Ovatko Bitcoin-valaat perääntymässä?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Analyytikkofirma IntoTheBlock on antanut varoituksen varakkaista Bitcoin (BTC) -sijoittajista, jotka osoittavat väsymyksen merkkejä. Yritys kertoi sosiaalisen median X-alustalla, että tämän vuoden maaliskuusta lähtien nämä Bitcoin-”valaat” ovat tarttuneet jokaiseen tilaisuuteen ostaa lisää BTC:tä hinnanlaskun aikana.

IntoTheBlock on kuitenkin havainnut muutosta näiden suursijoittajien käyttäytymisessä. Valaat, joilla on yli 1000 BTC:tä, osoittavat vähemmän kiinnostusta ostaa lisää Bitcoinia hinnanlaskujen aikana, etenkin kun kryptovaluutta kamppailee säilyttääkseen nousujohteisen vauhdin 60 000 dollarin tason yläpuolella.

Lisäksi IntoTheBlock huomauttaa, että suurten haltijoiden nettovirta, joka mittaa Bitcoinin siirtymistä näihin valaslompakoihin ja niistä pois laskemalla sisään- ja ulosvirtausten erotuksen, on laskenut merkittävästi maaliskuun huippunsa jälkeen.

”Valaat ostavat notkahduksen, mutta onko heidän vakaumuksensa vähenemässä?
Yli 1 000 BTC:tä hallussaan pitävät osoitteet ovat viime kuukausina keränneet voimakkaasti rahaa erityisesti laskun aikana.
Hinnat ovat nousseet pian jokaisen kertymän jälkeen.
Huomaa kuitenkin, että näiden haltijoiden jokainen kerääntymispiikki on ollut edellistä pienempi.
Voisiko tämä viitata siihen, että valailla on yhä vähemmän haluja ostaa dippiä?”

Bitcoinin-arvo-laski-1,31%

Viimeisimmän päivityksen mukaan Bitcoinin arvo on 62 671 dollaria, mikä tarkoittaa 1,31 prosentin laskua viimeisen 24 tunnin aikana.

Analyytikkofirma pitää silmällä myös Chainlinkiä (LINK), joka on hajautettu oraakkeli-verkko kryptovaluuttasektorilla. Huolimatta sen hinnan viimeaikaisista laskusuuntauksista markkinaosapuolet näyttävät kerryttävän LINKiä, mikä viittaa Bitcoiniin verrattuna vastakkaiseen sijoittajien luottamukseen. IntoTheBlock ehdottaa, että nämä toimet saattavat viitata laajempiin trendeihin tai muutoksiin sijoittajien strategioissa kryptovaluuttamarkkinoilla.

”Viimeaikaisista hintavaihteluista huolimatta viime kuukauden tiedot osoittavat LINKin osalta negatiivista nettovirtaa pörsseistä, mikä viittaa kasautumiseen.
Tänä aikana nettovirtauksen kokonaismäärä oli lähes 3,6 miljoonaa LINKiä.”

LINKin-arvo-laski-yli-3,6%

Tätä kirjoitettaessa LINKin arvo on 14 dollaria, eli se on laskenut yli 3,6 % päivän aikana.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille