Bitcoin ETF Surge Sparks ennusteet $112K Hinta

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

CryptoQuantin toimittamien tietojen mukaan on hyvin mahdollista, että Bitcoinin hinta voi nousta huikeaan 112 000 dollariin kuluvan vuoden aikana, jos jatkuva varojen virtaaminen pörssinoteerattuihin rahastoihin (ETF) jatkuu.

Tämä toimitusjohtaja Ki Young Jun esittämä ennuste korostaa kryptovaluuttamarkkinoiden mahdollista nousujohteista kehitystä. Ju korosti X:ssä käydyissä keskusteluissa, että jopa “pahimmassa tapauksessa” Bitcoin voi silti kokea merkittävän nousun ja saavuttaa vähintään 55 000 dollaria. Tämä ennuste merkitsee huomattavaa, lähes 15 prosentin nousua maanantaina havaittuihin hintoihin verrattuna.

Ennusteet perustuvat analyysiin näiden sisäänvirtausten vaikutuksesta Bitcoinin markkinakapitalisaatioon yhdistettynä huolelliseen tarkasteluun metriikka-suhteesta, joka on historiallisesti osoittanut, pidetäänkö hintoja “yliarvostettuina” vai “aliarvostettuina”.

Korostaen spot-ETF-rahastojen huomattavia sisäänvirtauksia, jotka ovat noin 9,5 miljardia dollaria kuukausittain, Ju spekuloi mahdollisella vuotuisella lisäyksellä toteutuneeseen pääomaan, joka saattaa nousta vaikuttavaan 114 miljardiin dollariin. Vaikka GBTC:n kaltaisista yksiköistä tapahtuisi ulosvirtauksia, Ju ennakoi huomattavaa, noin 76 miljardin dollarin nousua, mikä voisi nostaa toteutuneen ylärajan nykyisestä 451 miljardista dollarista 527-565 miljardiin dollariin.

Ju selvitti lisäksi Bitcoinin markkinakapitalisaatiota ja sen toteutunutta pääomaa kuvaavan suhteen merkitystä, sillä se on mittari, joka heijastaa aktiivisia tokeneita niiden viimeisimmän kaupankäyntihinnan mukaan. Tämä suhdeluku, jonka ennustetaan saavuttavan 3,9 spekuloidulla 104 000-1112 000 dollarin hinta-alueella, on historiallisesti merkkinä markkinoiden mahdollisesta huipusta.

Spot Bitcoin ETF:ien huima nousu on osoitus kasvavasta trendistä, sillä viimeisimmän saatavilla olevan tiedon mukaan niiden omistusosuus on ylittänyt 192 000 Bitcoinia vain kuukausi niiden perustamisen jälkeen.
Suhteellisen lyhyestä olemassaolostaan huolimatta nämä rahastot ovat jo onnistuneet houkuttelemaan miljardeja dollareita sijoittajilta, jotka haluavat altistua Bitcoinille ilman suoraa omistusta ja varastointia. Tämä kasvava kiinnostus vahvistaa entisestään Bitcoinin potentiaalista nousua rahoitusmaailmassa ja korostaa kryptovaluuttasijoitusstrategioiden kehittyvää dynamiikkaa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille