Bitcoin Whales’ $3B Stash Surge paljastui tammikuussa Data

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Crypto valaat, tunnetaan myös merkittävinä sijoittajina sisällä kryptovaluutta tilaa, ovat keränneet huomattavan 3 miljardia dollaria Bitcoin (BTC) koko tässä kuussa, kuten per havainnot ketjun analytiikka yritys IntoTheBlock.

Tiedot osoittavat, että yli 1 000 BTC:tä omistavissa lompakoissa olevien Bitcoinien määrässä on tapahtunut huomattava nousu, ja se on kasvanut noin 76 000 BTC:llä. Näin ollen näissä lompakoissa olevien Bitcoinien kokonaismäärä on nyt lähes 7,8 miljoonaa BTC.

Johtavan kryptovaluutan kehityskaari alkoi kuukauden aikana myönteisesti, ja se nousi 11. tammikuuta yli 48 900 dollarin korkeuteen, mikä osui erityisesti samaan aikaan Yhdysvalloissa toimivien pörssinoteerattujen spot-rahastojen (ETF) käyttöönoton kanssa. Tämän jälkeen markkinadynamiikka vaikutti hintakorjaukseen, ja arvot laskivat viime viikolla 38 500 dollarin tuntumaan.

Korjaus johtui suositun kryptosijoitusinstrumentin Grayscale Bitcoin Trustin (GBTC) sijoittajien voittojen ottamisesta. Mielenkiintoista on, että tämän hinnanlaskun aikana tarkkanäköiset valaat hyödynsivät tilannetta ja hankkivat Bitcoinia edullisemmilla arvostuksilla Bitfinex-kryptovaluuttapörssin kautta.

“Vaikka Bitcoin-ETF:t ovat nähneet nettomääräisiä sisäänvirtauksia 820 miljoonaa dollaria, Bitcoin-valaat ovat nähneet ~3 miljardia dollaria (76 000 BTC) tähän mennessä vuonna 2024”, IntoTheBlock sanoi viikoittaisessa uutiskirjeessä. “Valaisiin kuuluvat kaikki yhteisöt, yksityishenkilöt tai rahastot (mukaan lukien ETF:t), joilla on hallussaan yli 1 000 BTC.”

Tarkasteltaessa valaiden aktiivisuuden ja kryptovaluuttojen kurssimuutosten välistä korrelaatiota, kaavion sininen viiva symboloi edellistä, kun taas musta viiva merkitsee kryptovaluutan markkinahinnan vaihtelua. Tänä ajanjaksona valaat osoittivat luottamusta, sillä ne kasvattivat strategisesti Bitcoin-omistuksiaan markkinoiden laskusuhdanteen keskellä, mikä osoittaa heidän uskonsa kryptovaluutan pitkän aikavälin potentiaaliin.

Markkinoiden kehittyessä edelleen ja pörssinoteerattujen rahastojen (ETF) hiljattaisen käyttöönoton myötä useat alan tarkkailijat ja merkittävät rahoituslaitokset, kuten Standard Chartered, odottavat huomattavaa pääomavirtaa kryptovaluutta-alalle. Tämän virtauksen odotetaan nostavan Bitcoinin markkinahinnan korkeuksiin, ja ennusteiden mukaan kryptovaluutta saavuttaa 100 000 dollarin tason vuoden 2024 loppuun mennessä.

Nämä optimistiset näkymät heijastavat kollektiivista näkemystä siitä, että äskettäin lanseeratut ETF-rahastot houkuttelevat miljardeja dollareita sijoituksia, mikä vahvistaa Bitcoinin asemaa tuottoisana ja kestävänä sijoituskohteena maailmanlaajuisessa rahoitusmaailmassa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille