Mt. Gox aloittaa takaisinmaksut: Gox Gox: Mitä kryptomarkkinat odottavat?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mt. Gox, kryptovaluuttapörssi, joka romahti vuonna 2014 massiivisen hakkeroinnin vuoksi, aloittaa takaisinmaksut velkojille heinäkuun alussa. Nämä yhteensä noin 9 miljardin dollarin suuruiset takaisinmaksut suoritetaan Bitcoinina (BTC), Bitcoin Cashina (BCH) ja käteisenä.

Historiallinen konteksti

Mt. Gox käsitteli aikoinaan yli 70 prosenttia kaikista Bitcoin-transaktioista, mutta teki konkurssin vuonna 2014 menetettyään 850 000 BTC:tä. Tapaus paljasti merkittäviä tietoturva-aukkoja kryptovaluuttamarkkinoilla, mikä johti laajoihin oikeudenkäynteihin ja elvytystoimiin.

Markkinoiden huolenaiheet

Analyytikot ovat huolissaan siitä, että BTC:n äkillinen tulva markkinoille voi johtaa myyntiin, mikä lisää volatiliteettia. Jotkut kuitenkin uskovat, että markkinat ovat jo ottaneet tämän tapahtuman huomioon, mikä saattaa vähentää sen vaikutusta. Monet velkojat saattavat päättää pitää BTC:nsä odottaen tulevaa hinnannousua.

Alan reaktiot

Galaxy Digitalin tutkimuspäällikkö Alex Thorn keskusteli Twitterissä mahdollisesta markkinavaikutuksesta ja herätti keskustelua Bitcoinin tulevasta hintavakaudesta.

Mitä Bitcoinille tapahtuu heinäkuussa?

Mark Cullen ennustaa Bitcoinin jatkavan laskuaan heinäkuussa ja mahdollisesti putoavan 57 000 dollariin, koska likviditeettipooli toimii kryptokurssin magneettina.

Trader Doctor Profit on samaa mieltä Cullenin ennusteen kanssa, mutta uskoo BTC:n olevan lähellä paikallista minimiä ja saavuttavan pian uuden kaikkien aikojen korkeimman tason. Hän suosittelee käyttämään nykyistä notkahdusta ostamaan lisää bitcoineja.

Maksun vaikutus Bitcoinin hintaan

Mt. Goxin pörssinjohtajan ilmoitettua korvausten maksamisen aloittamisesta Bitcoin laski 3 % ja putosi alle 58 000 dollarin ennen kuin se nousi yli 61 000 dollarin.

Bitcoinin-hintakaavio-Mt.-Goxin-ilmoituksen-jälkeen

Laajemmat vaikutukset

Mt. Goxin takaisinmaksujen aloittaminen on merkittävä tapahtuma kryptovaluuttamaailmassa, sillä se ratkaisee yhden kryptohistorian suurimmista rahoituskriiseistä. Se vaikuttaa tuleviin sääntely- ja turvatoimiin ja testaa markkinoiden kypsyyttä ja vakautta.

Kun takaisinmaksut alkavat, kryptoyhteisö seuraa tiiviisti markkinoiden reaktioita ja vastikään korvauksia saaneiden velkojien toimia. Tästä episodista saadut opetukset ovat ratkaisevia kryptovaluuttamarkkinoiden tulevan kehityksen kannalta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille