Bitcoin ETF ostovimma: $654M 3 päivässä!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin-sijoittajat ovat kolmen viimeisen kaupankäyntipäivän aikana sijoittaneet yli 650 miljoonaa dollaria yhdysvaltalaisiin spot Bitcoin-pörssinoteerattuihin rahastoihin (ETF). Tämä merkittävä pääomavirta korostaa sijoittajien kasvavaa kiinnostusta Bitcoin ETF:iä kohtaan.

Bitcoin-ETF -virtataulukko-(USDm)

Heinäkuun 9. päivänä Bitcoin-ETF-rahastot kokivat jälleen kerran voimakkaan nettovirtauksen. BlackRockin iShares Bitcoin Trust (IBIT) houkutteli 121 miljoonaa dollaria, kun taas Fidelity Wise Origin Bitcoin (FBTC) varmisti 91 miljoonaa dollaria. Nämä huomattavat sisäänvirtaukset korostavat sijoittajien luottamusta näihin rahoitusvälineisiin.

Farside Investorsin tietojen mukaan kaikkien Bitcoin-ETF:ien yhteenlasketut nettovirtaukset 9. heinäkuuta olivat 216,4 miljoonaa dollaria, mikä vastaa 3 760 Bitcoinia. Tämä vaikuttava luku kuvastaa Bitcoin-ETF:ien vankkaa kysyntää.

Kolmen viimeisen kaupankäyntipäivän aikana sisäänvirtauksiin sisältyi 294,8 miljoonaa dollaria 8. heinäkuuta ja 143,1 miljoonaa dollaria 5. heinäkuuta, jolloin kumulatiivinen kokonaissumma oli 654 miljoonaa dollaria. Sijoitusten kasvu osoittaa, että Bitcoin-ETF-rahastot ovat erittäin kiinnostuneita viimeaikaisesta markkinavaihtelusta huolimatta.

Heinäkuun 4. päivän jälkeen Bitcoin on kamppaillut ylittääkseen 60 000 dollarin rajan. Tällä hetkellä se liikkuu 59 165 dollarissa, mikä tarkoittaa lähes 15 prosentin laskua viimeisen kuukauden aikana, kuten TradingView raportoi. Tämä laskusuuntaus on herättänyt huolta joidenkin sijoittajien keskuudessa.

Jotkut analyytikot ovat kuitenkin edelleen toiveikkaita, että Bitcoin-ETF:t voisivat auttaa nostamaan kryptovaluutan hintaa. Tämä on samanlaista kuin mitä tapahtui ennen maaliskuuta, jolloin Bitcoin saavutti uuden kaikkien aikojen huippulukeman. Analyytikot uskovat, että lisääntyneet sijoitukset ETF-rahastoihin voisivat luoda Bitcoinille nousuvauhtia.

Sina G, Bitcoin-vartiointikonsulttiyrityksen 21st Capitalin toinen perustaja ja COO, antoi näkemyksiä analyysissä X:ssä. Hän totesi: “Nousu 16 000 dollarista 73 000 dollariin johtui suurelta osin ETF-rahastoista, jotka seurasivat osta-huhu, osta-uutinen -trendiä. Maaliskuun puoliväliin asti ETF-virrat olivat erittäin voimakkaita, mikä nosti markkinoita. Sen jälkeen ETF:t ovat hidastuneet, ja konkurssien ulosvirtaukset ovat johtaneet heikkoon hintakehitykseen alas 56K dollariin.”

Epäonnistuu kompensoimaan Saksan BTC-romahdusta

Huolimatta viimeaikaisista Bitcoin-ETF-rahastojen sisäänvirtauksista, ne eivät ole riittäneet torjumaan Saksan liittovaltion rikospoliisin Bundeskriminalamtin (BKA) merkittävää Bitcoin-myyntiä. BKA takavarikoi tammikuun puolivälissä lähes 50 000 Bitcoinia elokuvien laittoman kopioinnin sivustoa koskevan tutkinnan yhteydessä.

Heinäkuun 5. päivän jälkeen BKA:n lompakko on vähentänyt Bitcoin-omistuksiaan yli 850 miljoonalla dollarilla. Arkham Intelligencen mukaan suuria määriä Bitcoinia on siirretty keskitettyjen pörssien ja markkinatakaajien omistamiin lompakoihin. Tämä huomattava myynti on lisännyt paineita Bitcoinin hintoihin.

BKAn-lompakko-on-vähentänyt-Bitcoin-omistuksiaan

Tällä hetkellä BKA:n lompakossa on 23 960 Bitcoinia, joiden arvo on noin 1,4 miljardia dollaria. Tämä on alle puolet alun perin piratismisivusto Movie2k:lta tammikuussa takavarikoidusta Bitcoinin kokonaismäärästä. Arkhamin ketjussa olevat tiedot osoittavat, että BKA aloitti Bitcoinin myynnin 19. kesäkuuta ja tehosti toimiaan heinäkuun alussa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille