Bitcoinin vaaravyöhyke: Arthur Hayes ennustaa $30K Drop keskellä inflaatio Surge

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin on valmis kokemaan laskun 35 000 dollariin tai sen alapuolelle nousevan globaalin makrotaloudellisen turbulenssin vuoksi, kuten Arthur Hayes korostaa.

Viimeisimmässä blogikirjoituksessaan “Yellen or Talkin'?”, joka on päivätty 24. tammikuuta, kryptovaluuttapörssin BitMEXin entinen toimitusjohtaja esittää synkän lyhyen aikavälin hintaennusteen BTC:lle. Vaikka Bitcoin on edelleen 75 prosenttia korkeammalla kuin vuosi sitten, se kohtaa konvergenssia tekijöitä, jotka edistävät merkittävää alaspäin suuntautuvaa volatiliteettia kuluvalla vuosineljänneksellä.

Hayes: Bitcoinin arvo nousee vuoden 2024 inflaatiohuolien keskellä.

Hayes yksilöi erilaisia huolenaiheita, kuten Yhdysvaltojen ja huthien välisen Punaisenmeren konfliktin, joka vaikuttaa maailmanlaajuiseen merenkulkuun, meneillään olevat Yhdysvaltain presidentinvaalit ja Yhdysvaltain keskuspankin politiikka.

Punaisenmeren konfliktilla on merkittäviä vaikutuksia inflaatioon. Riskivarat, mukaan lukien kryptovaluutat, ennakoivat mahdollista muutosta Fedin politiikassa jo maaliskuussa, johon liittyy korkojen alentaminen likviditeetin houkuttelemiseksi takaisin markkinoille.

Mahdollisista inflaatiohuolista huolimatta korkeammat kuljetuskustannukset voivat johtaa hintapiikkeihin myöhemmin tänä vuonna. Hayes viittaa siihen, että Yhdysvaltain keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell pyrkii todennäköisesti käsittelemään näitä kysymyksiä korostamalla korkojen alentamisen mahdollisuutta ilman, että niitä tosiasiassa toteutetaan.

“Se, mikä saattaa olla lievää inflaation kiihtymistä lisääntyneiden kuljetuskustannusten vuoksi, voisi olla korkojen leikkausten ja QE:n uudelleen aloittamisen myötä yliampuvaa. Markkinat eivät vielä arvosta tätä tosiasiaa, mutta Bitcoin arvostaa.”

Hayes keskustelee myös Yhdysvaltain alueellisen pankkisektorin vahvuudesta, jota Bank Term Funding Program (BTFP) tukee maaliskuun 2023 sulamisen jälkeen. BTFP:n päättymisen myötä herää kuitenkin kysymyksiä likviditeetistä ja pankkien taloudellisesta ahdingosta, jotka riippuvat valtiovarainministeri Janet Yellenin toimista.

Blogikirjoituksessa korostetaan, että finanssikriisin sattuessa rahoitusvakauteen puuttuminen on ensisijaista inflaation torjunnan sijaan.

“Siksi saadaksemme leikkaukset, QT-taperin ja QE:n mahdollisen jatkamisen, jonka markkinat uskovat olevan jo pussissa maaliskuussa, tarvitsemme ensin muutaman pankin kaatuvan, kun BTFP:tä ei uusita.”

Bitcoin tarvitsee “luoda tukea” alle $ 35,000 alle

Bitcoinin osalta blogi ehdottaa, että likviditeettihuoliin ja BTFP:n päättymiseen liittyvä lähestyvä myllerrys yhdessä geopoliittisten riskien kanssa osoittaa, että BTC:n hinnan 20 prosentin lasku on vasta alkua.

Hayes ennustaa mahdollista 30 prosentin korjausta ETF-hyväksynnän 48 000 dollarin huipputasolta 33 600 dollariin.

“Siksi uskon, että Bitcoin muodostaa tuen 30 0000-35 000 dollarin välille. Siksi ostin 29. maaliskuuta 2024 35 000 dollarin strike-putteja.”

Hän päättelee, että 35 000 dollarin alapuolella olevat tasot tarjoavat nyt tilaisuuden hyödyntää notkahdus, sen jälkeen kun BTC/USD on saavuttanut 38 500 dollaria Bitstampissa 23. tammikuuta, mikä merkitsee alinta pistettä sitten joulukuun alun. Myöhemmin kryptovaluutta nousi TradingViewin tietojen mukaan noin 1 700 dollaria korkeammalle.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille