Bitcoin-varoitus: Asiantuntijat ennustavat pudota $50K

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

10x Researchin asiantuntijat ennustavat, että Bitcoin putoaa alle 57 000 dollarin sen nykyisestä yli 60 000 dollarin hinnasta 4. heinäkuuta. He uskovat, että tämä jyrkkä lasku voi jatkua ja laskea edelleen noin 50 000 dollariin.

Tämä siirtyminen 60 000 dollarin rajalta 50 000 dollariin merkitsee merkittävää muutosta markkinoiden tunnelmissa. 10x Researchin mukaan tämä muutos johtuu ostotoiminnan hidastumisesta ja myyntipaineiden lisääntymisestä.

Markus Thielen, 10x Researchin analyytikko, mainitsi, että laskusuuntaus oli odotettu. Hän selitti: “Kesäkuun alun tietomme viittasivat jo yliostettuihin markkinoihin, jotka olivat valmiit korjaukseen.”

Vaikutukset Bitcoin-sijoittajille

Bitcoinin hinnan äkillinen 5,44 prosentin lasku on vaikuttanut merkittävästi sijoittajien mielialaan ja markkinoiden likviditeettiin. Tämä vaikutus näkyy Bitcoinin markkinakapitalisaatiossa, joka on 1,1 miljardia dollaria, ja kaupankäyntivolyymin 57 prosentin nousussa.

10x Researchin raportissa korostettiin, että Bitcoin-kaivostoimijoiden ja spot Bitcoin ETF:n ostajien kannalta keskeisen tason murtuminen voi kiihdyttää hinnan laskua. Kun tukitasot murtuvat, myyjät pyrkivät löytämään likviditeettiä.

Myynti osuu samaan aikaan Mt. Goxin odotettujen, yhteensä 8,5 miljardin dollarin arvosta Bitcoinia koskevien takaisinmaksujen kanssa, joiden on määrä alkaa heinäkuussa.

10x Researchin raportin mukaan 60 000 dollarin tukitason murtumisen jälkeen vain huonosti perillä olevat kauppiaat ovat halukkaita ostamaan tähän hintaan.

Bitcoin-hintaennusteet

Bitcoin Hintaennusteet

Raportissa pidetään yllä varovaisia näkymiä Bitcoinin hinnan suhteen ja neuvotaan kauppiaita keskittymään riskienhallintaan valmistautuakseen jatkuvaan volatiliteettiin. He totesivat: “Varoitimme, että nyt ei ole aika olla itsetyytyväinen.”

Pitkäaikaisten Bitcoinin haltijoiden ottamat voitot

IT Techin tuoreen analyysin mukaan laskusuuntaus johtuu siitä, että pitkäaikaiset haltijat ovat saaneet merkittäviä voittoja.

Heinäkuun 3. päivänä pitkäaikaisten haltijoiden Spent Output Profit Ratio (SOPR) ylitti arvon 10. Tämä osoittaa, että Bitcoin myytiin vähintään kymmenkertaisella hinnalla alkuperäiseen ostohintaan verrattuna.

Analyysin mukaan pitkäaikaiset Bitcoin-omistajat, jotka tyypillisesti säilyttävät omistuksensa noin viidestä seitsemään vuotta, ovat osaltaan lisänneet myyntipainetta markkinoilla. Nämä haltijat ottavat nyt voittoja, mikä lisää laskusuuntausta.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille