Donald Trump tehdä aaltoja Bitcoin 2024 Nashvillessä!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Presidentti Donald Trump puhuu Bitcoin 2024 -konferenssissa, joka on maailman suurin Bitcoin-konferenssi. Tapahtuma järjestetään Nashvillessä, Tennesseessä 25.-27. heinäkuuta. Tämä ilmoitus on merkittävä virstanpylväs konferenssille, joka on tunnettu alan suurista ilmoituksista ja historiallisista hetkistä.

Bitcoin 2024 perustuu Miamissa järjestettyjen kolmen edellisen konferenssin menestykseen. Bitcoin 2021 nousi kansainvälisiin otsikoihin, kun El Salvadorin presidentti Nayib Bukele julisti Bitcoinin lailliseksi maksuvälineeksi. Seuraavat vuodet, Bitcoin 2022 ja Bitcoin 2023, jatkoivat tätä perinnettä. Yksi merkittävistä hetkistä oli Yhdysvaltain presidenttiehdokas Robert F. Kennedy Jr:n vaikuttava puhe Bitcoin-alan tukemisesta Bitcoin 2023:ssa.

Siirtyminen Miamista Nashvilleen tänä vuonna kuvastaa konferenssin kasvavaa merkitystä. Koska kaksi Yhdysvaltain presidenttiehdokasta, Robert F. Kennedy Jr. ja Donald Trump, on suunniteltu puhujiksi, Bitcoin 2024 on valmis olemaan keskeinen tapahtuma. Sillä on mahdollisuus vaikuttaa Bitcoinin ja kryptovaluuttapolitiikan tulevaisuuteen Yhdysvalloissa.

Donald Trumpin ottaminen puhujaksi on erityisen huomionarvoista, koska hän on viime aikoina ollut yhteydessä Bitcoin-yhteisöön. Viime kuussa Trump tapasi merkittäviä yhdysvaltalaisia Bitcoin-kaivostyöläisiä, mukaan lukien CleanSparkin, Riot Platformsin ja muiden alan vaikuttajien edustajat. Tapaamisessa hän lupasi tukea Bitcoin-louhintaa sekä maailmanlaajuisesti että Washingtonissa.

Lisäksi Trump ilmoitti toukokuussa varmistavansa, että Bitcoinin ja kryptovaluutan tulevaisuutta vaalitaan Yhdysvalloissa. Hän vannoi myös suojelevansa maan 50 miljoonan kryptonhaltijan oikeutta itsesäilytykseen, jos hänet valitaan presidentiksi.

Trumpin kampanjoidessa presidentiksi hänen Bitcoinin tukemisensa on jyrkässä ristiriidassa hänen vastustajansa, presidentti Joe Bidenin kannanoton kanssa. Biden on suhtautunut kryptovaluuttateollisuuteen vähemmän suopeasti.

Biden ei ole vielä vahvistanut osallistumistaan Bitcoin 2024 -tapahtumaan, joten tapahtuma saattaa tuoda esiin ehdokkaiden Bitcoinia koskevien lähestymistapojen jyrkkiä eroja. Tästä vastakkainasettelusta voi tulla konferenssin keskeinen keskustelunaihe, mikä korostaa entisestään tapahtuman merkitystä kryptovaluutan tulevaisuudelle Yhdysvalloissa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille