Bitcoin hinta laskee alle $62,500 keskellä markkinoiden myllerrystä

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoinin hinta on laskenut alle 62 500 dollarin. Tämä on yksi suurimmista digitaalisen valuutan arvonlaskuista tänä vuonna. Juuri nyt Bitcoinin arvo on noin 62 490 dollaria. Tämä hinnanlasku tuli kuuden päivän jälkeen, jolloin Yhdysvalloissa myytiin Bitcoin-ETF:iä enemmän kuin ostettiin. Ihmiset eivät myöskään ole varmoja siitä, mitä rahapolitiikalle tapahtuu, sillä viimeisen viikon aikana Bitcoinin hinta on laskenut 6 prosenttia.

Myös toiseksi suurin digitaalinen valuutta Ethereum on menettänyt 6 % arvostaan viime viikolla. Se oli aiemmin tässä kuussa lähellä 4 000 dollaria, mutta on nyt pudonnut 3 360 dollariin.

Yhdysvaltain keskuspankki on päättänyt olla muuttamatta pääkorkoa

He aikovat laskea sitä vain kerran tänä vuonna. Tämä on vähemmän kuin aiemmin ajateltu kolme kertaa. Hinnat eivät nouse yhtä nopeasti kuin aiemmin, mutta ne ovat edelleen korkeammat kuin Fedin 2 prosentin tavoite. Kun korot pysyvät korkeina, ihmiset eivät ehkä halua sijoittaa riskillisiin asioihin, kuten digitaalisiin valuuttoihin.

Myös laajemmat kryptovaluuttamarkkinat ovat laskusuunnassa

Kaikkien digitaalisten valuuttojen kokonaisarvo on laskenut 3,5 % viimeisen päivän aikana ja on nyt 2,39 biljoonaa dollaria. Erityisesti muun muassa BNB:n, Solanan ja XRP:n arvo on laskenut merkittävästi, sillä ne ovat menettäneet viime viikolla 6,6 %, 16 % ja 4 %.

Kryptovaluuttamarkkinat-ovat-laskusuhdanteessa

Myös Telegramin digitaalinen valuutta TON on menettänyt arvoaan. Se on pudonnut 13 prosenttia korkeimmasta 8,25 dollarin hinnastaan aiemmin tässä kuussa.

Edes näennäisesti kestävät meemikolikot, kuten Dogecoin, Shiba Inu ja PEPE, eivät ole immuuneja markkinoiden heilahteluille. Ne ovat kokeneet 5, 6 ja 11 prosentin tappiot vain yhden päivän aikana. Dogwifhat, toinen meemikolikko, on kokenut erityisen jyrkän laskun, ja se on menettänyt noin puolet arvostaan viime viikosta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille