Etsitkö vakuutusta kryptovaluuttamarkkinoille?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️Onko kryptosuojausta?

Kybervakuutus suojaa kyberturvallisuusrikkomusten aiheuttamilta tappioilta. Suurin osa kryptovaluuttapörsseistä tarjoaa ainakin jonkinlaisen vakuutuksen, joka suojaa digitaalista omaisuutta varkauksilta ja vahingoittumiselta tietoturvaloukkausten seurauksena. Käymme tässä postauksessa perusteellisesti läpi kryptovakuutusyhtiöt, miten se toimii ja mitä se kattaa.

⚡️ Miten kryptovaluutta vakuutetaan juuri nyt?

Kryptovaluuttayritykset ovat kuitenkin keksineet erilaisia menetelmiä digitaalisten varojensa pitämiseksi turvassa.

⚡️ Mikä on vakuutuskuponki?

Vakuutusmerkki on vakuutusmaksun maksamista vastaan vakuutettu saa todistuksen vakuutusturvasta. Vakuutuksen vakuutusriski on yleensä jakamaton ja siirtokelvoton, joten se on katettava vain yhdellä vakuutuksella.

⚡️ Vakuuttaako Coinbase kryptovaluuttasi?

Coinbase ei ole Securities Investor Protection Corporationin suojaama, toisin kuin muut kryptovaluuttojen välittäjät. Sillä on vakuutus, mutta se ei kata käyttäjiä, jotka menettävät varansa hakkeroinnin tai kirjautumistietojensa menettämisen seurauksena.

⚡️ Voiko digitaalisia varoja vakuuttaa?

Digitaalisten varojen arvoa ei voi arvioida, koska korvaavaa omaisuutta ei voi ostaa. Vaikka omaisuusvakuutus ei ole käytettävissä, voit suojata digitaalista omaisuutta lisäturvalla.

Miksi tarvitsen kryptovakuutuksen (ins) kryptovaluuttamaailmassa?

Vakuutusala ei ole tällä hetkellä riittävän suuri saadakseen voittoa kryptovaluuttateollisuudesta, joka koostuu pääasiassa uusista yrityksistä ja pörsseistä.

Jopa Pohjois-Amerikan johtava kryptovaluuttapörssi Coinbase vakuuttaa julkisten tietojen mukaan vain 2 prosenttia varoistaan Lloyd's of Londonissa. Näitä kolikoita säilytetään kuumassa varastossa (tai linkitettyinä Internetiin). Loput 90 prosenttia on irrotettu internetistä, eikä niiden parhaasta kryptovakuutustilanteesta tiedetä juuri mitään.

Miten DeFi-kryptovakuutus toimii?
Miten DeFi-kryptovakuutus toimii?

Koska kryptovaluuttamarkkinat ovat epävakaat, kryptovakuutus on ratkaisevan tärkeä. Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen nopea arvonnousu on johtanut huomattaviin varkauksiin verkkolompakoista ja pörsseistä. Japanilaisesta Coincheck-pörssistä tammikuussa 2018 tapahtunut 500 miljoonan dollarin arvoinen kryptovaluutan varkaus korostaa valtavirran rahoitusjärjestelmän haavoittuvuutta.

Otetaan esimerkiksi lohkoketjuturvayhtiö BitGo. Vuonna 2015 yritys kertoi, että XL Group on vakuuttanut sen. Se kuitenkin vahingossa poisti ja sitten palautti blogikirjoituksen, jossa ilmoitettiin, että toinen asiakas Bitfinex oli hakkeroitu, minkä seurauksena yli 70 miljoonaa dollaria virtuaalivaluuttaa oli menetetty.

Kryptovaluuttavakuutus
Vakuutetaanko kryptovaluutta koskaan?

Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen jatkuvasti muuttuvan maiseman vuoksi vakuutusyhtiöiden on vaikea periä tarkkoja vakuutusmaksuja.

Kryptovaluuttatietoja ei ole saatavilla. Koska arvostuksen volatiliteetti, joka voi aiheuttaa kolminumeroisia kurssivaihteluita, vähentää suojattujen kolikoiden määrää, vakuutusmaksut voivat muuttua. Kryptovaluuttojen viimeaikaisten hintavaihteluiden vuoksi ala on edelleen erittäin epävakaa. Tämä on haihduttanut osan aiemmasta kryptovaluuttaan yleisesti ja erityisesti lohkoketjuteknologiaan liittyvästä optimismista.

Bitcoinin hinnan huima nousu viime vuoden aikana on saattanut pelästyttää jotkut sijoittajat. Muut maat pohtivat, miten ne voivat säännellä kryptovaluuttoja ja lohkoketjuja edelleen, mikä voi vaikeuttaa yritysten toimintaa kyseisillä lainkäyttöalueilla.

Miten voin vakuuttaa kryptovaluutan nyt?
Kuka säätelee kryptovaluuttaa?

Monet vakuutusyhtiöt ovat tutkineet bitcoinia jo muutaman vuoden ajan. Vuonna 2015 Lloyd's julkaisi raportin, jossa käsiteltiin kryptovaluuttaan liittyviä erilaisia riskejä. “Maailmanlaajuisten turvallisuusstandardien kehittäminen sekä kylmälle (offline) että kuumalle (online) bitcoinin säilytykselle auttaisi vähentämään riskejä ja antaisi vakuutuksenantajille”, se totesi. Yhtiö ehdotti myös palvelinpuolen tietoturvaa, offline-tallennusta ja usean allekirjoituksen teknologiaa mahdollisina menetelminä näiden vaarojen vähentämiseksi .

Miksi kryptovaluuttaekosysteemi tarvitsee vakuutuksen? https://www.investopedia.com/news/cryptocurrency-insurance-could-be-big-industry-future/

Yksi tärkeimmistä tulonlähteistä

Toisaalta kryptovaluuttamarkkinoiden ongelmat voivat tarjota vakuutusyhtiöille tulonlähteen. Suurin osa alakohtaisista vakuutusratkaisuista on räätälöityjä tuotteita, jotka sopivat täsmälleen kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Miten kryptovaluutta voidaan vakuuttaa nyt?
Kryptovakuutuksen ongelmat

Varkausvakuutus on Bloombergin raportin mukaan suosittu kryptovaluutta-alan startup-yritysten ja yritysten keskuudessa. Hakkeroinnit eivät sen sijaan kuulu tämän vakuutusturvan piiriin.

Tutkimuksen mukaan startup-yrityksiä voitaisiin vaatia maksamaan jopa 5 prosenttia vakuutusturvan rajoista. Murtovakuutusmaksujen kerrotaan olevan jopa 10 miljoonaa dollaria vuodessa. 11 Kattavuus jakautuu useiden vakuutuksenantajien kesken 5-15 miljoonan dollarin summille, mikä varmistaa, ettei mikään yksittäinen vakuutuksenantaja vastaa suuresta markkinaosuudesta.

Voiko kryptovaluuttaa vakuuttaa?
Kryptovaluuttavakuutus

Vakuutusyhtiöt ovat keksineet innovatiivisia menetelmiä vakuutusmaksujen laskemiseksi, jotta ne voisivat hyödyntää tätä mahdollisuutta. AIG:n Pohjois-Amerikan kybervakuutuksista vastaava johtaja Christopher Lin vertasi kryptobisnestä digitaaliseen panssariautopalveluun. Hän sanoi, että hän on ottanut lähestymistavakseen etsiä vakiintuneita yrityksiä, joilla ei ole vastaavia riskiprofiileja.

Kahdenlaisia parhaita krypto vakuutusohjelmia yrityksille ja yrityksille.

Miten voin vakuuttaa kryptovaluutan nyt?
Voidaanko kryptovaluutta vakuuttaa?

Alla on useita erilaisia vakuutuksia, joita kannattaa harkita yrityksesi bitcoin-omistusten suojaamiseksi, olitpa sitten pieni tai suuri yritys.

Kryptovaluutan varastointivakuutus

Kryptovaluutta on tallennettava jollakin tavalla, olipa kyseessä sitten kryptovaluuttalompakko, kryptovaluuttapörssi tai jokin muu verkkoalusta. Säilytysvakuutus voi auttaa sinua pelastamaan tilanteen, jos menetät pääsyn kryptovaroihin (esimerkiksi jos menetät kryptoavaimesi hallinnan tai jos yritystäsi pyörittävä yritys menee konkurssiin).

Koska bitcoin on hajautettu, tiliä on hyvin vaikea peruuttaa tai poistaa. Bitcoin-säätiö arvioi, että noin 20 prosenttia kaikista bitcoineista katoaa tai jää loukkuun lompakoihin, joissa on tuntemattomat salasanat (1). Näin ollen sijoittajat menettävät yhteensä noin 185 miljardia dollaria toukokuuhun 2021 mennessä. Kun nämä bitcoinit ovat poissa, ne ovat poissa lopullisesti.

Onko Coinbase DeFi?
Mikä on turvallisin tapa säilyttää kryptovaluuttaa?

Kryptovaluuttojen säilytysvakuutus voi olla melko kallis, mutta se saattaa suojata yritystäsi menettämästä bitcoinien ja muun digitaalisen valuutan käyttöä lopullisesti.

Krypto vakuutusturva

Jos joku syyllistyy rikokseen, kuten varkauteen tai ryöstöön, yritysvakuutus (rikosvakuutus) voi kattaa rahan, omaisuuden ja inventaarion menetyksen. Kryptovaluuttamarkkinat ovat yksi esimerkki, jossa tämäntyyppisestä vakuutusturvasta olisi hyötyä.

Rikollisuus on valitettavan yleistä kryptovaluuttamarkkinoilla, eivätkä yritykset useinkaan ymmärrä, miten tärkeää on, että niillä on käytössään toimintaohjeet sen käsittelemiseksi.

Mikä on turvallisin kryptovaluuttapörssi?
Kuuluuko krypto vakuutuksen piiriin?

Ostamalla asianmukaisen vakuutuksen voit suojata yritystäsi ja sen digitaalista omaisuutta rikoksilta ja varkauksilta. Asiantunteva kaupallinen vakuutusmeklari voi auttaa sinua valitsemaan oikean vakuutusturvan ja pitämään samalla yrityksesi kryptovaluutan turvassa.

Bitcoin on hyödyke, Joten sinun pitäisi saada kaupallinen vakuutus?

Digitaaliset liiketoimintavarat ja kryptovaluuttasalkut kuuluvat useiden tavanomaisten yritysvakuutusten piiriin, kuten johtajien ja toimihenkilöiden (D&O) sekä virheiden ja laiminlyöntien (E&O) vakuutukset, jotka tunnetaan myös nimellä ammatillinen vastuuvakuutus.

Organisaatioiden on yhä vaikeampi hankkia näitä vakuutusturvaturvaturvaturvaturvatyyppejä, mutta ne ovat edelleen ratkaisevan tärkeitä, minkä vuoksi on yhä tärkeämpää löytää vakuutuksenvälittäjä, jolla on huomattavaa asiantuntemusta.

Onko Coinbasella vakuutuksia?
DeFi kryptovaluuttaan: Decentralized Finance Insurance (DeFi)

Onko mahdollista ostaa kryptovaluuttaa DeFistä?

Älykkäiden sopimusten vakuutus on eräänlainen hajautetun verkkoinfrastruktuurin (DNP) suojaus, joka suojaa älykkäitä sopimuksia. Älykkäät sopimukset ovat lohkoketjuun tallennettuja algoritmeja, jotka aktivoituvat tiettyjen ehtojen täyttyessä, mikä tekee niistä perinteisten ohjelmistojen kaltaisia. Älykkäät sopimukset automatisoivat sopimusten toteuttamisen, jolloin liiketoimet voidaan suorittaa nopeasti, turvallisesti ja läpinäkyvästi ilman välikäsiä tai ajanhukkaa.

Luotettavan palveluntarjoajan kryptovaluuttasuojauskäytäntö varmistaa, että valuutan ohjelmistoa ei voi murtaa ja että kaupat käydään saumattomasti älykkään sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Vaikka tämä käytäntö saattaa vaikuttaa vähemmän tärkeältä, yrityksesi digitaalinen rahoitusomaisuus on suojattava hakkereita vastaan.

Tarjoavatko pörssit turvallisuutta kryptovaluutalle?

Voiko bitcoinin suojata?
Onko kryptovaluutta turvallisempaa pörssissä vai lompakossa?

Käyttämäsi kryptopörssi voi myös suojata sinut. O'Connellin mukaan yhdellä Yhdysvaltojen suosituimmista kryptovaluuttapörsseistä, Coinbasella, on 255 miljoonan dollarin rikosvakuutus.

Coinbasen vakuutus astuu voimaan, jos koko Coinbase-alusta hakkeroidaan. Jos hakkeri kuitenkin pääsee tilillesi ja varastaa kryptovaluuttasi, Coinbasevakuutus ei kata sitä. Lisäksi, jos hakkerointi kohdistuu koko alustaan, et välttämättä saa kaikkia varojasi takaisin. Coinbasen verkkosivujen käytäntöjen mukaan: “Jos koko menetys… ylittää vakuutuskorvauksen… käteisvarasi saattavat silti olla kateissa.

" Coinbase palauttaa rahaa hakkeroinnin yhteydessä?
” Coinbase palauttaa rahaa hakkeroinnin yhteydessä?

Suurin osa kryptopörssiyhtiöistä, kuten Gemini ja Bitstamp, on vakuutettu petosten varalta. Yhtiön tärkein Geminin säilytyslompakko suojaa BlockFi:tä varkauksilta.

2 miljardin dollarin päivittäisellä volyymilla se on markkina-arvoltaan suurin bitcoin-pörssi. Kaupankäyntivolyymiltaan suurin digitaalinen valuutanvaihto on CoinBase, joka toi markkinoille vakautta integroituessaan lisensoituihin välittäjävertailuihin. Verrattuna sen kilpailijoihin, kuten Geminiin ja Binanceen, BitStampin palvelut ovat kuitenkin hieman vähemmän houkuttelevia.

Onko mahdollista vakuuttaa bitcoinini?
Binance.US, toinen tunnettu pörssi, ja FTX, vähemmän tunnettu mutta suosittu sivusto, eivät vastanneet kysymyksiin.

Onko mahdollista vakuuttaa bitcoinini?

Voit suojata kryptovaluuttasi vakuutuksella, mutta on tärkeää ymmärtää, että tavalliset vakuutukset (esimerkiksi kotivakuutus) eivät välttämättä kata kryptovaluutan varastamista. Myös omaisuusvahinko- ja rikosvakuutukset saattavat kattaa kryptovakuutuksen aiheuttamat tappiot ja pyrkiä sulkemaan pois suhteellisen uudet tai epävakaat varat (tästä kerrotaan tarkemmin myöhemmin). Kryptovaluuttojen suosion kasvaessa on kuitenkin syntymässä uusia yrityksiä, jotka tarjoavat nimenomaan niitä koskevia suojausratkaisuja.

Kattaako kotivakuutus bitcoinin?
Voiko joku varastaa Bitcoin-lompakkoni?

Vakuutusyhtiöt tekevät yhteistyötä kryptovaluuttapörssien kanssa kehittääkseen vakuutuskäytäntöjä, jotka hyödyttävät molempia osapuolia. Bitbuy, kanadalainen bitcoin-pörssi, teki hiljattain yhteistyötä vakuutusyhtiö Knoxin kanssa kattavan bitcoin-vakuutuksen luomiseksi. Vakuutus kattaa kolikkovarkauden ja -katoamisen riskin sekä hakkerin tai työntekijän petoksen.

Yksi esimerkki kryptovaluutta-alustasta, joka vakuuttaa asiakkaidensa varat, on Bitbuy. Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö muut alustat tarjoaisi samantasoista suojaa digitaaliselle käteiselle. Vakuutusyhtiöt voivat käyttää kolikoiden suojaamiseen kylmä- ja kuumavarastointiratkaisuja, mikä pienentää kaikkien riskejä.

Onko Bitbuy sopiva kryptovaluutta?
Onko Bitbuy hyvämaineinen yritys?

Yksittäisiä kryptovakuutuksia on saatavilla myös Torontossa sijaitsevalta kaupalliselta vakuutusyhtiöltä Kase. Rikosoikeudellisen vastuun, kybervastuun tai huolimattomuuden varalta heidän vakuutusturvansa voi turvata digitaaliset varasi. Se kattaa tappiot, jotka johtuvat kybervarkaudesta, sisäpiirin salaliitosta, sinun tai työntekijöidesi tekemistä virheistä tai erehdyksistä sekä luonnonkatastrofeista.

Vaikka et käyttäisikään suojattua alustaa kolikoidesi tallentamiseen, tietyt vakuutusyhtiöt ja välittäjät ovat kehittäneet ratkaisuja tähän ainutlaatuiseen vakuutusturvatarpeeseen.

Kattavatko kotivakuutukset bitcoinin ja muut kryptovaluutat?
Esimerkiksi löytää yhdessä kanssasi parhaan tavan varmistaa omistuksesi.

Joitakin digitaalista omaisuutta vakuuttavia yrityksiä ovat mm:

  • Bitbuy
  • Kaksoset
  • Bittileima
  • Coinbase
  • Binance.US
  • FTX
  • Kase

On tärkeää muistaa, että vaikka sinulla olisikin vakuutus, et välttämättä saa kaikkea omaisuuttasi takaisin hakkeroinnin sattuessa. Myöskään silloin, kun kyseessä on hakkerointi, jossa koko alusta on vaarantunut, et välttämättä saa kaikkia varojasi takaisin.

Kattavatko kotivakuutukset bitcoinin ja muut kryptovaluutat?

Tarjoavatko pörssit turvallisuutta kryptovaluutalle?
Kuuluuko bitcoin vakuutuksen piiriin?

Jos sinulla on kryptovaluuttoja, tavallinen kotivakuutuksesi ei kata niitä varkauden tai katoamisen yhteydessä. Jos haluat suojata digitaalista omaisuuttasi, tutustu vakuutettuun valuutta-alustaan tai kryptovaluuttakohtaiseen vakuutukseen. Sanotaan esimerkiksi, että louhit Bitcoinia ja säilytät sitä kiintolevyllä. Jos joku murtautuu kotiisi ja varastaa kiintolevyn, joka sisältää Bitcoin-varasi, tavallinen kotivakuutus ei korvaa sinulle menetettyjen varojen arvoa.

Jos sinulla on kattava kotivakuutus, joka sisältää vakuutusturvan toimitilojen ulkopuolella, vakuutuksenantajasi voi kuitenkin korvata kryptovaluutan katoamisen tai varkauden, kun se on poissa kotoa. Sanotaan esimerkiksi, että osallistut bitcoin-konferenssiin ja kannettava tietokoneesi varastetaan hotellihuoneesta, jossa yövyt. Jos kotivakuutuksesi kattaa vahingon, voit ehkä tehdä korvaushakemuksen.

Kryptovaluutan osalta ei ole olemassa yhtä ainoaa vakuutukseen sopivaa vastausta. Se riippuu siitä, miten säilytät digitaalisia varojasi ja millaista vakuutusturvaa tarvitset. Pienellä tutkimuksella sinun pitäisi kuitenkin löytää tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille