Milloin Altcoins Hit $1 Trillion? Crypto Expert Drops Prediction

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Keskellä vallitsevaa elpymistä laajemmalla kryptovaluuttasektorilla, altcoin-segmentti ei ole poikkeus tästä noususuunnasta. Tällä hetkellä altcoinien markkinakapitalisaatio seisoo sitkeästi keskeisen kynnyksen yläpuolella, mikä ei ole jäänyt huomaamatta kryptoanalyytikko Michaël van de Poppen tarkkasilmäisyydeltä.

Hänen 30. tammikuuta päivätyssä laajassa kirjoituksessaan esittämiensä näkemysten mukaan kryptomarkkinoiden kokonaiskapasiteetti, Bitcoinia (BTC) lukuun ottamatta, on ylittänyt merkittävän virstanpylvään eli 675 miljardia dollaria. Van de Poppe on optimistinen kehityksen suhteen ja odottaa jatkuvaa nousua kohti himoitun 1 biljoonan dollarin rajaa tai mahdollisesti jopa 1,25 biljoonan dollarin ylittämistä seuraavien kahden tai neljän kuukauden aikana.

Vahvimmat altcoinit

Van de Poppen havainnot syventyvät altcoin-markkinoiden dynamiikkaan ja korostavat huomionarvoista muutosta, kun se onnistuneesti ottaa takaisin 200 viikon liukuvan keskiarvon (MA) ja muuntaa entisen vastuksen noin 675 miljardin dollarin kohdalla tukevaksi perustaksi. Tämä strateginen manööveri on asettanut näyttämön nousevalle trendille, jonka seuraavat vastustasot ovat seuraavat

jotka kryptokauppojen asiantuntija on tunnistanut noin 1 biljoonan ja 1,257 biljoonan dollarin kohdalla.

Tässä dynaamisessa altcoin-maisemassa tietyt kryptovaluutat osoittavat suurempaa kestävyyttä ja vahvuutta kuin toiset. Esimerkkitapaus on Polygon (MATIC), joka osoittaa vankkoja teknisiä ja fundamentaalisia indikaattoreita. Vaikka MATIC kohtasi haasteita edellisenä vuonna, se pyrkii kaksinkertaistamaan hintansa ja tavoittelee 1,25 ja 1,50 dollarin välistä vaihteluväliä.

Lisäksi Ethereum (ETH), markkinakapitalisaatioltaan johtava altcoin, saavutti hiljattain virstanpylvään ohittamalla Bitcoinin ensimmäistä kertaa sitten lokakuun 2022. Samanaikaisesti Ethereumin johdannaismarkkinoiden lisääntynyt aktiivisuus viittaa mahdolliseen pääomavirtojen uudelleensuuntautumiseen, kuten Glassnoden viimeisimmässä raportissa hahmotellaan.

Suuressa mittakaavassa altcoin-markkinat osoittavat kollektiivisesti huomattavaa kestävyyttä, mikä vahvistaa van de Poppen positiivisia ennusteita tulevista voitoista. On kuitenkin syytä huomata, että kryptovaluuttamaisema on dynaaminen ja altis nopeille muutoksille. Näin ollen varovainen lähestymistapa edellyttää perusteellista tutkimusta ennen sijoituspäätösten tekemistä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille