7 Paras Bitcoin kryptovaluutta kova lompakko tarkistetaan

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Mikä on kylmä lompakko?

Kylmä lompakko on eräänlainen fyysinen rahan säilytyslaite, joka ei ole yhteydessä Internetiin ja on siten huomattavasti vähemmän altis hakkeroinnille. Nämä lompakot, joita joskus kutsutaan erillisiksi lompakoiksi tai laitteistolompakoiksi, eivät ole verkossa.

⚡️ Mikä laitteistolompakko tukee eniten kolikoita?

Ledger-kryptovaluutat.
Esimerkiksi Ledgerin laitteistolompakot (Nano X ja Nano S) tukevat useita kryptovaluuttoja.

⚡️ Kumpi on parempi kuin Tresor vai Ledger?

Kenen pitäisi hankkia Tresor Bitcoin-lompakko? Vastaus on, että se todella riippuu, ja turvallisin vaihtoehto on käyttää sekä laitteisto- että ohjelmistolompakoita. Molemmat laitteistokryptolompakot ovat melko turvallisia, ja lopullinen päätös perustuu käyttäjän mieltymyksiin. Ledger-laitteessa on oma oma käyttöjärjestelmä ja Secure Element -sirutyyppi, kun taas Trez tai Tresor katoaa tai varastetaan?

⚡️ Mitä tapahtuu, jos Ledgeri varastetaan?

Kryptovarallisuutesi ovat turvassa niin kauan kuin sinulla on palautuslauseke. Voit palauttaa varojasi käyttämällä 24 sanaa sisältävää palautuslausetta missä tahansa sitä tukevassa laitteisto- tai ohjelmistolompakossa, olipa laitteesi kadonnut, varastettu tai lakannut toimimasta.

Bitcoin-laitteiston lompakon arvostelu

Kryptovaluutta kova lompakko

Miten Kryptovaluutta kova lompakko Bitcoin toimii

Useimmissa älypuhelimissa käytetään suojattua mikrokontrolleria, jossa internetiin yhdistävä siru on erillään laitteen yksityisestä avainsirusta. Niissä käytetään EAL5+-sirutekniikkaa, joka kestää tunkeutumishyökkäyksiä.

Mikä bitcoin louhinta Kryptovaluutta kova lompakko
Mikä laitteistolompakko on paras?

Hakkerointihyökkäykset estetään rajoittamalla verkossa vietetyn ajan määrää. Internetiin kytketyt laitteet, kuten älypuhelimet ja henkilökohtaiset tietokoneet, olisi pidettävä offline-tilassa, jotta hakkerien varkauksia voitaisiin vähentää.

Tämän tekniikan avulla voit allekirjoittaa ja tarkistaa tapahtumat offline-tilassa, mikä estää kaikenlaisen phishingin, hakkeroinnin tai peukaloinnin, joka voisi johtaa lompakkosi osoitteen muuttumiseen kopioinnin ja liittämisen yhteydessä.

Mikä kryptokova lompakko tukee eniten kolikoita?
Mikä on paras BTC-kaivuri?

Muovipainikkeiden, kosketusnäyttöjen ja muiden tekniikoiden avulla käyttäjät voivat syöttää PIN-koodin peukaloillaan tai sormenpäillään. Näytöllä olevan kehotteen avulla käyttäjä voi varmistaa, että osoite on oikea.

Niitä suositellaan erityisesti henkilöille, joilla on paljon bitcoineja ja muita digitaalisia valuuttoja.

Suurin osa näistä lompakoista sisältää ylimääräisiä turvatoimia, kuten PIN-lukituksen, kaksitekijätodennuksen ja biometrisen suojauksen.

Kuinka kauan kestää louhia 1 bitcoin tietokoneella?
Kuinka kauan kestää louhia 1 bitcoin tietokoneella?

Kun otat laitteen käyttöön ensimmäistä kertaa, kaikki laitteet vaativat pitkän merkkijonon, joka tunnetaan sanan palautuskoodina. Tämän avulla saat kryptovaluuttasi takaisin, jos laitteesi katoaa, hakkeroidaan tai rikkoutuu.

Luettelo parhaista Kryptovaluutta kova lompakko

Tässä on luettelo suosituista ja tunnetuista Bitcoin-lompakoista:

 • Ledger Nano C.
 • Trezor Model One laitteistokryptolompakko
 • SafePal S1.
 • Steel Bitcoin lompakko varmuuskopiointiin laitteisto lompakko
 • Trezor Model T – seuraava sukupolvi
 • Biometrinen lompakko D'CENT
 • SecureX V20 Turvallisin

Vertailutaulukko suosituista kryptovaluutta-laitelompakoista.

Ledger Nano S.

Mihin Ledger Nano S:ää käytetään?
Miten nanorekisteri toimii?

Suuria määriä kryptovaluuttaa, erityisesti Bitcoinia, Etheriä ja Litecoinia, voidaan tallentaa, vaihtaa ja siirtää helposti Jaxx-lompakon avulla.

Vuonna 2016 julkaistu Ledger Nano S on tunnetuin lompakko. Joidenkin käyttäjien mukaan se on turvallisempi kuin Trezor, joka on aiemmin hakkeroitu. Se on myös monipuolinen ja kätevä sekä aloitteleville että kokeneille kryptokauppiaille.

Ledger Nano S on USB-kryptovaluuttalompakko, joka toimii eri käyttöjärjestelmissä, kuten Windowsissa ja OS X:ssä. Siinä on selkeä OLED-näyttöinen käyttöliittymä ja kaksi navigointipainiketta tapahtumien todentamista varten. Bitcoin, Ethereum ja litecoin ovat vain muutamia niistä yli 1100 kryptovaluutasta ja digitaalisesta omaisuudesta, joita Ledger Nano S tukee.

Mitä Ledger Nano S tallentaa?
Onko Ledger Nano ostamisen arvoinen?

Nano S:n voi ostaa viralliselta Ledgerin verkkosivustolta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä. Se maksaa noin 100 dollaria ja siinä on yhden vuoden takuu.

Vaikka Ledger Nano S on loistava lompakko kryptovaluuttojen harrastajille, se ei riitä kauppiaille, jotka harrastavat useita eri valuuttoja.

Näin käytät Ledger Nano S:ää:

Kovan lompakon kryptolaitteessa on näytöllä ohjeet, joissa näytetään, miten transaktio asetetaan ja suoritetaan, mukaan lukien se, milloin on aika luoda uusi osoite.

Ledger Nano S - turvallinen laitteistobitcoin-lompakko
Edistyksellisin krypto-omaisuuden suojaus

Liitä laite tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen mikro-USB-kaapelilla.

Jos käytät avaimenperää esimerkiksi Google-tilisi kanssa, siirry kohtaan Asetukset>Tilit ja usko -välilehti. Sinun on annettava kuusinumeroinen salasana ja vahvistettava se.

Jotta voit liittää Ledger Nano S -laitteen televisioon, tarvitset Chromecastin. Kun sinulla on Chromecast, avaa ledgerapp.com-sivusto PC- tai Mac-tietokoneella, johon on asennettu Chrome.

Voit lähettää rahaa mihin tahansa lompakko-osoitteeseen, vahvistaa osoitteen oikeellisuuden näytöllä ja syöttää PIN-koodin painikkeilla tapahtuman lähettämistä varten. Koska voit allekirjoittaa maksutapahtumia offline-tilassa tällä menetelmällä, näppäinlukijoiden on vaikeampi varastaa salasanasi.

Ominaisuudet:

Ledger Nano S -kryptolompakko
Ledger Nano S krypto paras Kryptovaluutta kova lompakko
 •  3 puhdasta siementen talteenottoarkkia.
 • Synkronoi Ledger Live -työpöytäohjelmiston kanssa Ledger-laitteille.
 • Sony Alpha a7R III -mallin mukana toimitetaan avaimenperä, avaimenperä ja avainrengas.
 • Kaksi suojauskerrosta ovat T31H320-siru (tietoturva) ja STM32F042 (käyttöjärjestelmä).
 • Niitä käytetään kryptovaluuttatapahtumien todentamiseen käyttämällä erityistä laitteistosirua.
 • Tilarajoitusten vuoksi monien lompakoiden tukeminen aiheuttaa sen, että sinun on poistettava ja asennettava lompakoita uudelleen, jos olet monipuolinen sijoittaja tai kauppias.
 • EAL5+ on suojattu hyökkäyksiltä.

Tresor Model One julkaistiin huhtikuussa 2018 ensimmäisenä Bitcoin-laitteistolompakkona markkinoilla.

Miten Trezor One toimii?
Mikä on Trezor One?

Trezor on paras kryptovaluuttasijoitus niille kauppiaille ja haltijoille, jotka aikovat pitää valuuttansa vähintään muutaman kuukauden ajan. Trezor, joka lanseerattiin vuonna 2013 SatoshiLabsin Model One- ja Model T -laitteistolompakoilla, käyttää jotain, jota kutsutaan hierarkkiseksi deterministiseksi avaimeksi. Tämä mahdollistaa lompakon avainten luomisen ja varmuuskopioinnin ilman BIP32-tukea (BIP39).

Vaikka aiemmin on tapahtunut tietoturvaloukkauksia, joissa yksityishenkilöt ovat menettäneet kryptovaluuttoja, kryptovaluuttalaitteeseen voidaan tallentaa yli 1 000 kryptovarallisuutta. Laitteessa on myös näyttö ja kaksi fyysistä painiketta tapahtumien lähettämisen vahvistamista varten.

Onko Trezor One ostamisen arvoinen?
Onko Trezor hyvä lompakko?

Siinä ei ole Bluetooth-yhteyttä, ja se soveltuu Ledger Nano S:n tavoin parhaiten aloittelevan tason laitteistokryptotallennuslaitteeksi.

Tresor One -kryptoa voidaan käyttää monin eri tavoin. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Liitä Trezor tietokoneeseen, käynnistä Trezor-bridge-ohjelmisto ja luo PIN-koodi aloitussivun ohjeiden mukaisesti. Näytöllä on sekoitettu 1-9 numeron ruudukko.

Täytä seuraavat tyhjät kohdat tai kirjoita 24-sanainen salasanasi.

Voiko Trezor Onea hakkeroida?
Voinko tallentaa kryptovaluuttaa Trezoriin?

Vaikka bitcoin-protokolla ei tällä hetkellä tilejä varten tarjoa tukea useille allekirjoituksille, tämä ominaisuus saatetaan lisätä joskus tulevaisuudessa.

Kun olet kirjautunut sisään, voit tarkastella vastaanottavaa osoitetta, tarkastella ja seurata tapahtumahistoriaa lompakoissa ja lähettää kryptovaluuttaa.

Maksutapahtuman tiedot voidaan vahvistaa näytöllä syöttämällä PIN-koodi. Voit myös allekirjoittaa ja vahvistaa sähköposteja.

Mitä tapahtuu, jos kadotan Trezorini?
Kuinka monta lompakkoa Trezor voi tallentaa?

 Ominaisuudet:

 • Firefox for Android, OSX, Windows ja Linux on tuettu.
 • Asiakkaat voivat jossain määrin personoida laitteen sivustolla.
 • Luo osoite rauhassa, jotta et käytä samaa osoitetta.
 • Aseta provisio normaalille, korkealle, taloudelliselle, alhaiselle tai mukautetulle tasolle.
 • Lompakko tukee integrointia muiden kolmansien osapuolten lompakoiden kanssa.
 • WPA3-standardi on turvallisempi kuin WPA2-protokolla. Molempien protokollien on osoitettu olevan vastustuskykyisiä hyökkäyksiä vastaan.

SafePal S1 on Superb Bankin tuote, joka suojaa IP-osoitteita varkauksilta ja hakkeroinnilta.

SafePal S1 paras kovalompakko kryptovaluuttaa
Miten SafePal S1 toimii?

EOS-pääverkko käynnistettiin 4. kesäkuuta 2018. Alusta on yhteensopiva UDT:iden kanssa, jotka ovat samanlaisia kuin ERC20-tokenit ja sallivat käyttäjien käydä kauppaa muillakin omaisuuserillä kuin vain kolikoilla. Binance- ja ERC-tokenien haltijat voivat pian käyttää uutta järjestelmää.

Binance SafetyPal S1 on Binance Labsin kehittämä edullinen kryptokova lompakko. Siinä on PIN- ja yksityisen avaimen suojaus, joka tekee siitä vaikeammin hakkeroitavan kuin muut markkinoilla olevat lompakot.

Se on linkki SafePal-mobiilisovellukseen. Kun teet kryptovaluuttamaksuja, kuten Bitcoin-, Litecoin- tai Dogecoin-maksuja, voit käyttää sisäänrakennettua kameraa QR-koodin skannaamiseen ja suorittaa maksutapahtumat offline-tilassa. Se sisältää myös muistikortin, johon on kirjoitettu muistikortin alkukoodit ja yksityiset avaimet, sekä kaulanauhan, jolla voit pitää sitä kaulassa.

Millainen lompakko SafePalilla on?
Mikä on SafePal?

Se on Bitcoin, Binance Coin, BEP2-tokenit, ERC-20-yhteensopivat kolikot ja Ethereum multi-crypto hard wallet.

SafePal on verkkopohjainen sovellus, jonka avulla voit luoda, hallita ja seurata turvallisia ostopisteitäsi.

Sulje kaikki sovellukset. Kytke laite päälle painamalla sen virtapainiketta. Asenna SafePal-sovellus.

Valitse jokin vaihtoehdoista, kuten “Luo uusi lompakko” tai “Palauta salasanan varmuuskopiosta”.

Lisää haluamasi kryptovaluutat lompakkoon kolikonhallintaosiossa. Pidä silmällä ilmoituksia, jotka ilmoittavat, milloin voit lisätä lisää kolikoita.

Onko SafePal turvallinen krypto kova lompakko
Kuinka nostaa rahaa SafePalista?

Ominaisuudet:

 • Laitteessa ei ole Wi-Fi-, NFC- tai Bluetooth-yhteyksiä.
 • Kun virus tai haittaohjelma havaitaan, itsetuhomekanismi aktivoituu. Muista tallentaa salasana offline-tilassa ja oikein.
 • Hallitse salkkuasi iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille tarkoitetun SafePal-sovelluksen avulla.
 • Se kestää tunkeutumishyökkäyksiä.

Laitteisto Bitcoin lompakko varmuuskopiointi kylmä varastointi Bitcoin lompakko

Mikä on Kryptovaluutta kova lompakko
Kumpi fyysinen lompakko on parempi?

Bitcoin-kylmäsäilytys on prosessi, jossa Bitcoinisi säilytetään offline-ympäristössä.

Kuten näet, Bitcoin-lompakot ovat uskomattoman hyödyllisiä. Mutta kuinka monta erilaista bitcoin-lompakkoa oikeastaan on olemassa? Yleisesti ottaen Bitcoin-lompakoita on kahta päätyyppiä:

Kuumat lompakot

Termi “kuuma lompakko” kuvaa mitä tahansa Bitcoin-lompakkoa, jolla on oltava internet toimiakseen oikein. Nämä lompakot ovat saaneet nimensä siitä, että ne tarvitsevat sähköä eli ovat kuumia. Jos sähkökatkos tulee, kuumasta lompakosta tulee käyttökelvoton. Kuuma lompakko on yksityisten avainten digitaalinen säilytysmuoto, joka on yleensä ohjelmiston muodossa ja joka on yhteydessä internetiin.

Kylmät lompakot

Kylmät lompakot
7 parasta Bitcoin laitteisto lompakot arvosteltu

Tämäntyyppinen Bitcoin IRA soveltuu vain pitkän aikavälin sijoittajille.

Parhaat saatavilla olevat bitcoin-lompakot on valmistettu teräksestä, joka suojaa bitcoineja tulelta ja vedeltä pitkään. Vaikka paperilompakot ovat hyviä kryptovaluutan säilyttämiseen offline-tilassa, vesi ja tulipalo voivat vaurioittaa niitä helposti. Steel Bitcoin Wallet -lompakossa voit kirjoittaa alkuperäisen Nano Ledger-, Trezor- ja KeepKey 12-sanaisen siemenlauseen lompakkoon säilytystä varten.

Lompakon avulla käyttäjä voi varmuuskopioida yksityisen avaimensa haluamillaan kirjaimilla, numeroilla tai symboleilla. Varmuuskopiointi ei vaadi lisälaitteita, leimausta tai merkintää. Voit varmuuskopioida lompakon yksinkertaisesti kirjoittamalla siemenlauseen neljä ensimmäistä kirjainta. Tämä johtuu

Suurin haittapuoli on se, että et voi käyttää salausvalvontaominaisuuksia digitaalisissa laitteissa ja sovelluksissa.

Mikä on laitteistolompakon tarkoitus?
Mikä on paras lompakko kaivostoimintaan?

Bitcoinin tallentaminen teräslompakkoon

Laatat on pakattu säiliöön, jossa on valmiiksi kaiverrettu nimet, numerot ja symbolit.

Kun olet asettanut jokaisen laatan varmuuskopion luomiseksi, sulje ja lukitse lompakko. Jos Jos olet valmis, varmista, että se on edelleen lukittu. Voit palauttaa lompakkosi tulevaisuudessa avaamalla sen lukituksen ja etsimällä aiemmin varmuuskopiona tallennetun palautuslauseen Tämä ilmainen fontti, joka on saatavilla sekä Windows- että Mac-käyttäjille, sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja välilyöntejä.

Mikä on Kryptovaluutta kova lompakko
Miten säilyttää bitcoin-siemeniä?

Ominaisuudet:

 • Laite on varustettu valmiiksi kaiverretuilla laatoilla, jotka asetetaan laitteeseen. Laatoitus on tehty laserleikkurilla.
 • Kannettava.
 • Se voi sisältää 24 sanan alkuperäisen lauseen molemmilla puolilla!
 • Se kestää korroosiota, iskuja, peukalointia ja tulipaloa. Se on vedenkestävä, iskunkestävä, peukalointisuojattu ja paloturvallinen.
 • EAL5+ on väärentämisen kestävä.

Lompakko Trezor T-Next Generation -malli on Trezorin uusin versio. 

Miten trezor t toimii?
Trezor t kustannukset?

Ihanteellinen lompakko edistyneille monikryptosijoittajille ja -kauppiaille.

T on uusi ja parannettu versio Trezor One -laitteesta, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. T tukee 1389 kryptovaluuttaa ja tokenia sekä hyödyntää hierarkkista determinististä HD-avaimen luomista turvallisuussyistä.

SP 540:ssä on runsaasti ominaisuuksia, ja siinä on kosketusnäyttö, mikä voi olla hyödyllistä liikkeellä oleville. Se tarjoaa myös tuen Shamirin Secret Sharing -menetelmälle, jolla avaimia voidaan jakaa varmuuskopioinnin yhteydessä, sekä SD-kortin, johon voidaan tallentaa tulevia tietoja ja tiedostojen salauksia.

Trezor Model T:n asentaminen:

Voinko tallentaa kryptovaluuttaa Trezorissa?
Onko Trezor hyvä lompakko?

Jotta voit käyttää Trezoria Trezor Wallet -selainsovelluksen kanssa, sinun on asennettava Trezor Bridge tai jokin neljästä tunnistetusta menetelmästä. Voit käyttää lompakkoasi Trezor Wallet -sivustolla Chromella ja Firefoxilla.

Voit käyttää Trezor Web Wallet -lompakkoa laitteesi määrittämiseen ja kryptovaluuttasi hallintaan.

Kun luot uuden lompakon ja liität sen tietokoneeseen tai MAC:iin, saat palautussiemenen. Pidä tämä turvassa säilyttämällä se offline-tilassa ja paperilla.

Lähetä kryptovaluuttaa, skannaa QR-koodi tai syötä vastaanottajan osoite vastaanottajan osoitekenttään.

Tämä tuote tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

Voinko tallentaa kryptovaluuttaa Trezorissa?
Miten voin lähettää kolikoita Trezor T:lle?
 • Tämän laitteen todennusjärjestelmä on sisäänrakennettu kosketusnäyttö, jonka avulla voit syöttää PIN-koodin ja salasanan nopeasti.
 • Koska siinä on sisäänrakennettu kiintolevy ja AMD64-prosessori, se on sekä kevyt että tehokas. Sitä voidaan käyttää Windows-, macOS-, Linux- tai Android-käyttöjärjestelmässä OTG-tuen kautta. iOS-tukea ei ole saatavilla.
 • Se tukee kaksitekijätodennusta Universal Second Factor (U2F) -tunnistautumista.
 • Toimii FIDO2-suojausavaimena tuetuissa laitteissa.
 • Trezor Suite -työpöytäohjelma auttaa sinua hyödyntämään lompakkoasi tehokkaammin.
 • QR-koodeja tuetaan – voit pyytää lähettäjää käyttämään koodia, kun lähetät sinulle kryptovaluuttaa.
 • Rahan lähettäminen lukuisille henkilöille yhdellä tapahtumalla
 • NSX-T on suojattu haittaohjelmien tunkeutumishyökkäyksiä vastaan.

Keskuspankin biometrinen lompakko

Miten käytät dcent-lompakkosovellusta?
Mikä on biometrinen lompakko?

Käyttäjät, jotka viettävät paljon aikaa liikkeellä, arvostavat tätä lompakkoa.

Se on muiden joukossa parhaimmaksi arvioitu, koska siinä on lähes toimiva biometrinen suojaus, mikä tekee siitä ihanteellisen turvallisuuden kannalta. Siinä on myös sisäänrakennettu Bluetooth-ominaisuus ja USB-kaapeliyhteys liikkuvuutta varten, mutta se tukee kryptovaluuttoja vain vaatimattomasti.

GeoTrustissa on 1,1 tuuman OLED-näyttö, neljä fyysistä painiketta ja keskeinen sormenjälkitunnistin tapahtumien vahvistamista varten. Tämän tuotteen akku on 585 mAh ja siinä on mikro-USB-porttiyhteensopivuus. Laitteisto on valmistettu Koreassa .

Miten käytän D'CENT Biometric Wallet -lompakkoa:

Onko dcent kylmä lompakko?
Miten aktivoin kunnollisen lompakkoni?

Kytke lompakko päälle ja valitse kieli. Valitse “Luo lompakko” ja anna nelinumeroinen pin-koodi lompakon luomiseksi. Laite tallentaa skannauksesi usealla skannauksella.

Kirjoita Windows 8.1:n tarjoama 24-sanainen palautussalasana muistiin nelinumeroisella nuppineulalla. Varmista, että olet kirjoittanut sen turvallisesti, jotta vesi, repeämät tai muut elementit eivät tuhoa sitä. Kirjoita kaksi sanaa tarpeen mukaan vahvistaaksesi palautuslausekkeen tallentamisen.

Hanki D'CENT Wallet -sovellus puhelimeesi, jotta voit hallita kryptovarojasi. Kirjaudu sisään sormenjäljelläsi ja vahvista se. Sinun on ladattava D'CENT Wallet -ohjelmisto älypuhelimeesi ensimmäisellä käyttökerralla – hanki se iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä.

Liitä puhelin tai tabletti tietokoneeseen Bluetoothilla (tarkista, voiko laite muodostaa yhteyden laitteeseen OTG:n kautta).

Miten Dcent-lompakko toimii?
Miten voin poistaa kunnollisen lompakon käytöstä?

 Ominaisuudet:

 • Varojen hallinnoinnin helpottamiseksi mobiilisovelluksen avulla voit muodostaa yhteyden älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi.
 • Sisäänrakennettuja kryptovaluuttatoimintoja ei ole.
 • U2Factor-todennustoimintoa ei ole.
 • Se tukee kaupankäyntiä kuudella eri valuutalla sekä ERC20-tunnuksilla.
 • EAL5+ on suojattu hyökkäyksiltä.
 • Tapahtumat allekirjoitetaan ja varmennetaan offline-tilassa lähetettäessä.
 •  Hinta: 159 dollaria, ellei kryptokovaa lompakkosivustolla ole keväällä 50 prosentin alennusta.

PCX V21 on erityisen turvallinen, sillä siinä on 256-bittinen avain. 

Voinko lyödä vetoa dcent-lompakossa?
Mitä tapahtuu, jos kadotan Dcent-lompakkoni?

ERC20-, BTC-, ETH- ja LTC-käyttäjille liikkeellä.

Yritys sijaitsee Taiwanissa. Vaikka se tarjoaa yritysten lohkoketjuturvallisuuden konsultointi- ja tarkastuspalveluja, sillä on nyt V20-Kryptovaluutta kova lompakko. Siinä on 2,8-tuumainen kosketusnäyttö, jossa on pyöristetty muotoilu, toisin kuin useimmissa muissa.

Lompakko on liitettävissä matkapuhelimiin, joten se on paljon liikkuvampi kuin muut laitteet, jotka on liitettävä tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Kun olet muodostanut yhteyden verkkokäyttöliittymän kautta, voit lisätä kryptovaluutan, jolle haluat luoda osoitteita. Talletusten tekemiseen ei tarvita internetyhteyttä; se on mahdollista QR-koodien avulla, jotka lähettävät

SecuX V20:n käyttö:

Mitä tapahtuu, jos menetän Dcent-lompakkoni?
Onko Decent-lompakko poistettu käytöstä?

Avaa Windows 10:n Asetukset-sovellus napauttamalla Käynnistä-painiketta ja valitsemalla Kaikki sovellukset. Käynnistä Asetukset-sovellus napauttamalla Win + I PC-näppäimistöllä. Pyyhkäise tablettitietokoneessa näytön oikeasta reunasta sisäänpäin, jolloin kaikki avoimet sovellukset, joiden yläpalkissa on tämä kuvake, tulevat näkyviin, ja napauta sitten sitä kerran. Määritä uusi laitetili.

Uuden lompakon luominen on helppoa – valitse vain “Luo uusi lompakko”. Kun olet syöttänyt henkilökohtaiset tietosi, sinulle annetaan 24-sanainen salasana ja yksityiset avaimet lisäturvatoimia varten. Säilytä nämä lompakot turvallisesti paperilla; ennen kuin jatkat toimenpidettä, sinun on vahvistettava jo tallennetut tunnuslauseet.

Voit tallentaa tapahtumahistoriaa tietyille tileille ja lompakoille, lähettää offline-lähetyksiä tapahtumien allekirjoittamisen ja vahvistamisen jälkeen ja lisätä uusia tilejä.

Miten kryptolompakot tekevät rahaa?
Miten aloitan kryptolompakon?

Siirtääksesi varoja sinun tarvitsee vain mennä verkkoon ja muodostaa yhteys verkkokäyttöliittymään (tai muodostaa yhteys Android- tai iOS-käyttöjärjestelmään ja kirjautua SecuX-mobiilisovellukseen) ennen lompakon luomista. Valitse kryptovaluutta, jonka haluat lähettää, valitsemalla “Siirto” ja sitten “Offline-siirto”.

Voit vastaanottaa kryptoa myös skannaamalla laitteessa näkyvän QR-koodin tai lähettämällä sen verkkolompakkoon.

Ominaisuudet:

 • RFID-siru on yhdistetty lukijaan suojatun yhteyden kautta. Laitteella on EAL 5+ -sertifikaatti, joka osoittaa, että se on täyttänyt tiukat turvallisuusstandardit ja suositellut käytännöt maksutapahtumien käsittelyyn tarkoitettujen laitteiden valmistajille.
 • Se tukee yli 1000 eri kryptovaluuttaa.
 • Tukee yli 500 tiliä.
 •  Hinta: 139.00
Mikä on kryptovaluuttalompakon tarkoitus?
Tarvitsenko kryptovaluuttalompakon?

Peruuttaminen

Tämä Bitcoin-laitteistolompakko-opas auttaa sinua määrittämään, mitä lompakkoa kannattaa käyttää kryptovaluutan tallentamiseen. Erillisiä tallennusratkaisuja ehdotetaan, ja ominaisuudet, kuten mahdollisuus hallita kryptovaluuttoja lompakosta käsin, tulisi ottaa huomioon.

Ledger Nano S ja X ovat vallanneet markkinat turvallisuuden ja luotettavuuden osalta jopa yrittäjien “Kuinka turvata Bitcoin-lompakkosi täysin hakkereita vastaan” -yritysten keskuudessa. S ei tarjoa yhtä paljon lompakkoyhteensopivuutta kuin X; saatat joutua poistamaan ja asentamaan sovelluksia uudelleen, jos haluat pitää hallussasi tai käydä kauppaa yli viidellä eri kryptovaluutalla.

Mitä kryptovaluuttalompakossa on?
Ovatko kryptovaluutat turvallisia?

Trezor One ja Model T ovat SatoshiLabsin valmistamia, mutta heillä on ollut tietoturvaloukkauksia. Toiminnallisesti ne tukevat kuitenkin useampia lompakoita Vaikka ne tarjoavat lompakoiden hallintaominaisuuksia, niiden ensisijainen tarkoitus on säilyttää bitcoineja turvallisesti. Jos haluat vain säilyttää bitcoineja etkä halua käsitellä salkkua, SecureX

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille