Solanan 160 dollarin Breakout: Solana: Välitön?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kryptovaluuttamarkkinoilla Solana (SOL) tekee myös huomattavia voittoja, sillä se on noussut lähes 13% yhdessä päivässä, mikä heijastaa alan edelläkävijän, Bitcoinin (BTC), vauhtia ja asettaa itsensä pian merkittäviin hinnankorotuksiin.

Solana näyttää muodostavan härkälippua tuntikaaviossaan, ja “ratkaiseva sulkeminen 110 dollarin vastustustason yläpuolelle voisi olla katalysaattori merkittävälle nousulle”, totesi kryptoanalyytikko Ali Martinez tammikuun 9. päivänä päivätyssä X-postissa.

Lisäksi Martinezin analyysi viittaa siihen, että ottaen huomioon havaitun kaaviokuvion pysyvyyden, Solana saattaa “tähdätä vaikuttavaan 163 dollarin tavoitteeseen” kuun loppuun mennessä, edellyttäen, että viidenneksi suurin markkinakapitalisoinnilla mitattu krypto-omaisuus onnistuu ylläpitämään näytteillä olevaa kaaviokuviota, kuten analyytikon kaaviosta käy ilmi.

Nouseva lippumuodostelma Solana-tuntikartalla.
Tekninen analyysi: Solana: Bullish Flag viittaa mahdolliseen ralliin

Solana hinta-analyysi

Tätä raporttia laadittaessa Solanan hinta oli 101,65 dollaria, mikä merkitsee 12,49 prosentin nousua viimeisen 24 tunnin aikana, 11,17 prosentin laskua edellisellä viikolla, mutta kuitenkin huomattavaa 40,63 prosentin nousua viimeisen kuukauden aikana, kuten viimeaikaisissa kaavioissa on esitetty.

Solana-ekosysteemin kasvu - 600,000 aktiivista osoitetta kuukaudessa.
Solanan ekosysteemi kukoistaa: 600,000 uutta osoitetta kuukaudessa

Pohjimmiltaan Solanan ekosysteemi kokee huomion nousun, mikä näkyy noin 600 000 aktiivisen osoitteen lisäämisestä vain yhden kuukauden aikana, jota edistävät sen hajautetun rahoituksen (DeFi) aloitteet ja meme-kolikoiden trendi sen alustan sisällä.

Lisäksi Solana nousi yhdeksi kryptoareenan merkittävimmistä menestyjistä vuonna 2023, ja sen arvo nousi huikeat 920 prosenttia vuoden aikana, mikä johtui osittain lisääntyneestä verkostosidonnaisuudesta, joka vahvisti sen ekosysteemin arvoa ja sen natiivin SOL-tokenin kysyntää.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille