Massiivinen $1.5M panos Bitcoin ETF:n kohtalosta

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Redditorit jakoivat reaktioitaan vedonlyöntiin, ja yksi huomautti, että he olivat vähällä tyhjentää lapsensa college-säästöt, kun taas toinen vertasi vedonlyöntiä “vedonlyöntiin dollareilla voittaakseen kymmeniä senttejä”.

Kryptoyhteisön odotellessa arvopaperi- ja pörssikomission (SEC) päätöstä Bitcoinin pörssinoteerattua rahastoa (ETF) koskevista ehdotuksista tietyt kauppiaat käyttävät tätä epävarmuuden aikaa hyväkseen spekuloidakseen lopputuloksella 15. tammikuuta mennessä.

Polymarket-alustalla, joka toimii Polygon-verkossa, kauppiaat panostavat ennusteisiinsa joko “kyllä” tai “ei” Bitcoin ETF-hakemusten hyväksymisestä. Tähän mennessä vetoja on lyöty yhteensä noin 1,5 miljoonaa dollaria, ja ne ovat pääosin “Kyllä”-vaihtoehdon puolesta.

Polymarket Platform
Ennusteet Polymarket

Osakkeiden arvo, joka kertoo kyllä- tai ei-tuloksen todennäköisyydestä, heijastaa kryptomarkkinoilla nähtyä volatiliteettia. Tällä hetkellä “Kyllä”-osakkeen hinta on 0,84 dollaria, kun taas “Ei”-osakkeen hinta on 0,20 dollaria. Tunnettu osallistuja, joka käyttää nimimerkkiä “kiwi”, omistaa Yes-osakkeita noin 440 000 dollarin arvosta. Vastaavasti “Ei”-osakkeiden johtavan haltijan sijoitus on vain noin 15 000 dollaria.

Polymarketin ohjeiden mukaan markkinatulosta pidetään “Kyllä”, jos jokin spot Bitcoin ETF saa SEC:n hyväksynnän 15.1.2024 klo 23:59:59 ET mennessä. Jos näin ei tapahdu, tulos on oletusarvoisesti “Ei”. Näin ollen sidosryhmät todistavat voittonsa tai tappionsa säädetyn määräajan perusteella.

Alustan mukaan SEC:n viralliset tiedot määräävät ensisijaisesti markkinoiden ratkaisun. Silti he mainitsivat myös, että myös hyvämaineisten lähteiden kollektiivinen sopimus voi vaikuttaa lopputulokseen.

Cryptocurrency subredditissä, vaikka jotkut Redditorit ilmaisivat paheksuntansa vedonlyönnistä, toiset ripottelivat huumoria. Erityisesti eräs käyttäjä leimasi vedonlyönnin “typeräksi” ja rinnasti sen “dollareiden panostamiseen kympin voittamiseksi”. Toinen jäsen sen sijaan kertoi olevansa huolissaan lapsensa opiskelurahaston mahdollisesta tyhjentämisestä, kun taas toinen jäsen pahoitteli leikkisästi “krypto-lapsenlapsilleen” tulevia tekojaan.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille