Rich Dad, Poor Dad Kirjoittaja ennustaa Bitcoin nousta $350K

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Tunnettu henkilökohtaisen talouden kirjoittaja Robert Kiyosaki uskoo Bitcoinin nousevan $350 000:een elokuun 25. päivään 2024 mennessä. Rich Dad, Poor Dad -kirjailija on aina tukenut Bitcoinia luotettavana vaihtoehtona perinteiselle rahalle.

Äskettäisessä kirjoituksessaan Kiyosaki ennusti Bitcoinin nousevan $350 000:een, koska hän ei luota Yhdysvaltain johtajiin. Hän kritisoi presidentti Bidenia, valtiovarainministeri Janet Yelleniä ja Fedin puheenjohtajaa Jerome Powellia kutsuen heitä ”3 Stoogeksi tosielämässä” ja ilmaisi uskovansa heidän epäpätevyyteensä.

Kiyosaki kehotti ostamaan lisää Bitcoinia suojautuakseen huonolta taloushallinnolta. Hän on usein kritisoinut Yhdysvaltain hallituksen menoja ja rahan painatuspolitiikkaa Bidenin johdolla.

Vaikka hän uskoo Bitcoiniin pitkällä aikavälillä, Kiyosakin 350 000 dollarin tavoite kahdessa kuukaudessa on hyvin optimistinen. Jotta Bitcoin saavuttaisi tuon hinnan elokuuhun mennessä, sen pitäisi nousta yli 380 % nykyisestä noin $71 000 dollarista.

Tästä huolimatta Kiyosaki näkee potentiaalia Bitcoinin voimakkaaseen kasvuun ja sanoo, että hänen ennusteensa ”ei ole valhe”. Aiemmin tänä vuonna hän tuki Ark Investin tarjoamaa $2,3 miljoonan pitkän aikavälin Bitcoin-hintaennustetta.

Tämä rohkea ennuste on seurausta Yhdysvaltojen Bitcoin-ETF-paikalla tapahtuneesta kasvusta, sillä tiistaina Bitcoin-ETF-rahastojen päivittäinen sisäänvirtaus oli toiseksi korkein koskaan, yli $880 miljoonaa.

Kasvava valtavirran hyväksyntä on vahvistanut Kiyosakin näkymiä. Kun suuret rahoituskeskukset, kuten Australia, Iso-Britannia ja Yhdysvallat, ovat ottaneet Bitcoin-ETF:t omakseen, luottamus kasvaa.

Vaikka $350 000 elokuuhun mennessä vaikuttaa liian optimistiselta, Kiyosaki uskoo Bitcoinin mahdollisuuksiin suojautua hänen mielestään huonolta hallituspolitiikalta. Hän kehottaa sijoittajia jatkamaan Bitcoinin ostamista.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille