Strike Bitcoin App lanseerataan Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Avaa maailmanlaajuiset siirrot

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin Lightning -maksusovellus Strike on käynnistetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Laajennuksen ansiosta Britannian asukkaat voivat ostaa, myydä ja siirtää Bitcoinia maailmanlaajuisesti.

Jack Mallersin perustama Strike pyrkii tekemään Bitcoinista helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksensa avulla, joka hyödyntää Lightning-verkon voimaa. Yhdistyneen kuningaskunnan lanseerauksen myötä Strike on laajentanut toimintaansa 100 maahan maailmanlaajuisesti.

Jack Mallers ilmaisi yrityksen sitoutuneen lisäämään Bitcoinin käyttöönottoa ja tarjoamaan palvelujaan maailmanlaajuisesti erilaisten säännösten monimutkaisuudesta huolimatta. “Työmme ei ole vielä läheskään valmis”, hän korosti.

Jotta Strikea voi käyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, käyttäjien on suoritettava Bitcoinia koskeva “soveltuvuusarviointikysely”, kuten paikalliset säädökset määräävät. Sovellus sisältää myös tavanomaiset riskivaroitukset, jotka kertovat käyttäjille mahdollisista riskeistä.

Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaat voivat hyötyä useista Striken tarjoamista ominaisuuksista. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat Bitcoinin ostaminen välittömillä pankkisiirroilla, toistuvien ostojen määrittäminen mukavuuden vuoksi ja Bitcoinin nostaminen itse säilytettäviin lompakoihin parempaa valvontaa varten.

Sovellus hyödyntää Lightning Network -verkostoa ja mahdollistaa välittömät, rajoittamattomat ja ilmaiset maksut Strike-käyttäjien välillä maailmanlaajuisesti. Tämä tarjoaa saumattoman kokemuksen kansainvälisille siirroille ja poistaa kitkaa.

Huolimatta siitä, että jotkut yritykset poistuvat Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoilta, Striken laajentuminen osoittaa sen uskoa Bitcoinin mahdollisuuksiin. Maailman kuudenneksi suurimpana taloutena Yhdistynyt kuningaskunta tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia kasvulle ja käyttöönotolle.

Strike on edelleen sitoutunut tekemään Bitcoinista helppokäyttöisen sekä tavallisille käyttäjille että yrityksille kaikkialla maailmassa. Vaikka yritys kohtaa aluekohtaisia sääntelyhaasteita, se tekee kovasti töitä noudattaakseen paikallisia lakeja ja varmistaakseen samalla, että se tarjoaa olennaiset ominaisuudet ja palvelut.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille