2023 murskaa kaikki ennätykset kryptomaksuissa

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kryptovaluutat toimivat muuhunkin kuin vain lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin hintaspekulaation välineinä; niillä on monipuolisia käyttötapauksia, kuten kryptomaksujen helpottaminen, jotka edistävät kryptovaluuttamarkkinoiden orgaanista kysyntää ja terveyttä.

CoinGaten 10. tammikuuta 2024 päivätty raportti korosti tätä suuntausta ja korosti 4 miljoonaa käsitellyn transaktion määrää. Pelkästään vuonna 2023 alusta kellotti yli 1,29 miljoonaa kryptomaksua, keskimäärin yksi transaktio 24 sekunnin välein.

CoinGate on maksualan edelläkävijä, joka on jatkuvasti tuottanut vaikuttavia tuloksia perustamisestaan lähtien.

Vuonna 2023, joka on segmentin kannalta ratkaiseva vuosi, sen osuus kaikista CoinGaten transaktioista oli kolmannes. 1 294 058 kryptomaksua merkitsi 40 prosentin kasvua vuoden 2022 928 517 maksuun verrattuna.

Bitcoin ja USDT hallitsevat kryptotransaktioita CoinGatessa.

Kun tarkastellaan transaktiomääriä, Bitcoin (BTC) ja Tether USD (USDT) olivat keskeisessä asemassa, sillä ne hallitsivat 35,6 % ja 25,4 % kaikista alustan maksuista.

Huomionarvoista on, että Bitcoinin osuus laski 47,8 prosentista vuonna 2022, mikä itsessään oli laskua vuoden 2021 54,8 prosentista. Sitä vastoin USDT: n osuus laajeni, erityisesti sen jälkeen, kun CoinGate poisti Binance BUSD: n.

Tiettyinä kuukausina USDT ylitti BTC:n ja sai marraskuussa 36,5 % ja joulukuussa 39,1 % markkinoista.

Litecoin (LTC) oli myös huomattava läsnäolo CoinGaten 2023: ssä, jonka osuus kaikista kryptotransaktioista oli 9,5 %, jota seurasi tiiviisti Ethereum (ETH) 9,3 %: lla, Bitcoinin Lightning Network 7,8 %: lla ja Tron (TRX) 7,1 %: lla.

Binance-maksupalvelu monipuolistaa maisemaa entisestään, sillä Binance Payn käynnistämisen jälkeen maaliskuussa Binance Payn osuus kaikista transaktioista oli 8,2 prosenttia. CoinGate korosti myös kryptoystävällisten kauppiaiden kasvavaa määrää, jotka ovat ottaneet sen alustan omakseen.

“Vuoden 2024 horisontti lupaa jo nyt uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Olemme innoissamme jatkaessamme matkaamme, jossa keskitymme innovaatioihin ja asiakastyytyväisyyteen, kun pyrimme tekemään kryptovaluuttamaksuista pikemminkin normin kuin poikkeuksen.”

CoinGaten raportti

Yhteenvetona voidaan todeta, että CoinGate ennakoi lupaavaa kehityskaarta sekä kuluttajille että kauppiaille, jotka uskaltautuvat kryptovaluuttoihin maailmanlaajuisesti. Koska kasvu ja käyttöönotto voivat jatkua, vuosi 2024 voi entisestään vahvistaa luottamusta kryptovaluuttasijoituksiin.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille