Binance uhkaa välitöntä romahdusta, varoittaa Ex-SEC virkamies!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

On vain ajan kysymys, milloin koko Binance-sopimus romahtaa.

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomission (SEC) entinen virkamies John Reed Stark välitti hiljattain näkemyksiään kryptopörssi Binance:n tulevaisuudesta laajassa postauksessa, jonka hän jakoi viime lauantaina X:n sosiaalisen median alustalla.

Stark korosti analyysissään Binance-ratkaisusta Yhdysvaltain oikeusministeriön (DOJ) kanssa kahta keskeistä kehitystä. Aluksi hän huomautti useiden hiljattain julkistettujen Binanceen liittyvien DOJ:n arkistointien syntymisestä, jotka valaisevat DOJ:n nyt harjoittamaa laajaa sääntelyvalvontaa pörssissä.

Binance DOJ Filings - Regulatory Challenges Unveiled (Binance DOJ Filings - Regulatory Challenges Unveiled)
Binance DOJ Filings: Binance: Regulatory Challenges Unveiled

Stark ilmaisi uskovansa, että nämä julkistetut DOJ:n arkistot voivat mahdollisesti merkitä Binancen loppua:

”Binancea koskevien uusien säännösten noudattamista koskevien sitoumusten tyhjentävä luettelo on kuin konsulttiyhtiön toivomuslista – ja sen toteuttaminen ja toteuttaminen maksaa kymmeniä, ellei satoja miljoonia dollareita.””.

Kuvailemalla Binanceen tulevaisuudessa tulevia valvontatehtäviä Stark vertasi sitä, että jokainen maailmanlaajuisen huumekartellin jäsen varustettaisiin kameroilla, ja kartelli maksaisi entisistä ja nykyisistä hallituksen agenteista koostuvan ammattitaitoisen tiimin, joka valvoo kuvamateriaalia ympäri vuorokauden. Stark väitti:

John Reed Stark on Yhdysvaltain arvopaperikomission entinen virkamies.
John Reed Stark: U.S. Securities and Exchange Commissionin lausunto

“Mielestäni Binance ei voi huumekartellin tavoin muuttua yhtäkkiä perinteiseksi, lainkuuliaiseksi, avoimeksi, läpinäkyväksi, kuuliaiseksi, alistuvaksi ja hallitusystävälliseksi rahoitusyhtiöksi. SEC:n tarkastuksesta selviytyminen olisi tarpeeksi vaikeaa ahdingossa olevalle Binance-infrastruktuurille, mutta DOJ:n ja FinCEN:n tarkastuksen läpikäyminen näyttää lähes mahdottomalta.”

Stark jatkoi ja tarkensi:

Tämä johtaa lisäsyytteisiin Binancea vastaan, lisäsyytteisiin CZ:ta vastaan ja uusiin syytteisiin kaikkia muita (kumppaneita, asiakkaita, yhteisyrityksen jäseniä, yhteistyökumppaneita jne.) vastaan, jotka ovat häijysti kietoutuneet Binance-rikollisyritykseen.”.

Toinen merkittävä kehitys, jota Stark korosti, oli SEC:n jättämä “täydentävä vetoomus Binancea vastaan”, joka hänen mukaansa vahvisti merkittävästi sääntelyviranomaisen kryptofirmaa vastaan nostamaa syytettä.

SEC:n entinen internetin täytäntöönpanopäällikkö selvitti asiaa tarkemmin toteamalla, että meneillään olevassa SEC:n täytäntöönpanokanteessa Binancea ja Changpeng Zhaota (CZ) vastaan SEC on alkanut sisällyttää tosiseikkoja DOJ:n syyteneuvottelusopimuksesta. Stark korosti, että nämä sopimukset vahvistavat merkittävästi SEC:n tapausta Binancea ja CZ:tä vastaan.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille