Miljardin dollarin lisäys: Glassnode perustajat ennustaa Bitcoin (BTC) nousu Mega Short Liquidations kanssa

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kryptoanalytiikkayritys Glassnoden perustajat Jan Happel ja Yann Allemann, jotka tunnetaan Negentropic-kahvalla sosiaalisen median X-alustalla, ovat optimistisia Bitcoinin viimeaikaisen nousun suhteen ja uskovat, että se voisi mahdollisesti käynnistää merkittävämmän rallin.

Glassnoden perustajien mukaan Bitcoinin hinnan äkillinen noususuhdanne saattaa johtaa ilmiöön, joka tunnetaan nimellä short squeeze. Short squeeze tapahtuu, kun kauppiaat, jotka ovat lainanneet omaisuuserän tarkoituksenaan myydä se alempaan hintaan saadakseen voittoa erotuksesta, joutuvat ostamaan lainatut omaisuuserät takaisin, kun markkinoiden vauhti kääntyy heitä vastaan. Tämä voi puolestaan käynnistää uusia nousevia markkinaliikkeitä.

Perustajat korostavat likviditeetin merkitystä tässä skenaariossa toteamalla: “‘Liquidity is KEY'.” He tarjoavat kattavan analyysin Bitcoinin nykytilanteesta:

  1. Bitcoin-analyysi: Bitcoin on noussut 42 200 dollariin, mikä on luonut likviditeettiä pitkille positioille, ja yleinen impulssi on edelleen neutraali.
  2. Likviditeettivaje: Hinta on täyttämässä likviditeettivajetta 42 000 dollarin yläpuolella, mikä viittaa mahdolliseen volatiliteettiin. Erityisesti on tapahtunut noin 659 miljoonan dollarin likvidointeja.

Tulevaisuuden näkymät vaikuttavat nousujohteisilta, ja on mahdollista, että nousujohteinen vauhti laukaisee noin 1 miljardin dollarin lyhyiden positioiden realisoinnit, mikä saattaa viedä markkinoita edelleen ylöspäin.

Glassnoden perustajat huomauttivat äskettäin, että Bitcoin saattaa olla muodostamassa klassista laskevaa kiilakuviota. Tälle teknisessä analyysissä yleisesti käytetylle kuviolle on ominaista sarja alempia korkeimpia ja alempia matalimpia lukemia, jotka muodostavat kiilan muodon kaavioon. Kuvion edetessä ylä- ja alarajojen välisen etäisyyden pieneneminen osoittaa myyntipaineen heikkenemistä. Perinteisesti, kun hinta murtautuu kiilan ylemmän trendiviivan yläpuolelta, sitä pidetään nousevana signaalina.

Kirjoitushetkellä Bitcoinin kurssi on 43 436 dollaria, ja se on noussut hieman viimeisen 24 tunnin aikana. Perustajien näkemykset tarjoavat kattavan näkökulman markkinoiden nykyiseen dynamiikkaan, mikä viittaa mahdollisuuteen tulevaan myönteiseen kehitykseen kryptoalalla.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille