Kulta vs. Bitcoin 2024: Bitcoin: Asiantuntijan ennuste

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kun vuosi 2024 alkaa, analyytikot tutkivat indikaattoreita arvioidakseen keskeisten hyödykkeiden, erityisesti hajautetun rahoituksen (DeFi) lippulaivan, Bitcoinin (BTC), ja markkinakapitalisoinniltaan johtavan hyödykkeen, kullan, tulevaa kehitystä. He arvioivat myös niiden suhteellista kehitystä.

Tässä yhteydessä Bloombergin vanhempi hyödykeasiantuntija Mike McGlone jakoi näkemyksensä siitä, voiko kulta päihittää markkinakapasiteetiltaan hallitsevan kryptovaluutan vuonna 2024. Hän ehdotti, että “kulta saattaa olla etulyöntiasemassa kohuttuihin Bitcoiniin nähden vuonna 2024”, kuten tuoreessa X-postissa 4. tammikuuta todettiin.

Mike McGlone Analysoi markkinatrendejä - Asiantuntijan näkemyksiä kulta vs. Bitcoin 2024 -tilanteesta
Markkina-analyytikko Mike McGlone – Kullan ja Bitcoinin tulevaisuuden tulkitseminen

Kulta vs. Bitcoin

McGlone totesi, että Bitcoin, uraauurtava kryptovarallisuus, joka odottaa vihreää valoa ensimmäiselle spot-pörssinoteeratulle rahastolleen (ETF) Yhdysvalloissa, “johti useimpien riskivarojen laskua vuonna 2022 ja niiden nousua vuonna 2023”. Tämä suuntaus saattaa hänen mukaansa viitata Bitcoinin voimakkaaseen markkinaherkkyyteen verrattuna kultaan, joka on perinteinen arvovarasto.

Lisäksi Bloombergin hyödykeanalyytikko huomautti, että Bitcoinin ja kullan vuorovaikutus voisi heijastaa “mahdollisuutta palata hyvin vaimeaan osakemarkkinoiden volatiliteettiin”, kuten hänen oheisessa kaavioanalyysissään korostetaan.

Bitcoinin ja kullan hintakaaviot 2024 - Kahden titaanin taloudellisen matkan seuraaminen
Vuoden 2024 taloudellinen maisema – Bitcoinin ja kullan hintakehityksen vertaileva analyysi

Viimeaikainen hintakehitys

Tällä hetkellä Bitcoin käy kauppaa 43 343 dollarissa, mikä merkitsee 2,08 prosentin nousua viimeisen 24 tunnin aikana, 1,2 prosentin nousua edelliseen viikkoon verrattuna ja 3,53 prosentin nousua kuukausikaaviossa. Tämä on huomionarvoista, kun otetaan huomioon, että omaisuuserä menetti 60 miljardia dollaria markkina-arvostaan yhdessä päivässä Jim Cramerin vahvistuksen jälkeen.

Samaan aikaan kulta on hinnoiteltu 2 048 dollariin unssilta, mikä merkitsee 0,29 prosentin päiväkohtaista nousua, 2,3 prosentin laskua viime viikolla ja 0,31 prosentin kuukausittaista nousua. Tämä seuraa joulukuussa saavutettua ennätyshuippua, 2 093 dollaria, tuoreimpien, 4. tammikuuta päivättyjen tietojen mukaan.

Lisäksi McGlone oli aiemmin huomauttanut, että hyödykkeet näyttivät painottuvan merkittävään muutokseen, jossa kulta nousi, kun taas monet sen kollegat horjuivat. Hän korosti “tämän suuntauksen mahdollista kiihtymistä vuonna 2024.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille