Glassnode perustajat paljastavat Bitcoinin räjähdysmäinen hinta Surge kuvio ja rohkea tavoite

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Merkittävän kryptoanalytiikkayrityksen Glassnoden perustajat visioivat Bitcoinin (BTC) mahdollisesti mullistavaa kehitystä toistuvan kuvion perusteella. Korostaen sanontaa “Historia ei toista itseään, mutta se usein rimmaa”, joka usein liitetään Mark Twainiin, Jan Happel ja Yann Allemann, jotka kulkevat kahvalla Negentropic X:n sosiaalisen median alustalla, viittaavat BTC:n kehittymiseen härkälippuun viikkokaaviossa. Tämä kuvio muistuttaa kahdella viimeisellä härkämarkkinalla havaittua käyttäytymistä, mikä on merkki mahdollisesta esiasteesta paraboliselle nousulle.

“BTC on siirtynyt 6,618 Fibonacci-laajennukseen sonnilipun korjauksen jälkeen. Olemme tällä hetkellä pienessä korjauksessa, kuten vuoden 2017 lopulla ja vuoden 2020 lopulla.
Rimmaa historia vuonna 2024 – ja BTC siirtyy 6.618 Fib-laajennukseensa tällä härkämarkkinalla? Se antaisi meille ~ 120 000 dollarin tavoitteen. Aika näyttää!”

Teknisessä analyysissä kauppiaat käyttävät usein Fibonacci-laajennuksia arvioidakseen voittotavoitteita ja ennakoidakseen hinnan vetäytymisiä, luottaen Fibonacci-suhteisiin oivallusten saamiseksi. Glassnoden perustajien havainto on linjassa tämän menetelmän kanssa, mikä viittaa siihen, että Bitcoin saattaa olla valmistautumassa merkittävään nousuun.

Tästä lyhytaikaisesta vaihtelusta huolimatta Glassnoden perustajat ovat edelleen optimistisia, ei vain Bitcoinin suhteen, vaan myös osakkeita kohtaan.

“Trendin seuraaminen on vahva sijoitusstrategia! Kysy itseltäsi: ‘Miksi olen osakkeisiin nähden bearish tämänhetkisessä teknisessä asetelmassa?' Nasdaq on juuri ylittänyt aiemmat kaikkien aikojen ennätystasot. Se on kolmen kuukauden SMA:nsa [yksinkertainen liukuva keskiarvo] ja 12 kuukauden SMA:nsa yläpuolella. Ja [sen] kolmen kuukauden SMA on [sen] 12 kuukauden SMA:n yläpuolella.
RSI (suhteellinen vahvuusindeksi) on 66:ssa (= vahva momentum). MACD (liukuvan keskiarvon konvergenssidivergenssi) on nouseva ja nouseva. Trendinseurannan näkökulmasta…. miksi odottaisin romahdusta täällä?”

Hintamomentumia tarkasteltaessa suhteellinen vahvuusindeksi (RSI) on ratkaiseva indikaattori. Alle 30:n lukema viittaa ylimyytyihin olosuhteisiin, kun taas yli 70:n taso viittaa mahdollisiin yliostettuihin olosuhteisiin. Samanaikaisesti liukuvan keskiarvon konvergenssidivergenssiä (MACD) käytetään perinteisesti trendin käänteiden tunnistamiseen ja meneillään olevien trendien vahvistamiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Glassnoden perustajat viittaavat siihen, että Bitcoin voi peilata historiallisia malleja, mikä antaa nousujohteisen skenaarion, jossa on potentiaalista nousuvauhtia. Tekniset analyysityökalut tukevat edelleen heidän optimistisia näkymiään ja tarjoavat näkemyksiä mahdollisista voittokohteista ja trendin vahvistamisesta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille