Mikä se on Dogecoin

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

⚡️ Onko dogecoin hyvä sijoitus?

Onko Dogecoin älykäs sijoitus? Dogecoinin kannattajat väittävät, että se on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista, jonka hinnat ovat nousseet merkittävästi viime vuosina. Fundamentaaliselta kannalta on kuitenkin vaikea väittää, että DOGE tuottaisi vertailukelpoista tuottoa vuonna 2021.

⚡️ Mihin Dogea voi käyttää?

Dogecoin ei ole hyvä tapa säästää rahaa johtuen siitä, että sitä voidaan hyödyntää sekä maksuihin että ostoksiin. Käsitettä pidetään kryptovaluuttalompakkona. Tämä johtuu siitä, että Dogecoineja voidaan tuottaa ääretön määrä, mikä tekee valuutasta erittäin inflaatiovaltaisen.

⚡️ Miksi Ilon Musk tarvitsee Dogecoinia?

Teslan ja SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk, joka on myös Dogecoinin toinen perustaja, on ilmoittanut, että hän ei ole vain tietoinen DOGE:sta, vaan hän tekee yhteistyötä DOGE:n kehittäjien kanssa parantaakseen verkkoaan. Musk jopa vitsaili, että Dogecoinista voisi tulla tulevaisuuden varantovaluutta. “Doge luotiin lähinnä vitsinä.

⚡️ Voisiko Dogecoin olla kuin bitcoin?

Dogecoin on kryptovaluutta, joka toimii samalla tavalla kuin Bitcoin ja Etherium, vaikka se ei olekaan aivan samanlainen kuin kumpikaan niistä. Doge luotiin osittain kryptoharrastajien vitsiksi, ja se sai nimensä aikoinaan suositusta meemistä.

Dogecoin (DOGE) on vertaisvertainen, avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka luotiin satiiriksi kryptovaluuttabuumista. Sitä on kutsuttu “lähes pilkalliseksi meemikolikoksi” sen logon vuoksi, joka jäljittelee shiba inu -koiran kuvaa. Dogecoinin loivat Jackson Palmer ja Billy Markus joulukuussa 2013.

Dogecoinilla on monenlaisia käyttötarkoituksia, aina nettipalkkioista tavaroiden ja palveluiden maksamiseen. Dogecoin on yksi tunnetuimmista kryptovaluutoista. Toukokuussa 2021 Dogecoinin markkina-arvo on 50 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja kolikkokohtainen arvo 0,40 dollaria. Dogecoin on suosittu, koska se on hauska ja helppokäyttöinen. Dogecoin on kuuluisa myös Dogecoin-yhteisöstään, joka on hyvin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Redditissä.

Mikä on dogecoin kryptovaluutta
Onko dogecoinilla tulevaisuutta?

Dogecoin oli tarkoitettu vitsiksi, mutta sillä on silti arvoa, koska se perustuu Litecoiniin. Skriptin algoritmi tekee Dogecoinin tarjonnasta vähäistä ja sen hinnasta manipuloitavaa.

AVAINTIEDOT

Dogecoin on kryptovaluutta, joka perustuu Jackson Palmerin ja Billy Marcusin vuonna 2013 perustamaan avoimen lähdekoodin ohjelmistoprojektiin.

Dogecoin luotiin vitsinä, joka perustui tunnettuun internet-meemiin, jossa oli Shiba Inu (japanilainen koirarotu).

Kasvaako dogecoin kryptovaluutta?
Saavuttaako dogecoin-valuutta koskaan 100 dollaria?

Tämä alusta on suunniteltu Litecoinin pohjalta, ja siinä käytetään samaa suorituskyvyn todentamisteknologiaa kuin sen emoyhtiössä. Dogecoinilla on oma seuraajaryhmä, joka ostaa sitä ja käyttää sitä sosiaalisen median sisältösuosituksena.

Dogecoin on kryptovaluutta, jossa korostuu hauskuus.

Dogecoin alkoi vitsinä, mutta sitten se sai seuraajia. Vuoden 2017 loppuun mennessä Dogecoin oli kietoutunut kryptovaluuttakuplaan, joka nosti merkittävästi monien kryptovaluuttojen arvostusta.

Onko dogecoin kryptovaluutta hyvä sijoitus?
Onko Dogecoin turvallinen?

Vuoden 2018 kuplan puhkeamisen jälkeen dogecoinin arvo laski merkittävästi. Sillä on kuitenkin edelleen uskollinen kannattajakunta, joka käy kauppaa ja käyttääDogecoinia sisältöehdotuksiin sosiaalisessa mediassa. Muiden kryptovaluuttojen tavoin Dogecoinin arvo on altis markkinoiden vaihteluille. Tällä hetkellä (toukokuussa 2021) yhden Dogecoinin arvo on 0,40 dollaria ja sen kokonaismarkkinakapitalisaatio on 50 miljardia dollaria. Dogecoinia voi ostaa ja myydä online-kryptovaluuttapörsseissä. He voivat säilyttää Dogecoineja pörssissä tai Dogecoin-lompakossa, jos he eivät halua pitää niitä itse.

Historia dogecoin arvo

Useimmille ihmisille alku on epävarmuuden aikaa.

Paljonko Dogecoinin osake on tänään?
Dogecoin ennuste

Vuonna 2013 Adobe Inc:n työntekijä ja Sydneyssä, Australiassa, toimiston tuotepäällikkö Doge luotiin pilkatakseen kryptovaluuttoihin liittyvää jännitystä. Palmeria on luonnehdittu uusien teknologioiden “skeptis-analyyttiseksi” tarkkailijaksi, ja hänen ensimmäiset twiittinsä uudesta kryptovaluuttaprojektistaan tehtiin pilkallisesti. Saatuaan sosiaalisessa mediassa lukuisia positiivisia kommentteja Dogecoinin potentiaalista hän päätti työskennellä sen kehittämiseksi.

IBM:llä Portlandissa, Oregonissa työskentelevä ohjelmistoinsinööri Billy Marcus innostui kehittämään digitaalisen valuutan nähtyään Dogea ympäröivän mediahuomion. Saadakseen luvan työskennellä aidon Doge-ohjelmiston parissa hän matkusti Palmeriin.

Dogecoin perustui alun perin Luckycoiniin, Litecoin-johdannaiseen, joka käytti arvaamattomia palkkioita lohkojen louhinnasta. Maaliskuussa 2014 satunnaiset palkkiot vaihdettiin kuitenkin staattisiin palkkioihin. Dogecoin on Proof-of-Work-kryptovaluutta (työn todiste), joka hyödyntää Litecoinin salaustekniikkaa. Se on PoW) -kolikko.

Mitä dogecoin kryptovaluutta  on odotettavissa?
Kuka omistaa Dogecoinin?

Proof-of-Work-mekanismi on monien kryptovaluuttojen peruselementti, joka tarjoaa turvallisen ja hajautetun tavan saavuttaa konsensus. Palmer ja Marcus esittelivät Dogecoinin 6. joulukuuta 2013. Dogecoinin arvo nousi kahdessa viikossa 300 prosenttia, mikä johtui mahdollisesti siitä, että Kiina kielsi pankkejaan sijoittamasta kryptovaluuttoihin.

Dogecoinin suosio on noussut –

Se alkoi Bitcoinin “hauskana” kierteenä, jonka logona oli shibu-inu (japanilainen koira). Dogecoinin rento tyyli heijasti kryptovaluuttayhteisön kasvua. Se oli argumentti nopeamman, mukautuvamman ja kuluttajaystävällisemmän version puolesta Bitcoinista sen salaustekniikan ja rajattoman tarjonnan vuoksi.

Kuinka louhia Dogecoin?
Mitä on dogecoinin louhinta?

Dogecoin on inflaatiovaluutta, kun taas bitcoin on deflatorinen, koska luotavien kolikoiden määrälle on asetettu yläraja. Neljän vuoden välein louhintapalkkioina jaettavien bitcoinien määrä vähenee puoleen, mikä vähentää inflaatiota. Tammikuussa 2014 Dogecoin-yhteisö lahjoitti 30 000 dollarin arvosta Dogecoineja Jamaikan kelkkailujoukkueen matkaa varten Sotshin talviolympialaisiin. 6 Maaliskuussa 2015 yhteisö lahjoitti 11 000 dollaria Dogecoineina kaivon rahoittamiseen Keniassa ja 55 000 dollaria Dogecoineina kolikoilla sponsoroidun NASCAR-ajoneuvon avustamiseen.

Dogecoin perustettiin 8. joulukuuta 2014, ja sen ensimmäiseen vuosipäivään mennessä sen markkina-arvo oli 20 miljoonaa dollaria ja sillä oli omistautunut kannattajakunta.

Miksi Elon Musk tukee dogecoin kryptovaluutta?
Miksi Teslan toimitusjohtaja Elon Musk fanittaa kryptovaluutta Dogecoinia?

Dogecoin lisää paljon jännitystä kaikkiin kiistoihin –

Vuoden 2016 lopulla Pinkham-pohjainen ryhmä nimeltä Green Bitcoin Group alkoi tarjota maailman ensimmäistä kryptovaluuttakauppakilpailua yksityishenkilöille, jotka toimittivat kryptoideoita harkittavaksi. Kun uutiset hänen rikoksistaan levisivät, Kennedy piiloutui ja jätti useita naisia taloudellisesti pulaan. Järjestö pyysi yleisöltä lahjoituksia Kennedyn etsinnän rahoittamiseksi.

Vuosien 2017-2019 kryptokuplan aikana ja sen jälkeen Dogecoin sai merkittävän arvon.

Dogecoinin arvo nousi muun kryptovaluuttasektorin rinnalla kuplan aikana, joka saavutti huippunsa vuoden 2017 lopulla, ja laski muun kryptovaluuttamarkkinan rinnalla vuonna 2018.

Miksi DOGE kasvoi?
Kuinka monta Dogecoin-kolikkoa on olemassa?

Vuosien 2017/2018 kryptovaluuttojen nousukaudella dogecoin saavutti ensimmäistä kertaa yli miljardin dollarin markkina-arvon.

Dogecoinin arvo on noussut viime vuosina suurelta osin sen brändäyksen vuoksi. Kryptovaluuttapörssi Binance lisäsi sen aiheuttaneen melkoisen kohun kolikon harrastajien keskuudessa, ja monet luulivat Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin tukeneen valuuttaa, kun hän teki kryptisen twiitin.

2020-luvun loppuun mennessä Dogecoin on paljon arvokkaampi

Kuka keksi Dogecoinin?
Kuka keksi Dogecoinin?

Dogecoin-yhteisö ei ole keskittynyt kolikon infrastruktuuriin, joka koostuu vapaaehtoisista. Yksi syy Dogecoinin kukoistukseen ja vaihtoon on vilkas louhijoiden verkosto. Zachary Mashiach CryptoIQ:sta sanoo: “Yksi syy siihen, miksi Dogecoin jatkaa toimintaansa ja kaupankäyntiään, on se, että siellä on aktiivinen

PoW Scrypt -louhijat suosivat nykyään Dogecoinia (DOGE) muihin kolikoihin verrattuna. Tarkemmin sanottuna Dogecoinin hashing-nopeus on 150 TH/s, joka jää vain hieman jälkeen Litecoinin 170 TH/s:n nopeudesta. Tämä saattaa johtua siitä, että DOGE-kolikko on suhteellisen uusi.

Dogecoin - suosituin kryptovaluutta Yhdysvalloissa.
Onko dogecoin shikoon?

Dogecoinin (DOGE) suosio jatkaa kasvuaan 2020-luvulla, kun yhä useammat ihmiset oppivat siitä ja ymmärtävät sen potentiaalin. Dogecoin-säätiöllä on suunnitelmia käyttää (DOGEa) hyväntekeväisyyskohteiden rahoittamiseen, ja dogecoin-yhteisö on yksi kryptovaluuttamaailman tukevimmista ja ystävällisimmistä. (DOGE) on tullut jäädäkseen, ja sen arvo jatkaa nousuaan 2020-luvulla. Kiitos lukemisesta!

Toukokuussa 2021 Elon Musk ilmaisi Twitterissä innostuksensa Dogecoinista ja väitti tekevänsä yhteistyötä kolikon kehittäjien kanssa transaktioiden tehostamiseksi. Viime maaliskuussa Musk järjesti sosiaalisen median kyselyn, jossa kysyttiin, pitäisikö Teslan hyväksyä Dogecoin maksuvälineeksi. Vuoden loppuun mennessä elokuvateatteriketju AMC Entertainment Holdings Inc. ( AMC) hyväksyy Dogecoinin maksuvälineeksi elokuvalippujen ja myönnytysten maksamiseen tietyissä paikoissa.

Kuinka suosittu Dogecoin on?
Onko Dogecoin taloudellinen pyramidi?

Toistaiseksi dogecoinilla (DOGE) on ollut uskomaton vuosi, mutta sillä on vielä paljon hyvää potentiaalia tulevaisuudessa. DOGE tunnetaan hauskana ja ystävällisenä kryptovaluuttana, josta monet ihmiset ovat innostuneita. Siksi kolikon arvo todennäköisesti jatkaa nousuaan tulevina vuosina. Kiitos, että käytit aikaa tämän lukemiseen!

Lokakuun 8. päivänä 2021 Doge oli markkina-arvoltaan kymmenes 31,9 miljardin dollarin markkina-arvolla, kun se vuosi sitten oli sijalla 48 ja markkina-arvo oli 339 miljoonaa dollaria.

Dogecoin vs. Bitcoin

Onko Dogecoinin luoja rikas?
Voiko Dogecoin olla kuin Bitcoin?

Dogecoin eroaa merkittävästi Bitcoinista, mikä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka erottavat sen toisistaan. Louhijoiden on nopeampaa ja helpompaa tehdä transaktioiden viimeistelyyn ja kirjaamiseen tarvittava aritmeettinen laskenta, mikä tekee Dogecoinista tehokkaamman maksujen käsittelyn kannalta.

“Bitcoin-lohkon validointiprosessi kestää kymmenen minuuttia, kun taas Dogecoinin yksi minuutti”, sanoo Gary DeVaal, Kattenin rahoitusmarkkinat ja sääntely -ryhmän puheenjohtaja.

Toinen syy Dogecoinien suosion kasvuun on se, että niitä ei voi tuhota, kuten sanoimme aiemmin. Bitcoineja voi olla vain rajallinen määrä, mikä vakauttaa luotavien kolikoiden enimmäismäärän. Tämä edellyttää, että louhijat työskentelevät kovemmin ja pidempään ansaitakseen uusia bitcoineja, mikä varmistaa, että bitcoinien arvot nousevat ajan myötä.

Miten ostaa Dogecoins

Miten ostaa dogecoinia
Tesla hyväksyy Dogecoinin

Dogecoinin voi ostaa kryptovaluuttapörssistä, kuten Binance tai Kraken. Pörsseissä sinun on avattava tili oikealla valuutalla tai kryptovaluutalla. Tämän jälkeen voit ostaa ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla, myös Dogecoinilla.

Voit ostaa Dogecoinia myös Robinhoodista ja TradeStationista, kahdesta online-välittäjästä, joiden avulla voit ostaa osakkeiden, sijoitusrahastojen ja joukkovelkakirjojen lisäksi myös muita kryptovaluuttoja. Niillä ei ole yhtä paljon kryptoja kuin pörsseillä, mutta Dogecoin on yleensä saatavilla.

Dogecoin on Bitcoinin kaltainen digitaalinen valuutta. Dogecoin ei ole minkään hallituksen tai viranomaisen sääntelemä, ja kuten muidenkin kryptovaluuttojen kohdalla, on suositeltavaa, että siirrät kolikkosi kryptolompakkoon oston jälkeen. Lompakoita on monessa eri muodossa, vaihdellen Coinbasen kaltaisten pörssien tarjoamista verkkopalveluista mobiilisovelluksiin ja jopa erityisiin laitteistolaitteisiin. Dogecoin Core, virallinen Dogecoin-lompakko, on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät työpöytäratkaisua.

Kuinka louhia Dogecoin
Miten ostaa Dogecoin

Ennen kuin dogecoin tuli valtavirtaan ja sen arvo nousi huimasti, voit ansaita ilmaisia kolikoita tekemällä perustehtäviä verkossa.

“Vuosien ajan saattoi ansaita dogecoinia sen sijaan, että olisi ostanut niitä dogecoin-“kurkkuina”,” sanoi S. Neil Gray, fintech-käytännön kumppani Duane Morris LLP:ssä. “Työtehtäviin on kuulunut esimerkiksi mainosten katsomista tai kyselyjen täyttämistä. Viime aikoina on tullut vaikeaksi löytää tällaisia työpaikkoja.”

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille