Fidelityn uusi siirto: panostus Ethereum ETF:ään

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Rahoitusjätti Fidelity Investments on tehnyt huomattavia muutoksia hakemukseensa spot ether Exchange-Traded Fund (ETF), sisällyttämällä erityisiä lausekkeita, jotka mahdollistavat digitaalisen valuutan, etherin panostamisen. Tämä strateginen päivitys selvitettiin yksityiskohtaisessa muutoksessa yrityksen alkuperäiseen, 18. maaliskuuta päivättyyn hakemukseen. Fidelity hahmotteli mahdollista strategiaansa toteamalla:

“Vastineeksi kaikesta panostustoiminnasta, johon rahasto voi osallistua, rahasto saisi tiettyjä ether-tokeneita sisältäviä verkkopalkkioita, joita voidaan käsitellä rahaston tulona korvauksena tarjotuista palveluista”.

Tämä muutos osoittaa selvästi yhtiön aikomuksen osallistua panostustoimintaan, jossa se odottaa saavansa verkostopalkkioita eetteritokenien muodossa. Nämä palkkiot voitaisiin mahdollisesti kirjata rahaston tuloksi, ja ne toimisivat korvauksena tarjotuista panostuspalveluista.

Yksi tämän alan johtavista yhteisöistä, Lido, valvoo tällä hetkellä noin 35 miljardin dollarin arvosta eetterin panostustoimintaa, mikä korostaa panostustoiminnan merkittävää laajuutta Ethereum-verkossa.

Sen jälkeen, kun Fidelity hyväksyi spot-bitcoin-ETF:nsä tammikuussa, se on onnistuneesti kerännyt vaikuttavia 132 570 bitcoinia, mikä vastaa yli 9 miljardin dollarin arvoista omaisuutta, mikä merkitsee sen ensimmäistä yritystä spot-kryptovaluuttojen pörssinoteerattujen tuotteiden saralla.

Panostaminen edellyttää aktiivista osallistumista transaktioiden validointiin lohkoketjussa, joka toimii proof-of-stake (PoS) -mekanismilla. Osallistujat eli “stakerit” sitoutuvat kryptovaluuttaomistuksiinsa tukemaan verkon turvallisuutta ja toimintoja palkkiota vastaan.

Kun otetaan huomioon Fidelityn asema rahoitusalan suuryhtiönä, jonka sijoitukset ovat useita miljardeja dollareita, Fidelityllä on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Ethereum-ekosysteemin dynamiikkaan ja mahdollisesti muuttaa sen toiminnallista ja taloudellista maisemaa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille