraken.
✔️ Paras bitcoineille: Cash App.
✔️ Paras hajautettu vaihto: Bisq.

⚡️ Miten kryptopörssi toimii?

Kryptopörssi on markkinapaikka, jossa voit käydä kauppaa kryptovaluutalla. Pörssin avulla voit vaihtaa yhden kryptovaluutan toiseen, esimerkiksi Bitcoineista Lightcoineihin tai päinvastoin. Pörssit näyttävät tarjoamiensa kryptovaluuttojen tämänhetkisen markkina-arvon.

⚡️ Kuka on suurin kryptopörssi?

Coinbase on digitaalisen omaisuuden pörssi, jossa on yli 30 kryptovaluuttaa kaupankäynnin kohteena ja yli 3 miljoonaa käyttäjää. Se on Yhdysvaltojen suurin kryptovaluuttapörssi, jossa on vaihdettavissa yli 30 eri digitaalista valuuttaa.

⚡️ Onko kryptovaluutta hyvä sijoitus?

On tuskin kiistettävissä, että kryptovaluutat ovat erittäin riskialtis ja spekulatiivinen sijoitus. Ne voivat maksaa hyvin, jos olet valmis hyväksymään sen tosiasian, että ne ovat riskialtis uhkapeli, jolla on mahdollisuus tuottaa voittoa, mutta on myös mahdollisuus, että menetät kaiken. On ratkaisevan tärkeää, ettet sulje silmiäsi sijoittaessasi bitcoineihin tai muihin rahoihin.

⚡️ Onko binance us turvallinen?

Binancea pidetään turvallisena pörssinä, jonka avulla voit suojata tilisi kaksitekijätodennuksella.

Kryptovaluuttojen vaihto

Kryptovaluuttapörssit ovat päivä päivältä suositumpia, sillä ihmiset etsivät tapoja ostaa ja myydä kryptoa. Jos haluat käydä kauppaa kryptovaluutoilla, haluat käyttää kryptopörssiä. pörssit voidaan luokitella karkeasti joko keskitettyihin tai hajautettuihin. Tässä artikkelissa vertailemme parhaita keskitettyjä kryptopörssejä vuodelle 2023. Keskustelemme myös molempien pörssityyppien eduista ja haitoista, jotta voit päättää, mikä on sinulle paras.

Keskitettyjen pörssien edut

Keskitettyjen pörssien edut
On yksinkertaista käyttää fiat-rahaa.

Tällä alueella ei ole rajoituksia, joten voit tallettaa ja nostaa rahaa milloin tahansa. Jos valuuttasi ei ole tuettu, on hyvin mahdollista, että se muunnetaan kaksinkertaiseksi. Se maksaa sinulle enemmän, mutta työskentely fiat-valuuttojen kanssa keskitetyissä pörsseissä on usein melko yksinkertaista.

Käyttöliittymän helppokäyttöisyys

Uusien tulokkaiden on helpompi aloittaa työskentely keskitetyissä pörsseissä, koska ne ovat yleensä käyttäjäystävällisempiä kuin hajautetut pörssit.

Lisäsovellukset ja kaupankäyntiparit

Mikä on keskitetty ja kryptovaluuttojen vaihto?
Kryptovaluutta kaupankäynnin sovellus

Keskitetyt pörssit tarjoavat paljon laajemman valikoiman kaupankäyntipareja kuin hajautetut pörssit. Lisäksi keskitetyillä kryptopörsseillä on muitakin etuja hajautettuihin vastineisiinsa verrattuna. Vakioiduissa pörsseissä likviditeetti on suurempi ja transaktiovolyymit mahdollistavat nopeammat transaktiot – mikä voi olla ratkaisevaa kauppiaille, joiden on saatava kaupat nopeasti päätökseen.

CEX ja DEX
On olemassa yksi (hallitseva) toimija.

Mitä ovat keskitetyt kryptopörssit?

Keskitetyissä pörsseissä on johtoryhmä, joka valvoo kaikkea (siksi niitä kutsutaankin keskitetyiksi). Tämä tarkoittaa, että kaiken toiminnan, päivitykset tai kaupat voivat tehdä ihmiset, jotka työskentelevät pörssin omistavalle yritykselle. Jos joskus ilmenee ongelmia, tämä antaa yrityksille etulyöntiaseman, koska voit aina ottaa yhteyttä asiakastukeen saadaksesi apua tilisi takaisin saamiseksi.

Keskitettyjen pörssien haitat
Kryptovaluuttojen vaihto

Jos kryptopörssi varastaa rahojasi, sinulla ei ole oikeussuojakeinoja – vaikka tämä mahdollisuus suojaa sinua jossain määrin.

Bottom Line

Boneparthin antamien ehdotusten lisäksi voit ottaa huomioon myös muita tekijöitä, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. Esimerkiksi kuinka sydämellinen asiakastuki on? Kuinka käyttäjäystävällinen mobiilisovellus on? ja lopuksi, kuinka kätevä alustan käyttö on kaiken kaikkiaan? Se, mitä kuulemme kryptoasiantuntijoilta kerta toisensa jälkeen, on kuitenkin se, että ennen kuin sijoitat rahaa kryptovaluuttaan, käytä aikaa siihen, että opit siitä niin paljon kuin mahdollista. Tästä on hyötyä tulevaisuudessa.

Mieti, millaiset maksurakenteet ja turvatoimet sopivat sinulle, mitä muita toimenpiteitä aiot toteuttaa kolikoidesi turvallisen säilyttämisen varmistamiseksi ja mitkä ovat tavoitteesi. Boneparth kehottaa kryptovaluuttasijoituksia harkitsevia tutustumaan digitaalisiin valuuttoihin ennen riskinottoa. “On eri asia laittaa rahaa satunnaisesti vakaammille markkinoille kuin heittää rahaa epävakaisiin markkinoihin”, hän sanoo.

Keskitettyjen pörssien haitat

Mitkä ovat kryptovaluutan suurimmat ongelmat?
Onko keskitetty vai hajautettu vaihto parempi?

Kuten aiemmin totesin, ne tarjoavat samat edut.

Sinut voidaan estää.

Keskeinen haittapuoli keskitettyjen pörssien käyttämisessä on se, että saatat menettää pääsyn varoihisi tai tilisi suljetaan ilman, että voit saada ne takaisin. Ainoa vaihtoehto olisi kallis oikeudenkäynti, joka tuskin onnistuu. “Likainen valuutta” on vain yksi esimerkki monista mahdollisista estämisen syistä. Käsittelin sitä yksityiskohtaisemmin bitcoinia koskevassa kirjoituksessani.

Lyhyesti sanottuna “likainen kryptovaluutta” on valuutta, joka on saatu petoksen seurauksena. Esimerkiksi jos kryptovaluuttasi varastetaan vaihdosta. Todennäköisyys, että kaikki kryptovaluuttasi on saatu laillisesti, pienenee huomattavasti, kun salkussasi on hallussaan edes pieni määrä varastettua valuuttaa. Tällöin et pystyisi osoittamaan muuta, ja tappio (tai oikeuteen joutuminen) olisi väistämätön.

Kryptovaluuttojen vaihto
Onko kryptovaluutta turvallista pörsseissä?

Sinun tulisi myös tietää, että voit saada porttikiellon vahingossa. Olet voinut tahattomasti aiheuttaa ongelman kryptovaluutan vaihdossa. Ehkä olet hankkinut bitcoineja laittomasti ja järjestelmä on sen jälkeen kieltänyt sinut. Kryptovaluutan vaihdoissa esiintyy ongelmia, joten on uskottavaa, että sinut bannataan vahingossa. Keskitetyt pörssit sen sijaan pystyvät siihen, ja on mahdollista, että tilisi estetään tilisi estämisen seurauksena; mutta tämä vaara on pieni verrattuna rahan menettämiseen tilin sulkemisen seurauksena.

Laki edellyttää tarkistamista.

Kryptopörssit käyttävät KYC:tä ja ylimääräistä todentamista
Vaaditaanko kryptovaluutassa todentaminen?

Lähes kaikki keskitetyt pörssit edellyttävät tätä menettelyä. Jotkut ovat aina olleet tällaisia, kun taas toiset alkoivat toimia näin vasta, kun ne saavuttivat tietyn suosion tai halusivat tarjota lisäominaisuuksia. Esimerkiksi Binance (keskitetty kryptopörssi) antaa sinun suorittaa vain rajoitettuja tehtäviä, kunnes KYC-prosessi on suoritettu loppuun.

Kryptopörssit käyttävät AML:n lisäksi KYC:tä ja lisävarmennusta. Sinua pyydetään toimittamaan selfie passisi kanssa sekä pankkitiliote ja osoitteesi AML-ohjelman lisäksi. Tämä on oikeutesi, jos et ole huolissasi henkilötietojesi suojaamisesta ja pidät niitä arvottomina. Tällöin verkossa olevat asiakirjat voivat kuitenkin vuotaa ja huijarit voivat hyödyntää niitä laittomiin toimiin. Tällöin tietojasi voidaan käyttää paperitöiden suorittamiseen, pankkitilien perustamiseen tai laittomien liiketoimien tekemiseen

Yksityisen avaimen määritelmä
CEX ja DEX

Varoituksen sana: jos haluat käyttää keskitettyä kryptovaluuttapörssiä, jossa on KYC, valitse tunnettu pörssi. Suurimmat kryptopörssit ovat enemmän huolissaan maineestaan ja tietoturvastaan kuin pienemmät.

Keskitetyissä kryptovaluuttapörsseissä oleva krypto on hakkeroitavissa, etkä omista valuuttaa.

Kyse on yksityisestä avaimesta. Kuka tahansa, jolla on pääsy yksityiseen avaimeen, omistaa salauksen. Keskitettyihin kryptovaluuttapörsseihin liittyy kerralla kaksi suurta ongelmaa:

Keskitetyt kryptopörssit
Miksi KYC on pakollinen useimmille kryptopörsseille?
  • Et omista rahaa keskitetyssä pörssissä.
  • Ne ovat osa vaihtoa, niitä säilytetään heidän lompakoissaan, ja ne voidaan siirtää kolmannen osapuolen lompakoihin milloin tahansa. Sinulla ei ole mitään määräysvaltaa yksityiseen avaimeen, etkä voi suorittaa transaktioita itse.

Tämän järjestelmän vaihto toimii porttina kryptovaluutan kaupalle. Krypto ei kuitenkaan ole sinun; sen voi varastaa joko kryptopörssi tai huijarit, jotka pääsevät käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi, koska…

Keskitettyjä kryptopörssejä voidaan hakkeroida

Kryptopörssi vain osoittaa kryptovaluuttalompakossaan tilaa, johon se tallentaa kolikkosi. Sinulla ei ole pääsyä niihin, vaikka kuinka yrittäisit vakuutella itsellesi muuta.

Keskitettyjen pörssien edut
Onko mahdollista hakata kryptopörssiä?

Kaupankäynnin karikatyyrit

Keskitetyt pörssit harjoittavat usein käytäntöjä, jotka hyödyttävät pörssiä käyttäjien kustannuksella, kuten omaisuuserien hintojen keinotekoista manipulointia, jotta pörssi saisi aikaan likvidointeja ja saisi lisää tuloja. Nämä manipulaatiot voivat vaihdella kryptovaluuttapörssistä toiseen. Ennen oli suosittua viritellä kaupankäyntimääriä, ja tähän tehtävään käytettiin botteja. Keinotekoisesti paisutetut volyymit loivat vaikutelman luotettavuudesta. Kaupankäyntivolyymi on edelleen yksi tärkeimmistä indikaattoreista kryptovaluutan arvioinnissa. Mutta villiintyneenä 2017-2018 monet pörssit yliarvioivat volyymin kymmeniä kertoja.

Mikä on keskitetty ja hajautettu vaihto?
Kryptovaluuttojen vaihto

Syyksi mainittiin tekniset ongelmat käyttäjien puolella. Keskitetyillä pörsseillä on toisaalta kaikki tarvittavat välineet huijaamiseen ja toimeksiantojen antamiseen hintojen siirtämiseksi edulliseen suuntaan. Tämä on erityisen ilmeistä vivutetuissa futuuripeleissä, joissa voit hyötyä marginaalipyynnöstä ja joutua sitten ulos avoimesta positiosta.

Keskitettyjen kryptopörssien luokitus 2023

Binance keskitetty kryptopörssi
Binance – kryptovaluutta exchange

Vaikka Binance on erittäin suosittu ja sillä on suuri likviditeetti, se ei ole saatavilla kaikissa maissa, ja se on hakkeroitu aiemmin.

Binance turvallisuus

Pörssi on keskitetty, mikä ei aina ole hyvä asia. Se on kuitenkin merkittävin kryptovaluuttapörssi, ja sillä on merkittävä vaikutus koko järjestelmään. On selvää, että jos Binance kaatuu suuren skandaalin seurauksena ja sijoittajat menettävät rahansa – samoin kuin ne, jotka sijoittivat Binancen kautta, mutta joilla ei ollut varoja siellä – krypto romahtaa lukuisia kertoja ennen kuin se herää henkiin.

Edut Binance

Binance Chainin natiivilähetys tarjoaa työkaluja marginaalikauppaan ja mahdollisuuden passiiviseen sijoittamiseen projekteihin. Kryptopörssi tarjoaa myös kilpailuja ja edistää yhteisön kehitystä jatkuvasti.

Grid-kaupankäynnin edut Binancessa
Onko kannattavaa ostaa Binance?

Binance Bitcoin (BNB) -polttoaine on yksi parhaista saatavilla olevista sijoituskohteista, ja tämä johtuu ainakin osittain siitä, että Binancen kaltaiset pörssit voivat vaikuttaa hintoihin. BNB:n hallussapito erottaa sinut myös muista sijoittajista, sillä on tyypillistä, että kryptovaluuttojen arvot nousevat juuri ennen IDO-ilmoitusta. Kun IDO ilmoitetaan, BNB:n hinta kuitenkin yleensä nousee. Kun käyttäjille jaetaan IDO – BNB alkaa myydä pian sen jälkeen. Tämä on jo yleinen ilmiö kryptovaluuttojen kanssa

Binance BNB:n polttaminen on toinen tulojen kertymisen osatekijä. Kaikki on tässä tapauksessa suoraviivaista, sillä mitä vähemmän kolikoita on liikkeessä, sitä suurempi on niiden arvo. Polttoalgoritmi muutetaan jäljittelemään Etherin logiikkaa niin, että se toistuu. Nyt tulemme Binance-ideoihin saumattomasti käsillä.

Bybit keskitetty kryptopörssi Bybit
Binance keskitetty kryptopörssi

Valuutta toivoo ottavansa ETH:n paikan. BSC (Binance Smart Chain), lohkoketju, joka on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat aloittaa oman kryptovaluutan, pyrkii tekemään juuri sen.

Binance on perustamassa ekosysteemiään koko kryptoalan alustalla. Vaikka se on keskitetty kryptovaluuttapörssi (kaikkine sen mukanaan tuomine haittoineen), sillä on silti alan ykkösasema. Ennen kaikkea sen suosion vuoksi.

Bybit keskitetty kryptopörssi Bybit
Bybit: erot, edut, haitat

Bybit on toinen suosittu keskitetty kryptopörssi, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja palveluja. Se on saatavilla useimmissa maissa, ja sillä on hyvä likviditeetti. Bybit veloittaa kuitenkin korkeat maksut joistakin kaupoista.

Coinbase keskitetty kryptopörssi
Coinbase vaihto arvostelu

Coinbase on yksi tunnetuimmista kryptopörsseistä, koska sen avulla voit ostaa kryptoa fiat-valuutalla (USD). Coinbasella on myös hyvä likviditeetti ja erilaisia ominaisuuksia. Coinbase veloittaa kuitenkin korkeita maksuja, eikä se ole saatavilla kaikissa maissa.

Gemini on kryptovaluuttapörssi, joka toimii laillisesti Yhdysvalloissa ja noudattaa kaikkien niiden maiden lakeja, joissa se harjoittaa liiketoimintaa, mikä asettaa käyttäjät ja hyödyt vastakkain.Haittapuolia ovat muun muassa anonymiteetin ja vahvan viranomaisvalvonnan puuttuminen. Käyttäjien on toimitettava tietoja sääntelyviranomaisille sekä taloudellisia tietoja säännöllisesti. Ei ole mahdollisuutta mennä ilman KYC:tä. Sen lisäksi, että käyttäjät joutuvat tavalliseen tapaan valokuvaamaan passinsa, heidän on myös toimitettava kaikki tarvittavat tiedot AML-tarkastusta varten. Pörssi saa tietoonsa henkilötietosi, kuten työ- ja asuinpaikkasi. Kaikki tiedot lähetetään veroviranomaisille (varaudu siis maksamaan mahdolliset tulot kryptona).

Coinbase vaihto arvostelu
Coinbase keskitetty kryptopörssi

Monet ihmiset ovat tyytymättömiä kryptopörssien tarjoaman tuen tasoon. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä ongelma koskee käytännössä kaikkia kryptopörssejä. Yleisesti ottaen useimpien käyttäjien vaikeudet johtuvat käyttäjien virheistä, mikä tekee niiden ratkaisemisesta vaikeaa asiakaspalveluhenkilöstölle, olivatpa he kuinka miellyttäviä tai nopeita tahansa.

Jos kaikki kuitenkin räätälöidään teknologian avulla, tiukasta kryptovaluuttapörssin laillistamisesta on merkittävä etu. Esimerkiksi Coinbase tarjoaa 250 000 dollarin vakuutuksen Yhdysvaltain asukkaille. Tätä varten on käytettävä Coinbasen dollarilompakkoa.

Käyttäjätilit säilytetään myös erityisellä pankkitilillä petosten varalta. Tällä tavoin, jos kryptopörssiin joskus murtaudutaan, käyttäjien saldot ovat turvassa erillisellä pankkitilillä. Bitcoinin varastaminen Coinbasessa ei ole niin yksinkertaista tai tuottoisaa kuin se voi olla pienissä kryptopörsseissä ja pörsseissä.

FTX keskitetty kryptovaluutta exchange
FTX kryptopörssi

FTX on uudempi kryptopörssi, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia, kuten marginaalikauppaa ja johdannaisia. FTX on saatavilla useimmissa maissa, ja sillä on hyvä likviditeetti. FTX veloittaa kuitenkin korkeat maksut joistakin kaupoista.

Tether on kryptovaluutta, jonka avulla kauppiaat voivat ostaa tai myydä digitaalisia varoja fiat-valuutalla. Tether-alustan avulla sijoittajat voivat harjoittaa kryptojohdannaiskauppaa tarjoamalla heille mahdollisuuden käydä kauppaa optioilla, futuurisopimuksilla ja muilla tokenisoidulla arvopapereilla. Kyseessä on instrumentti, jonka arvo johdetaan kryptovaluuttojen laskusta ja noususta, jolloin sijoittajat voivat hyödyntää markkinaliikkeitä. kesäkuussa 2021 osakekauppa Bitcoin-standardia käyttäen tuli mahdolliseksi. Tesla, Google, Netflix ja muut yritykset ovat niiden joukossa. Kaupankäynti on vähintäänkin salamannopeaa.

FTX on uudempi kryptopörssi
FTX on uudempi kryptopörssi

Voimme puhua myös Alameda Researchista, joka on kaupankäyntiin ja omaisuudenhoitoon erikoistunut yritys. He käyvät kauppaa miljardien dollarien arvosta joka päivä. Siellä oli pieni kohu, joka meni useimpien ihmisten ohi huomaamatta.

FTX:ään tukeutumisen haittapuolena ovat kilpailijoihin verrattuna korkeat nostokustannukset.

Kraken keskitetty kryptopörssi
Onko Kraken hyvä vaihto?

Kraken on toinen tunnettu kryptopörssi, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja palveluja. Kraken on saatavilla useimmissa maissa, ja sillä on hyvä likviditeetti. Kraken veloittaa kuitenkin korkeat maksut joistakin kaupoista.

Pörssi mahdollistaa sekä kryptovaluutta- että fiat-valuuttakaupan sekä futuurit, marginaalikaupan ja OTC-kaupat. Transaktiomaksut määräytyvät volyymin mukaan. Haittapuolia ovat validoinnin tarve ja keskitettyihin kryptovaluuttapörsseihin liittyvät vaarat.

Kryptovaluuttapörssissä on suuri kaupankäyntivolyymi ja riittävä likviditeetti, joten voit tehdä kauppoja nopeasti.

Onko Kraken hajautettu pörssi?
Onko Krakenilla DeFi?

Mukavaa on, että pörssi on vanha ja se aikoo päästä osakemarkkinoille. Tässä ilmeisin etu on huoli maineesta. Pörssi pyrkii varmasti tasoittamaan kaikki terävät kulmat, jotta sen maine ei kärsisi ja heikentäisi hankkeen arviointia. 

Keskitettyjen kryptopörssien lisäksi on olemassa hajautettuja kryptopörssejä. Ymmärrämme, mitä niiden edut ja haitat ovat, ja teemme niiden luokituksen

Toisin kuin keskitetyt pörssit, hajautettuja kryptopörssejä ei pyöritä yksi yritys tai yhteisö. Tämäntyyppisten pörssien likviditeetti on tyypillisesti pienempi kuin keskitettyjen pörssien, mutta ne tarjoavat enemmän yksityisyyttä ja turvallisuutta. Hajautettuja pörssejä voi kuitenkin olla vaikea käyttää, ja niiden kaupankäyntimäärät ovat usein alhaisia.

Parhaat hajautetut kryptopörssit vuonna 2023 ovat:

Uniswap hajautettu vaihto
Mikä on Uniswap ja miten sitä käytetään oikein?

Uniswap on hajautettu kryptopörssi, jonka avulla voit käydä kauppaa erilaisilla kryptovaroilla. Se on saatavilla useimmissa maissa, ja sillä on hyvä likviditeetti. Uniswap veloittaa kuitenkin joistakin kaupoista korkeita maksuja.

Mikä on Sushiswap Exchange
SushiSwap – SUSHI kryptovaluutta vaihto Yleiskatsaus

Sushiswap on toinen hajautettu kryptopörssi, joka tarjoaa erilaisia ominaisuuksia ja palveluja. Se on saatavilla useimmissa maissa, ja sillä on hyvä likviditeetti. Sushiswap veloittaa kuitenkin korkeat maksut joistakin kaupoista.

  • Päätelmä

Johtopäätökset: Kaksi suosituinta ovat keskitetyt ja hajautetut pörssit. Tässä blogikirjoituksessa olemme vertailleet ja arvioineet parhaita keskitettyjä kryptopörssejä vuonna 2023. Olemme myös keskustelleet molempien pörssityyppien eduista ja haitoista, jotta voit päättää, mikä on sinulle paras.

Margin Trading kryptovaluutta exchange dYdX
Mikä on dYdX

ETHD tarjoaa vivutettua marginaalikauppaa ETHD:n kautta, joka on Ethereum-verkossa toimiva hajautettu pörssi. Voit käyttää vipuvaikutusta ja futuureja tässä dexissä, toisin kuin kilpailijat.

Likviditeetin tuottamiseen käytetään useita hajautettuja pörssejä. DyDx:n odotetaan valtaavan markkinat ja hallitsevan niitä. Ensinnäkin, koska tällä hajautetulla kryptopörssillä on tuttu käyttöliittymä ja toiminnallisuuden taso keskitettyihin vastineisiinsa verrattuna, se pystyy houkuttelemaan asiakkaita lähes välittömästi.

Mikä on 1inch Exchange
1Inch.Exchange – Yleiskatsaus hajautettuun aggregaattoriin
  • 1 tuuman vaihto

Binance Coin (BNB) on hajautettu kryptovaluuttapörssi. Se, kuten Uniswap, perustuu myös Ethereum-lohkoketjuun. Se on rakennettu dAppien (hajautettujen sovellusten) varaan. – multichain-tuki, jonka ansiosta pörssi voi toimia BSC- ja Polygon-tokenien kanssa.

Binance Decentralized Exchange perustuu kolmeen alustaan: Binance, Wanchain ja Ethereum.

  • Likviditeettiprotokolla on likviditeettiprotokolla, joka käyttää automaattista markkinatakajaa likviditeetin tarjoamiseen ja louhimiseen. Käyttäjät palkitaan yhdellä tuuman kryptolla likviditeettipoolien luomisesta.
  • Accumulation Protocol vastaa likviditeetin toimittamisesta muista hajautetuista pörsseistä. Pörssi paikallistaa markkinoiden kannattavimmat tarjoukset.
  • Tilausprotokollan Stop Losses, Stop Orders, and Auctioning avulla voit käyttää Stop Losses, Stop Orders, ja huutokauppa.
Keskitetyt kryptopörssit muistuttavat enemmänkin pankkeja
Tyypit 10 parasta kryptopörssiä

Aloitetaan tarkastelemalla joitakin perustermistöjä.

Keskitetyt kryptopörssit muistuttavat enemmän pankkeja

Omaisuuttasi hallitsee valvova henkilö, mutta hän voi myös varastaa ne. Keskitetyissä pörsseissä krypto ei kuulu käyttäjille.

Useimmat hajautetut pörssit ovat kömpelöitä käyttää, ja niistä puuttuu asiakkaiden kannalta olennaisia ominaisuuksia.

Mitä kryptopörsseille tapahtuu vuonna 2022?
Hajautettujen pörssien (DEX) edut ja haitat

Ihanteellinen vaihtoehto on käyttää vaihtoa, joka tukee sekä kryptovaluuttoja että fiat-valuuttoja. Ihanteellinen ratkaisu on yhdistää kryptopörssejä. Jos likviditeetti on sinulle olennaista, paras valinta on toistaiseksi jatkaa keskitettyjen alustojen käyttöä. Käytä Dexiä, jos käyt kauppaa harvoin. DEX on paras kryptokauppapaikka, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa tuntematta yksityisiä avaimia.

Mitä kryptovaluutta exchange 2022?
Kiista siitä, mitkä alustat ovat parempia, ei koskaan katoa. Jokaisella kryptopörssillä on omat ominaisuutensa.

Mitä kryptopörsseille tapahtuu vuonna 2023?

On yleisesti hyväksytty, että molemmat mallit ovat olemassa yhdessä. Kummallakin on omat etunsa, ja teknologia kehittyy jatkuvasti. Jotkut asiantuntijat uskovat, että uusissa kryptopörssin hallintamenetelmissä voidaan ottaa käyttöön CEX:n ja DEX:n parhaat puolet. Mitä mieltä sinä olet tästä? Jätä kommentti alla!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille