Table of Contents
✔️ Luo Coinbase-lompakko. Fearin hankkimiseksi tarvitset lompakon, joka tukee itsesäilytystä, kuten Coinbase Wallet.
✔️ Luo Coinbase Wallet -tili käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja seuraavia tietoja: ✔️ Nimi, jota haluat käyttää.
✔️ Palautuslause on tallennettava turvallisesti.
✔️ Ymmärrä ja suunnittele Ethereum-verkon pyörittämisestä aiheutuvat kulut.
✔️ Käytä kryptovaluuttapörssiä ostaaksesi ja siirtääksesi eetterisi Coinbase-tilillesi.
✔️ Käytä ETH:si pelon ostamiseen vaihtosivulla.
Pelko ja ahneus -indeksi kryptossa on kysely, joka on suunniteltu arvioimaan markkinoiden tunnelmia, jotka mitataan asteikolla 0-100. Tämän asteikon alapää (0-49) kuvastaa pelkoa, kun taas yläpää (50-100) edustaa ahneutta.
Pinoaminen antaa kryptovaluuttasijoittajille mahdollisuuden käyttää digitaalisia varojaan ja tuottaa passiivista tuloa ilman, että heidän tarvitsee myydä niitä. Voit ajatella pinoamista kryptoversiona rahan sijoittamisesta korkeatuottoiselle säästötilille.
Varat ovat todennäköisesti turvassa, koska ne ovat pankkitilillä. Vaikka rahasi olisivat “lukkojen takana” vedonlyönnin ajan, se ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisivat täysin turvassa. Vaikka jotkut pörssit väittävät pitävänsä jäädytettyjä varojaan kylmässä varastossa, näin ei aina ole, ja verkkorikolliset ovat vieneet bitcoineja suurista pörsseistä
Vieraile verkkosivuillamme ja lue lisää Fear and Greed Index -indeksistä.
Oletko koskaan ajatellut, että vaikka sinulla olisikin vahva sijoitusstrategia, pelon tai ahneuden vuoksi toimivat markkinatoimijat voivat pilata sen hetkessä?
Markkinatunnelmiin voivat vaikuttaa erilaiset kannustimet, kuten “Fear of Missing Out” tai “FOMO” Bitcoinia tutkivien julkisten ja yksityisten organisaatioiden ja yritysten keskuudessa.
Useimmat sijoittajat pelkäävät, että hinta nousee nykyistä korkeammalle, joten he antavat paljon ostotoimeksiantoja. Tämän seurauksena hinta nousee.
Kun suuri joukko sijoittajia yhtäkkiä myy omaisuuttaan paniikin tai negatiivisten uutisten vuoksi, heidän sijoituksiinsa kohdistuva mielipiteensä muuttuu selvästi.Markkinoiden reaktiota tällaisiin uutisiin kutsutaan bitcoinin pelko ja ahneusindeksi nousi.
Miten voimme mitata sijoittajien mielialaa, kun se vaikuttaa suoraan omaisuuserän hintaan?
Sijoittajat ovat huolissaan varojen säilyttämisestä kriisin aikana, jolloin myyjät markkinoilla painostavat niitä. Silloin sijoittajat käyttävät indeksejä vertailuindekseinä mittaamaan sijoittajien paniikkia osakemarkkinoilla.
VIX-indeksi eli volatiliteetti-indeksi mittaa sitä, kuinka epävakaat osakemarkkinat ovat olleet. Tämän arvon sisältävän indeksin luomisessa käytetään johdannaismarkkinoiden kaupankäyntivolyymia.
VIX:n hintakehitys heijastaa institutionaalisten ja varakkaiden sijoittajien sijoitusideoita.
Toinen indikaattori, jota voidaan käyttää sijoittajien tunnelman arvioimiseen, on kryptovaluuttaa Fear and Greed Index, joka koskee myös kryptovaluuttamarkkinoita.
kryptovaluuttaa Fear and Greed -indeksi mittaa sijoittajien tunnelmia ja auttaa bitcoin-sijoittajia analysoimaan markkinaolosuhteita.
Kryptovaluuttaindeksi on väline, jolla mitataan sijoittajien tunteita bitcoin-markkinoilla, erityisesti ahneutta ja pelkoa. Analyytikot käyttävät sitä tutkiessaan kryptovaluuttoihin liittyvää sijoittajien toimintaa. Sijoittajat saavat markkinauutiset nopeasti ja voivat tehdä päätöksiä välittömästi, kun markkinoilla tapahtuu merkittäviä tapahtumia, sekä hyviä että huonoja.
Kuvittele, jos sijoittajat ympäri maailmaa saisivat tietää tästä samaan aikaan. On paljon todennäköisempää, että se saa aikaan “buy FOMO:n” tai “paniikkimyynnin” muilla markkinoilla kuin osakemarkkinoilla.
Kun sijoittajat ovat paniikissa tai ahneita näillä 24/7-markkinoilla, kryptovaluuttaa Fear & Greed -indeksiä käytetään sijoittajien käyttäytymisen tutkimiseen ja päätöksenteon tukemiseen.
Tällä tavoin et ole riippuvainen markkinoiden mielialasta etkä vaikuta siihen, mikä voi auttaa sijoittajia toteuttamaan strategioita paremmin. Tässä esimerkissä käytetty indeksi on otettu vaihtoehtoiselta verkkosivustolta.
kryptovaluuttaa Fear and Greed -indeksi on pisteluku, jonka avulla sijoittajat ymmärtävät, tuntevatko markkinat äärimmäistä ahdistusta (0) vai ahneutta (100). Arvo 100 tarkoittaa, että sijoittajista on tullut liian ahneita. FOMO on saattanut synnyttää jonkin verran ostovoimaa.
kryptovaluuttaa strategy ja Greed Index perustuvat verkkosivuston mukaan viidestä lähteestä saatuihin tietoihin.
Nämä lähteet ovat:
- sosiaalinen media (Twitter)
- Google Trends
- markkina-arvo
- kaupankäynnin määrä
- hintojen epävakaus.
Etsi tiettyjä bitcoiniin liittyviä avainsanoja Google Trends -palvelusta, jotta voit seurata maailmanlaajuista hakukiinnostusta. Esimerkiksi “bitcoin price” antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka usein kyseistä hakusanaa etsitään maailmanlaajuisesti.
Markkinakapitalisointia ja kaupankäynnin määrää koskevat tiedot ovat peräisin CoinMarketCap.com-sivustolta.
Ja lopuksi, hintojen volatiliteetti perustuu BitVol.infon tietoihin.
Indeksiä päivitetään tunnin välein, ja voit tarkastella sen kehitystä viimeisen viikon, kuukauden tai vuoden aikana verkkosivustolla.
CNNMoneyn pelon ja ahneuden indeksin taustalla oleva tiede
Pelko- ja ahneusindeksi on väline, jota jotkut sijoittajat käyttävät markkinoiden mittaamiseen. Sen mukaan kun ihmiset pelkäävät liikaa, osakkeilla käydään kauppaa alle niiden arvon, mutta kun ihmiset ovat liian ahneita, osakkeilla käydään kauppaa yli niiden arvon. Joidenkin epäilijöiden mielestä se ei ole hyödyllinen sijoitustyökalu, koska siinä kehotetaan ostamaan tai myymään sen perusteella, miltä muista ihmisistä tuntuu, eikä antamaan objektiivisia kriteerejä. CNN:n pelko- ja ahneusindeksi mittaa seitsemää tekijää, joiden avulla määritetään pelon tai ahneuden määrä markkinoilla:
- Osakkeiden hintakehitys: S&P 500:n keskimääräinen hinta 125 päivän aikana verrattuna sen nykyiseen arvoon.
- New Yorkin pörssin (NYSE) osakkeiden prosenttiosuus 52 viikon huippuihin verrattuna 52 viikon alimmille tasoille osuneisiin osakkeisiin.
- Teknisen analyysin työkalu, joka vertaa nousevien osakkeiden määrää laskeviin osakkeisiin.
- Myyntioptioiden ja osto-optioiden väliset erot voivat auttaa sijoittajia ymmärtämään, mitä ihmiset tuntevat markkinoilla. Yleensä jos myyntioptiot jäävät jälkeen osto-optioista, se tarkoittaa, että ihmiset ovat ahneempia. Kun myyntioptiot ylittävät osto-optioiden hinnat, se on usein merkki sijoittajien pelosta.
- Arvioimalla sijoitusluokan joukkolainojen ja roskalainojen tuottojen välistä eroa voimme saada paremman käsityksen siitä, kuinka paljon halukkuutta korkeamman riskin strategioihin on.
- Markkinoiden volatiliteetti: CNN mittaa Cboen volatiliteetti-indeksiä (VIX) keskittyen 50 päivän MA:han.
- Osakkeiden ja valtionlainojen tuottojen eriyttäminen.
Nämä seitsemän indikaattoria arvioidaan asteikolla 0-100. Indeksi lasketaan kaikkien indikaattoreiden keskiarvona, jolloin 50 on neutraali ja kaikki sitä korkeammat indikaattorit merkitsevät normaalia suurempaa ahneutta.
Mitä kryptopelko- ja ahneusindeksin korkea tai matala pistemäärä kertoo meille?
Kun indeksi laskee alle 50:n, se voi olla merkki siitä, että sijoittajat alkavat pelätä liikaa, mikä voi johtaa ostomahdollisuuteen.
Jos indeksi nousee yli 50:n, se saattaa olla merkki siitä, että sijoittajat alkavat ahnehtia, mikä voisi olla myyntisignaali.
Tietenkin sinun pitäisi aina tehdä tutkimuksia, eikä tehdä päätöksiä vain yhden indikaattorin perusteella.
Muista, että aiemmat tulokset eivät välttämättä kerro tulevista tuloksista.
Mutta jos etsit toista työkalua kryptokauppaa varten, kryptopelko- ja ahneusindeksi saattaa olla harkitsemisen arvoinen.
Mikä vaikuttaa kryptopelkoihin ja ahneuteen?
Indeksien on täytettävä tietyt kriteerit.
Tällä hetkellä indeksiin sisältyy vain bitcoin. Koska kun Bitcoinin hinta heilahtaa, sillä voi olla merkittävä vaikutus markkinoihin. Tämän todellisuuden vuoksi otettiin käyttöön lisää indeksointiperusteita, joihin kuuluu mm:
- Kullan, hopean ja platinan yhteenlaskettu volatiliteetti on 25 prosenttia.
Luku lasketaan volatiliteetin ja bitcoin-hinnan suurimman mahdollisen laskun perusteella verrattuna 30 päivän ja 90 päivän keskimääräiseen volatiliteettiin. Kun volatiliteetti nousee, se kertoo markkinoiden innostuksesta.
- 25 prosenttia osakkeen markkinavolyymista/liikevaihdosta on merkityksetöntä.
Kun markkinat ovat nousussa, tässä menetelmässä verrataan 30 ja 90 päivän liukuvia keskiarvoja sen määrittämiseksi, onko myyntipuolella paljon ostotoimintaa. Tämä johtaa sijoittajien ahneuteen markkinoilla.
- Raportin mukaan sosiaalisen median osuus on vain 15 prosenttia B2B-liiderien luomisesta.
Jos haluat analysoida kryptovaluuttoja, käytä kullekin kryptovaluutalle omaa hashtagia. Esimerkiksi #XRP. Laskenta perustuu kurssiin ja vastausten määrään. Kyselyt johtavat vain 15 prosentin onnistumisprosenttiin.
Mielipiteet väliaikaisesti suljetusta verkkosivustosta
- Kokemukseni tästä kannasta on ollut fantastinen; kirjoitan tätä arvostelua, kun se on pilvessä.
Prosenttiosuus markkina-arvosta perustuu hintaan. Bitcoineja ja altcoineja pidetään turvapaikkana, kun markkinointipelko on huipussaan, kun taas altcoineja käytetään vain spekulatiivisiin tarkoituksiin.
Vaikka markkinakapasiteetin osuuden analysointi saattaa antaa jonkinlaista osviittaa sijoittajien asenteesta, on vaikea sanoa varmaksi, sillä altcoinien markkinakapitalisaation kasvu voi johtua todellisesta sijoittajien kiinnostuksesta.
Niiden brändien määrä, jotka käyttävät ilmaisua “kuin kala veteen”, on noussut nollasta 70 prosenttiin. Näiden sanojen käyttö ei ole suosittua vain yritysten, vaan myös kuluttajien keskuudessa.
Google Trends on Googlen työkalu, joka analysoi bitcoineihin liittyviä avainsanoja. Kun bitcoiniin liittyvien termien kyselyjen määrä kasvaa, se osoittaa, että sijoittajat ovat kiinnostuneita kryptovaluuttamarkkinoista.
Mitä pelkoa ja ahneutta kuvaava kaavio kertoo sinulle?
Yllä on Bitcoin-indeksin ja Bitcoinin hintakuvaajan päällekkäisyys. Tämän etuna on se, että sen avulla voit tarkkailla nykyarvon lisäksi myös sitä, miten arvostus on kehittynyt hinnan vaihdellessa.
Lisäämällä tämän uuden, ainutlaatuisen ulottuvuuden Bitcoin kryptovaluuttaa Fear and Greed -indeksiin sijoittajat voivat arvioida tarkemmin, miten indeksi on aiemmin reagoinut hinnanmuutoksiin. Tämä on ainoa paikka maailmassa, jossa voit löytää sen, eikä sitä ole millään muulla tiedossamme olevalla verkkosivustolla, jossa käsitellään Fear and Greed -indeksiä.
Päivitämme tämän live-kaavion joka päivä näyttämään, miten Bitcoin-pelko- ja ahneusindeksi muuttuu Bitcoinin hinnan mukana.
Tarjoamme myös Twitter-robotin, joka twiittaa Fear and Greed -indeksin tämänhetkisen arvon joka päivä.
Pelkoasteikko vaihtelee 0:sta 100:aan, jossa 0 tarkoittaa “äärimmäistä pelkoa” ja 100 “äärimmäistä ahneutta”.
Toivomme, että nautit tästä innovatiivisesta ja ilmaisesta palvelusta.
Bitcoineja käytettäessä. Kun otetaan huomioon kryptojen stressi- ja ahneusindeksi sekä bitcoinin hinta, nähdään, että kun kryptojen stressi- ja ahneusindeksi saavutti kuvassa 1 vihreän viivan 10:n kohdalla, bitcoinin hinta nousi viisi kertaa.
- Korotus 1 +70%.
- Lisäys 2 +45%
- Lisäys 3 +310%
- Lisäys 4 +25%
- Lisää 5 +300%.
Kryptostrategian ja ahneusindeksin yhdistelmä 90:ssä (punainen viiva kuvassa 1) merkitsee, että bitcoinin hinta laskee kaksi kertaa huipustaan seuraavasti:
- Vähentää 1 -40%.
- Vähentää 2 -45%.
Testituloksia tarkasteltaessa näyttää siltä, että voimme käyttää kryptovaluuttaa Fear and Greed -indeksiä osana kryptosijoitusanalyysiämme.
Vaikka indeksin toinen tarkoitus on mitata sijoittajien mielialaa, sitä ei pitäisi käyttää osto- ja myyntimerkkinä. Jos kuitenkin luotamme tähän menetelmään, käyttäjät saattavat hukkua markkinatunnelmiin. Voimme mitata sijoittajien ahdistusta ja ahneutta kryptovaluuttamarkkinoilla kryptovaluuttaa Fear and Greed -indeksillä. Sitä tulisi kuitenkin käyttää vain sijoittajien tunnelmien seuraamiseen markkinoilla, kun taas siihen perustuvat myyntisuositukset tulisi ottaa huomioon lisäkriteereillä.
Mikä on pelon ja ahneuden indeksi
Nyt kun tiedät, mikä Fear and Greed Index on, voit tarkistaa faktat ja tehdä ostoksen tietoisemmin. Silloin Zipmex tulee apuun. Aloita kaupankäynti siirtymällä pörssiin!
kryptovaluuttaa Fear and Greed Index on uusi työkalu, jolla voidaan mitata sijoittajien tunnelmia kryptovaluuttamarkkinoilla. Indeksi perustuu Bitcoinin hintaan sekä muihin olosuhteisiin, kuten Google-hakujen määrään Bitcoiniin liittyvillä termeillä. Indeksin avulla voi seurata markkinoiden