Bitcoin-automaatin paikantaminen ja käyttäminen Bitcoinin ostamiseen käteisellä käteisellä

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoinia voi ostaa muutamalla eri tavalla. Yleisin ja kätevin tapa ostaa Bitcoin on verkkopörssin tai välitysfirman kautta, esimerkiksi voit ostaa Bitcoinin nyt luottokortilla Bitcoin.comin kautta ja saada Bitcoinin välittömästi ilman vaivaa.

Joskus ihmiset haluavat kuitenkin maksaa käteisellä. Bitcoinin ostaminen käteisellä ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää. Yksi tapa ostaa Bitcoin käteisellä on peer-to-peer eli voit löytää jonkun paikallisen, jolta voit ostaa henkilökohtaisesti. Tämä vaatii hieman enemmän työtä kuin useimmat ihmiset haluaisivat. Toinen helpompi ja vähemmän invasiivinen tapa on ostaa Bitcoin käteisellä Bitcoin-automaatista.

Miten voin käyttää pankkiautomaattia bitcoinien ostamiseen käteisellä?

Tässä oppaassa käsitellään Bitcoin-automaattiprosessia ja kerrotaan, miten löydät ja käytät sellaista Bitcoinin ostamiseen käteisellä.

Vaihe 1: Bitcoin-automaatin löytäminen läheltäsi

Kun olet päättänyt, että haluat ostaa Bitcoinin käteisellä pankkiautomaatilla (jota kutsutaan myös BATM-automaatiksi), sinun on löydettävä sinua lähinnä oleva pankkiautomaatti. Olemme kartoittaneet yli 1200 Bitcoin-automaattia ympäri maailmaa Coin ATM Radarin avulla. Tämän kartan avulla sinun pitäisi pystyä löytämään joitakin BATM-automaatteja läheltä kotisi sijaintia.

Vaihe 2: Aloita prosessi

Voitko käyttää pankkiautomaattia bitcoinien ostamiseen käteisellä?

Se voi tuntua pelottavalta tehtävältä, mutta kun kaikki on sanottu ja tehty, huomaat, että Bitcoinin ostaminen pankkiautomaatista on nopeaa ja helppoa. Ennen Bitcoin-automaatille menoa on hyvä olla valmiina (ja varmuuskopioitu) Bitcoin-lompakko, joka on jo ladattu mobiililaitteeseen. Näin kun menet ostamaan, voit luoda Bitcoin-lompakon vastaanotto-osoitteen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä pankkiautomaatilla. Jos lataat Bitcoin.com-lompakon, näet, miten sitä käytetään täällä.

Vaaditaanko bitcoin-automaateissa henkilöllisyystodistusta?

Kun olet valmis, suuntaa paikalliseen Bitcoin-automaattiin. Kun saavut paikalle, sen pitäisi näyttää jotakuinkin rivissä olevan kuvan kaltaiselta (kaikki sijainnit ovat luonnollisesti erilaisia). Seuraava askel on aloittaa BATM:n käyttö.

Vaihe 3: Bitcoin-automaatin käyttäminen

Aloita napauttamalla sitä näyttöä, josta haluat ostaa kolikoita. BATM:stä riippuen prosessi voi olla hieman erilainen, mutta yleisesti ottaen useimmat koneet noudattavat samanlaista ostoprosessia.

Voinko ostaa bitcoinia käteisellä Walmartista?

Tässä vaiheessa BATM kysyy, kuinka paljon Bitcoinia haluat ostaa, ja pyytää sinua vahvistamaan itsesi syöttämällä matkapuhelinnumerosi, jotta voit saada tekstiviestin vahvistukseksi. Sitten BATM kysyy, minne haluat Bitcoinisi lähetettävän – tässä vaiheessa tarvitset Bitcoin-lompakon vastaanotto-osoitteen. Voit luoda lompakkosi vastaanotto-osoitteen Bitcoin.com-lompakon avulla yksinkertaisesti napauttamalla “Vastaanota” vasemmassa yläkulmassa.

Etsi Bitcoin-automaatti lähelläsi

Tämä luo sinulle automaattisesti uuden osoitteen kirjoitettuna ja myös skannattavan QR-koodin muodossa. Tässä kohtaa haluat pitää lompakossa näkyvää QR-koodia BATM:ää vasten, jotta se voidaan skannata (jotta he tietävät, minne Bitcoin lähetetään sinulle).

Bitcoinin ostaminen pankkiautomaatista on nopeaa ja helppoa.

Haluat noudattaa näytöllä olevia ohjeita, jotka voivat olla samankaltaisia kuin rivissä olevassa kuvassa, ja pitää QR-koodia 4-6 tuuman päässä skannerista. Kun laite skannaa lompakkosi QR-koodin, se pyytää sinua vahvistamaan lompakossasi olevan osoitteen – tarkista kahdesti, että se on oikein, ennen kuin jatkat. Seuraavaksi asetat automaattiin käteistä, jolla haluat ostaa Bitcoinia.

Sinun pitäisi voida lisätä käteistä mitä tahansa määrää, kunhan se täyttää BATM:n sallimat vähimmäis- ja enimmäismäärät. Näytöllä pitäisi näkyä myös ostamasi Bitcoinin määrä paikallisena valuuttana ja myös kolikon tikerimääränä (esimerkiksi 20,00 USD ja 0,1387446 BCH).

3 vaihetta Bitcoin-automaatin löytäminen ja käyttäminen Bitcoinin ostamiseen käteisellä.

Kun olet valmis, viimeistele transaktio. Tämän jälkeen automaatti pyytää tulostamaan kuitin, jossa näkyvät BATM-tapahtuman tiedot ja jossa vahvistetaan tapahtuman tiedot. Kun tämä on tehty, saat Bitcoinisi lompakkoosi parissa minuutissa. Ja se siitä, olet juuri ostanut Bitcoinin BATM:ltä. Etkö ole varma, mitä tehdä uudella digitaalisella valuutallasi? Aloita täältä ja löydä paikkoja, joissa voit alkaa käyttää sitä!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille