Mt. Goxin velkojat: Jopa 3 kuukauden odotus Bitcoin takaisinmaksut

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Mt Goxin velkojat saattavat joutua odottamaan jopa kolme kuukautta saadakseen Bitcoin- ja Bitcoin Cash -palautuksensa. Tämä riippuu siitä, mihin kryptopörsseihin he ovat jättäneet saatavansa, todetaan edunvalvojan asiakirjassa.

Lopettaneen kryptovaluuttapörssin edunvalvoja ilmoitti tänään, että takaisinmaksut ovat alkaneet joidenkin nimettyjen kryptopörssien osalta kuntoutussuunnitelman mukaisesti.

Edunvalvoja selitti, että maksujen aikataulu vaihtelee pörssikohtaisesti. Esimerkiksi Krakenilla on 90 päivää aikaa käsitellä maksuja, kun taas Bitstampilla voi kestää jopa 60 päivää. BitGolla maksut näkyvät 20 päivän kuluessa, ja sekä SBI VC Trade että Bitbank saavat maksut valmiiksi 14 päivän kuluessa.

Kunkin nimetyn kryptovaluuttapörssin on joko lisättävä BTC tai BCH velkojan tilin saldoon tai siirrettävä se linkitettyyn lompakkoon tietyn määrän päiviä sen jälkeen, kun se on saatu edunvalvojalta.

Edunvalvoja totesi myös, että takaisinmaksut vaatimukset täyttäville velkojille suoritetaan viipymättä, jos ne täyttävät tietyt ehdot. Näihin kuuluvat rekisteröityjen tilien voimassaolon vahvistaminen, nimettyjen kryptopörssien sopimuksen hyväksyminen ja keskustelujen loppuun saattaminen edunvalvojan kanssa.

Transaktio-Explorer

Aiemmin tänään Mt Gox siirsi lompakkoon 47 228,7 BTC:tä, jonka arvo on noin 2,71 miljardia dollaria. Varat siirrettiin sitten useissa eri transaktioissa, mukaan lukien 1 545 BTC, arvoltaan 85 miljoonaa dollaria, kryptopörssi Bitbankin kuumaan lompakkoon, Arkhamin tietojen mukaan.

Bitcoinin hinta laski tänään yhdessä vaiheessa alle 54 000 dollarin. Tällä hetkellä se on kaupankäynnin kohteena 54 270 dollarissa, laskien 6,48 prosenttia viimeisen 24 tunnin aikana. Lisäksi laajemmilla kryptomarkkinoilla tapahtui yli 665 miljoonan dollarin päivittäiset likvidoinnit keskitetyissä pörsseissä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille