Peter Brandt ennustaa Bitcoin voisi olla uusi Gold Standard

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kokenut markkina-analyytikko Peter Brandt, joka on tunnettu teknisen analyysin osaamisestaan, kertoi äskettäin näkemyksensä Bitcoinin tulevasta roolista vankkana arvovarastona, joka voi ottaa perinteisesti fiat-valuuttojen roolin.

Pohdiskellessaan laajaa kokemustaan Brandt totesi: “Ammatillinen taustani muotoutui aikana, jolloin vihamieliset yritysvaltaukset hallitsivat Wall Street Journalin ja Bloombergin kaltaisten talousjulkaisujen otsikoita. Nykyään olemme kuitenkin todistamassa ennennäkemättömän laajuista yritysostohaastetta”, ja hän pohjusti näkemyksiään Bitcoinista ja sen vaikutuksesta rahoitusmaailmaan.

”Bitcoin BTC kilpailee siitä, että siitä tulee tason 1 ‘arvosäilytys' standardi, joka korvaa fiat-valuutat ja valtion joukkovelkakirjat”.”.

Hän selvensi kantaansa edelleen sanomalla: “Kyse ei ole siitä, että ennustaisin fiat-valuuttojen katoamista. Jokapäiväisissä liiketoimissa, kuten ruokaostosten ostamisessa tai auton tankkaamisessa, turvaudutaan jatkossakin Yhdysvaltain dollarin, jenin ja euron kaltaisiin valuuttoihin.

Hallitukset tulevat jatkossakin ottamaan käyttöön uusia valuuttamuotoja, ja tulevat nimellisarvot ovat mahdollisesti yhtä suuria kuin 100 dollarin seteli, joka on pienin saatavilla oleva rahayksikkö Yhdysvalloissa.”

Brandt, joka tarjoaa säännöllisesti analyysejä Bitcoinin kurssikehityksestä, on ollut huomattavan optimistinen kryptovaluutan markkinakehityksen suhteen. Kuun alussa hän huomautti merkkejä, jotka viittaavat Bitcoinin härkämarkkinoiden alkamiseen.

Lisäksi hän tarkisti äskettäisessä päivityksessä ennustettaan Bitcoinin hintahuipusta meneillään olevassa noususyklissä, jonka hän arvioi päättyvän ensi vuoden elo-syyskuussa, ja nosti ennusteensa 120 000 dollarista vaikuttavaan 200 000 dollariin.

Tammikuussa Brandt tunnisti Bitcoinin liikkeessä tietyn hintakuvion, joka on hänen mielestään ratkaisevan tärkeä Bitcoinin noususuhdanteen ylläpitämiseksi. Hän kuvasi tätä kuviota nimellä “Hump…Slump…Pump…Dump”, korostaen sen merkitystä positiivisen markkinavauhdin ylläpitämisessä. Lisäksi hänen analyysinsä ulottuu Bitcoinia pidemmälle; hän ilmaisi vahvan makrotaloudellisen ennakkoluulonsa Bitcoinia kohtaan, sillä se on poikkeuksellinen ehdokas arvon säilyttäjäksi fiat-valuuttojen devalvoitumisen keskellä.

Brandt ilmaisi avoimesti: “Mielestäni Bitcoin on ensisijainen arvosäilö, ja sillä on vielä valtavat mahdollisuudet arvonnousuun. Mielestäni kaikki on roskaa, myös ETH.”

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille