Analyytikko ennustaa härkämarkkinoita Bitcoin-futuurien noustessa!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin-futuurien ja sen nykyisen markkinahinnan välinen ero, joka tunnetaan nimellä Bitcoin-futuurien perusta, on laajentunut merkittävästi ja on saavuttanut korkeuksia, joita ei ole havaittu sitten kryptovaluutan ennätyksellisen nousun yli 68 000 dollariin vuoden 2021 loppupuolella.

Deribitin kaupallinen johtaja Luuk Strijers paljasti, että “tällä hetkellä perusta heilahtelee 18-25 prosentin välillä vuositasolla, mikä on aiemmin nähty vain vuonna 2021.” Tämä vaihteluväli on kuitenkin ollut erittäin suuri.

Lisäksi Strijers kertoi tarkemmin, miten lisääntynyt vuositasolla laskettu perusta tarjoaa johdannaiskauppiaille mahdollisuuden varmistaa huomattavia voittoja. Tämä saavutetaan ostamalla bitcoinia samanaikaisesti spot-markkinoilta ja myymällä futuurisopimuksia preemiolla. Tämä strategia johtaa taattuun dollarivoittoon sopimuksen päättyessä riippumatta bitcoinin hinnanvaihteluista.

Strijers korosti, että huomattava ero bitcoinin spot- ja futuurihintojen välillä on osoitus markkinoiden vahvasta vauhdista, jota vauhdittavat ETF:ien äskettäinen hyväksyntä ja odotukset tulevasta bitcoinin puolittumistapahtumasta.

“Se, että tämä tuotto on niin uskomattoman korkea, on erittäin nouseva indikaattori ja sitä ohjaa päivittäin järjestelmään virtaava uusi raha, koska spot bitcoin ETF:n hyväksyminen ja bitcoinin puolituksen odotettu vaikutus,”

hän totesi.

Bitcoin-optiot Put-Call-suhde

Bitcoin-optioiden osalta Strijers huomautti merkittävästä kallistumisesta osto-optioihin verrattuna myyntioptioihin maaliskuun päättymispäivän lähestyessä, mikä merkitsee nousujohteisia näkymiä kauppiaiden keskuudessa.

“Kaiken kaikkiaan bitcoinin put-call-suhde on nyt 0,59, eli kuusi putsia jokaista kymmentä puhelua kohden, kun taas kesäkuun osalta tämä laskee 0,32:een. Joten vain kolme put jokaista kymmentä puhelua kohden,”

Strijers selitti.

Tämä vinouma kohti osto-optioita, toisin kuin putit, viittaa siihen, että johdannaiskauppiaiden keskuudessa vallitsee optimismi bitcoinin tulevien hintakehitysten suhteen.

Alle yhden oleva myynti- ja osto-optioiden suhde tulkitaan yleensä merkiksi siitä, että osto-optioiden aktiivisuus ylittää myyntioptioiden aktiivisuuden, mikä viittaa markkinoiden nousevaan tunnelmaan. Kauppiaat, jotka ostavat osto-optioita, ovat tyypillisesti optimistisia markkinoiden suunnan suhteen, kun taas myyntioptioita ostavia pidetään laskusuuntaisina. The Blockin tietojen mukaan Deribit hallitsee tällä hetkellä bitcoin-optiomarkkinoita, sillä se pitää hallussaan noin 90 prosenttia kaikesta avoimesta kiinnostuksesta, ja tämänpäiväinen myynti-puhelu-suhde on 0,58.

Bitcoin vetäytyi hiljattain uudesta kaikkien aikojen korkeimmasta yli 73 000 dollarin tasosta, joka saavutettiin torstaina kaupankäynnin alussa.

Tämä hinnan korjaus viimeisen 24 tunnin aikana johti merkittävään määrään pitkien positioiden realisointeja keskitetyissä pörsseissä, mikä on esimerkki markkinoiden volatiliteetista. CoinGlassin mukaan tämä liike johti yli 278 miljoonan dollarin bitcoin-positioiden realisointeihin, joista suurin osa (225 miljoonaa dollaria) koostui pitkistä positioista.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille