Miten voit poistaa YouTuben eston ja katsella videoita, jotka on estetty maassasi?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mitkä maat ovat kieltäneet YouTuben?

YouTube on estetty seuraavissa maissa: Kiina, Eritrea, Iran, Pohjois-Korea, Etelä-Sudan, Sudan, Syyria, Tadžikistan, Turkmenistan, Kiina, Pohjois-Korea, Tadžikistan, Turkmenistan

Miten poistat YouTuben eston, jos järjestelmänvalvoja on estänyt sen?

Käytä VPN:ää verkon palomuurin ohittamiseen. Huomaa, että tämä toimii vain, jos verkonvalvoja ei ole estänyt VPN:ää.
Käytä välityspalvelinta kiertääksesi järjestelmänvalvojan mustan listan. Muista kuitenkin, että ylläpitäjät voivat nähdä, mitä olet katsonut.

Onko YouTuben eston poistaminen turvallista?

Kyllä. Jos käytät VPN:ää, YouTuben eston poistamisen pitäisi olla täysin turvallista. VPN ei ainoastaan poista minkä tahansa YouTube-videon estoa puolestasi, vaan se myös salaa kaiken, mitä teet, joten voit pysyä anonyyminä ja pitää toimintasi yksityisenä. Se ei siis ainoastaan suojaa sinua hakkereilta ja muilta kolmansien osapuolten nuuskimisilta, vaan varmistaa myös, etteivät koulun tai työpaikan hallintoviranomaiset näe, mitä teet, ja olet vapaa hallituksen valvonnalta.

Miksi jotkut YouTube-videot eivät näy sinulle?

Joitakin YouTube-videoita on rajoitettu, koska niissä on iän kannalta arkaluonteista sisältöä. Kirjaudu siis henkilökohtaiselle tilillesi ja etsi video, jonka haluat katsoa.

Jotkin YouTube-videot ovat saatavilla vain tietyillä alueilla lisenssioikeuksien tai sensuurin vuoksi. Samoin monet koulut ja toimistot ovat estäneet YouTuben käytön estääkseen oppilaita ja työntekijöitä löhöilemästä. Epäreilua!

Onneksi apua on saatavilla. Tähän oppaaseen olemme koonneet paljon vinkkejä ja niksejä, joiden avulla voit poistaa YouTuben eston ja katsoa haluamaasi videosisältöä. Päätitpä sitten katsoa YouTubea VPN:n, välityspalvelimen tai jonkin muun välineen avulla – me autamme sinua! Lue siis kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää YouTuben eston poistamisesta.

Kuinka poistaa YouTube-videoiden esto maassasi – helppo tapa

Kuinka poistaa YouTuben esto

Tehokkain ja luotettavin tapa katsoa kiellettyjä YouTube-videoita on VPN. Virtuaalinen yksityisverkko huijaa YouTubea vaihtamalla paikallisen IP-osoitteesi. Tämä saa heidät olettamaan, että katsot videota ulkomailta. Näin ollen sinulla on paitsi suojattu verkko myös pääsy haluamaasi sisältöön.

 1. Hanki luotettava VPN. Suosittelemme NordVPN:ää, joka on maailman johtava VPN-palvelujen tarjoaja.
 2. Lataa ja asenna sovellus.
Miten katsella estettyä YouTubea
 1. Muodosta yhteys oikealla alueella sijaitsevaan palvelimeen. VPN toimii piilottamalla tietokoneesi IP-osoitteen. Se tekee tämän ohjaamalla internet-liikenteesi eri alueen kautta, jolloin voit katsella tietokoneellasi estettyä tai alueellisesti rajoitettua sisältöä. Jos VPN kuitenkin ohjaa liikennettäsi sellaisen alueen kautta, joka ei voi käyttää katsomaan haluamaasi YouTube-videota, et voi käyttää sitä. Onneksi useimmat VPN:t antavat sinun valita, minkä alueen kautta haluat reitittää tietoliikenteesi. Jos haluat tietää, miten tämä tehdään, katso kätevä oppaamme VPN:n sijainnin vaihtamisesta.
 2. Varmista, että liikenne ohjataan VPN:n kautta. Avaa VPN-sovellus ja kytke se päälle varmistaaksesi, että VPN on aktivoitu nykyiselle internet-yhteydellesi.
Kuinka poistaa YouTube-videoiden esto
 1. Mene YouTubeen ja etsi video, jonka eston haluat poistaa. Avaa YouTube-sovellus tai mene osoitteeseen www.youtube.com ja etsi rajoitettu video, jota haluat katsoa. Niin kauan kuin haluamaasi videota ei ole estetty VPN:n alueellisella sijainnilla, sinun pitäisi löytää haluamasi video tai kanava ilman vaikeuksia. Jos et jostain syystä löydä etsimääsi sisältöä, yritä muuttaa maatietojasi ja päivittää sivu uudelleen.
 2. Klikkaa videota, jonka haluat katsoa. Jos video on sallittu VPN-alueellasi, videon pitäisi alkaa toistua. Jos näin ei ole, sinun on ehkä tarkistettava VPN:n alueelliset asetukset.

VPN YouTubelle: tärkeimmät ominaisuudet

Jos haluat käyttää VPN:ää YouTube-videoiden eston poistamiseen, sinun on syytä kiinnittää huomiota joihinkin todella tärkeisiin ominaisuuksiin, kuten:

VPN YouTubelle
 • VPN:n nopeus: YouTube-videot vaativat nopeita nopeuksia sujuvaa suoratoistoa varten, joten on tärkeää valita nopea VPN.
 • Turvatunnukset: Erityisesti jos asut maassa, joka on kieltänyt YouTuben käytön, kannattaa varmistaa, että VPN suojaa verkkoidentiteettisi.
 • Laitteisto, jota se tukee: Jos haluat katsoa estämättömiä YouTube-videoita matkapuhelimella, älytelevisiolla, suoratoistotikulla tai pelikonsolilla, varmista, että valitsemasi VPN toimii laitteilla, joita aiot käyttää.
 • VPN:n maine: VPN: On aina tärkeää valita VPN, jolla on hyvä maine ja vankka asiakastuki, jos sinulla on ongelmia.
Miten poistat YouTuben eston koulussa tai töissä?

Miten voit poistaa YouTuben eston koulussa tai töissä?

Jos koulusi tai työpaikkasi on estänyt YouTube-videot, paras tapa on käyttää VPN:ää eston poistamiseen. Seuraa yllä olevia askel askeleelta ohjeita, joissa kerrotaan, miten tämä tehdään. Jos koulun tai toimiston hallintotiimi on kuitenkin estänyt YouTube-videot, joskus myös VPN:n käyttö voi olla vaikeaa.

 Poista YouTuben esto välityspalvelimella

1. Poista YouTuben esto välityspalvelimella

Välityspalvelin toimii samalla tavalla kuin VPN, sillä se reitittää tietoliikenteesi palvelimen kautta ja saa sen näyttämään siltä, että olet eri paikassa. Näin voit ohittaa palomuurit ja maantieteelliset sisältörajoitukset.

Toisin kuin VPN:t, useimmat välityspalvelimet eivät kuitenkaan salaa tietojasi, joten ne eivät ole yhtä turvallisia. Tämä tarkoittaa, että joku voi nuuskia verkkotoimintojasi. Lisäksi olet alttiimpi tietomurroille ja muille verkkouhille.

Miten poistat eston YouTuben

Mutta jos haluat vain katsoa alueellisesti rajoitettuja YouTube-videoita, välityspalvelin on varmasti helppo tapa tehdä se.

Välityspalvelimia on kolmea päätyyppiä:

 • Verkkovälityspalvelimet
 • Selaimen lisäosat
 • SOCKS-välityspalvelimet, jotka voit asettaa manuaalisesti selaimellesi.
Poista YouTuben esto selainlaajennusten avulla

On olemassa paljon välityspalvelinsivustoja, joita on helppo käyttää. Itse asiassa välityspalvelimen käyttäminen YouTuben eston poistamiseen on yksi suoraviivaisimmista menetelmistä, vaikka, kuten sanoimme, se ei ole kaikkein turvallisin.

2. Poista YouTuben esto selainlaajennusten avulla

Miksi YouTube-videot on estetty?

Selainlaajennuksen, kuten Unblocker for YouTuben, käyttäminen on toinen todella yksinkertainen ja helppo tapa poistaa YouTube-videoiden esto. Lataa selainlaajennus ja käytä sitä kiellettyjen YouTube-videoiden katseluun.

3. Lataa YouTube-videoita suoraan

On olemassa paljon sivustoja, joiden avulla voit ladata YouTube-videoita, jotta voit katsoa tietyn videon offline-tilassa. Tämä vaatii tietysti suunnittelua, sillä sinun on päätettävä etukäteen, mitä haluat katsoa.

estetty YouTube

Miksi YouTube-videot on estetty?

YouTube-videot saatetaan estää useista syistä, kuten:

 • Lähetysoikeuksia koskevat rajoitukset, joiden vuoksi videota ei ehkä ole saatavilla alueellasi. Tämä johtuu yleensä siitä, että organisaatiolla ei ole lupaa lähettää videosisältöä maassasi.
 • Verkkosi on estänyt YouTuben käytön, koska koulusi tai työpaikkasi ylläpitäjät ovat lisänneet YouTuben mustalle listalleen.
 • Videon tekniset ongelmat voivat estää sen toistamisen tietokoneellasi.
 • Videoiden omistajat ovat asettaneet sisällölle rajoituksia, jotka estävät sen toistamisen alueellasi.
 • Hallitus on perustanut kansallisen sensuurin, jonka tarkoituksena on estää ketä tahansa maan kansalaista käyttämästä tiettyjä videoita tai YouTube-sivustoa ja -sovellusta.
ilmaiset YouTuben estojen poistajat

Kuinka turvallisia ovat ilmaiset YouTuben estojen poistajat?

Ilmaiset YouTuben estonpoistajaohjelmat ovat yksinkertainen ja helppo tapa päästä käsiksi estettyyn YouTube-sisältöön. Mutta ne eivät välttämättä ole turvallinen tapa tehdä se. Jotkin niistä ovat hyvin hämäräperäisiä, eikä mikään niistä anna sinulle minkäänlaista anonymiteettiä. Ilmaisen YouTuben estonpoistajan käyttö ei siis välttämättä ole kovin järkevää, jos olet huolissasi turvallisuudesta, etenkin jos yrität käyttää sisältöä maassa, jossa hallitus on tiukasti estänyt YouTuben käytön.

Kuinka turvallisia ovat ilmaiset YouTube

Suosittelemme VPN:n käyttöä, jos haluat poistaa YouTube-videoiden eston turvallisemmin. Jos kuitenkin haluat vain katsoa satunnaisia videoita, joita ei ole saatavilla alueellasi, ilmainen YouTuben estonpoistaja voi olla hyvä ratkaisu.

Onko YouTuben eston poistaminen laillista?

Se riippuu siitä, missä olet. Koulun tai työpaikan asettaman verkkopalomuurin ohittaminen ei ole laitonta, mutta siitä voi joutua vaikeuksiin. Mutta riippuen siitä, missä maassa olet, kansallisen sensuurin vuoksi estettyjen, alueellisesti rajoitettujen videoiden katselu voidaan katsoa laittomaksi.

ilmainen YouTube unblocker

Olipa syysi miksi haluat poistaa YouTuben eston, on järkevää käyttää VPN:ää, jotta verkkotunnuksesi ja -aktiviteettisi pysyvät yksityisinä. Se on siis yksi luotettavimmista tavoistamme poistaa YouTuben sisällön esto.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille