AI Token Surges: $7,5:llä 250%:n nousu

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Pian sen jälkeen Worldcoin (WLD), uraauurtava digitaalinen identiteetti aloite co-founded by ChatGPT pioneeri Sam Altman, nousi merkittävä uusi kaikkien aikojen korkein (ATH) at $7.46, laajalti seurattu tekoäly (AI) token osoittaa vahvoja merkkejä laajentamalla sen nousujohteinen vauhtia, potentiaalisesti katapultti hämmästyttävän 250%.

Itse asiassa Worldcoin on hiljattain murtautunut ulos nousevasta rinnakkaiskanavastaan päivittäisessä kaaviossa, mikä on merkki siitä, mikä näyttää olevan alkusoittoa mahdolliselle nousuradalle, joka voisi nostaa sen suurempiin korkeuksiin. Tämä analyysi vastaa kryptovaluutta-asiantuntija Ali Martinezin äskettäisessä, 19. helmikuuta julkaistussa viestissä esittämiä näkemyksiä.

Yksityiskohtiin syventyen Martinez on esittänyt skenaarion, jossa Worldcoin voisi nousta 15 dollariin ja mahdollisesti jopa 26 dollariin, mikä merkitsisi jälkimmäisessä tapauksessa hämmästyttävää 250 prosentin nousua, joka riippuisi tämän läpimurron kestävyydestä WLD:n historiallisten kaaviomallien mukaisesti elokuusta 2023 lähtien.

On syytä huomata, että Worldcoinin viimeaikainen hinnannousu osuu samaan aikaan OpenAI:n viimeisimmän innovaation, Sora-nimisen tekstistä videoksi tekoälymallin, julkistamisen kanssa, jota jotkut ovat kutsuneet “Hollywoodin tappajaksi”, koska se pystyy tuottamaan 60 sekunnin pituisia videoita, jotka ovat käytännössä erottamattomia tosielämän kuvamateriaalista.

Worldcoinin perustaminen

Muistutettakoon, että Worldcoinin synty voidaan jäljittää OpenAI:n toimitusjohtajan osallistumiseen hankkeen perustamiseen Tools for Humanityn sateenvarjon alla, ja sen token lanseerattiin virallisesti heinäkuussa 2023. Tämä lanseeraus näki kryptovarallisuuden nousevan 60 prosenttia lähes välittömästi valtavan kysynnän ja generatiivista tekoälyteknologiaa kohtaan heränneen kiinnostuksen ansiosta.

Worldcoin ei kuitenkaan ole ollut immuuni skeptisyydelle, erityisesti Piilaaksossa, jossa sen epätavanomainen lähestymistapa online-henkilöllisyyden todentamiseen, johon liittyy iiriksen skannauspalloja, on herättänyt kritiikkiä, jossa se on leimattu “pahaksi luomukseksi”, jolla on “suuri epäonnistumisen todennäköisyys”.

Tällaiset arvostelut eivät kuitenkaan ole estäneet käyttäjiä, mistä on osoituksena se, että iirisskannaus tapahtuu usein kahdeksan sekunnin välein ja että World App -sovellus ylitti marraskuussa 4 miljoonan latauksen rajan. Joulukuussa havaittu valasliiketoimien aaltoilu, kuten Martinez totesi, viittaa valmistautumiseen merkittävään hintakehitykseen.
Kirjoitushetkellä Worldcoinin token on kaupankäynnin kohteena 7,45 dollarissa, mikä merkitsee huomattavaa 42,82 prosentin nousua viimeisen 24 tunnin aikana, yhdistettynä vielä vaikuttavampaan 196,58 prosentin nousuun edellisen seitsemän päivän aikana ja 190,1 prosentin kuukausittaiseen nousuun.

Yhteenvetona voidaan todeta, että WLD:n hinnan viimeaikainen ennennäkemätön piikki saattaa osoittaa uutta innostusta yhtiön teknologisia edistysaskeleita kohtaan ja optimismia sen kryptovarallisuuden tulevaa kehitystä kohtaan. Sijoittajien on kuitenkin viisasta tehdä perusteellinen tutkimus ja arvioida siihen liittyvät riskit ennen sukeltamista.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille