Krypto sisäpiiriläinen muuttaa $1,000 $1 miljoonaksi vain 3 tunnissa

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Vuoden 2024 kryptomarkkinoiden ralli on osoittanut tyypillisiä härkämarkkinoiden merkkejä. Niitä ovat uudet kolikkojulkaisut, Bitcoinin uusi kaikkien aikojen huippu ja monet tarinat nopeasta varallisuuden kasvattamisesta.

Yksi viimeaikainen menestystarina nousi esiin 6. kesäkuuta. Solscanin tiedot paljastivat, että eräs sisäpiiriläinen osti yli 190 miljoonaa Hulkamania (HULK) -polettia. Tämä oli 19 prosenttia koko tarjonnasta ja maksoi vain 7,1 Solanaa (SOL), joka oli tuolloin 1200 dollarin arvoinen.

Kolmen tunnin sisällä sisäpiiriläinen myi HULK-tokenit yli 5 760 SOL:lla eli lähes miljoonalla dollarilla. Tämä kauppa tuotti Lookonchainin mukaan yli 81 000 %, mikä kasvatti sijoituksen noin 812-kertaiseksi.

Tämä massiivinen myynti romahdutti HULK-tokenin hinnan noin 85 prosentilla.

Massiivinen-myynti-romahdutti-HULK-tokenin-hinnan-noin-85%lla

Merkit putosivat jatkuvasti, ja mysteeri syveni, kun Hulk Hogan väitti Instagramissa, että hänen X-tilinsä oli hakkeroitu. Hän kehotti faneja jättämään huomiotta kaikki kryptoon liittyvät viestit.

Solana houkuttelee edelleen uusia hankkeita

Vuonna 2024 Solana on ollut suosittu lohkoketju uusille kryptovaluutoille. Sen tasainen käytettävyys, skaalautuvuus ja kustannustehokkuus tekevät siitä houkuttelevan. Myös Solana-token (SOL) on saanut merkittävää innostusta.

Vuoden 2023 lopulla SOLin hinta hyppäsi lokakuun noin 20 dollarista yli 100 dollariin uudenvuodenpäivään mennessä. Sen vahva kehitys jatkui vuonna 2024, ja se on tänään 171,76 dollaria. Tämä nousu kuvastaa 69 prosentin nousua vuodesta toiseen.

SOLin-hinta-nousi-noin-$20sta-yli-$100aan

Korkeat ja matalat krypto härkämarkkinat

Monista onnistuneista kaupoista huolimatta varovaisuus on edelleen tärkeää kryptomarkkinoilla. Vuoden 2024 härkämarkkinoilla on nähty myös paljon vahinkoja ja huijauksia.

Esimerkiksi meemikolikko Slerfin (SLERF) takana oleva tiimin jäsen poltti vahingossa 10 miljoonan dollarin arvosta sijoituksia pian lanseerauksen jälkeen. Samaan aikaan CondomSolin takana oleva tiimi näytti tekevän klassisen matonvedon.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille