Bitcoin Surge Sparks Meme Coin Mania: DOGE, PEPE & SHIB johtavat!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Kun Bitcoin saavutti jälleen yhden merkittävän virstanpylvään saavuttamalla 73,6k dollaria, myös meemikryptovaluuttojen valtakunta koki niin sanotun “merkkipäivän”.

Tarkkailemalla suorituskykyä top 100 meme cryptocurrencies, siellä on ollut merkittävä nousu voittoja viime viikolla, mikä osoittaa suuntaus, jossa voitot ovat nopeasti siirtymässä kohti spekulatiivisia omaisuuseriä, joille on ominaista niiden hieman rajoitettu likviditeetti.

Meemikolikkohulluus ruokkii Bitcoinin upeaa nousua.

Alkuperäinen meemikolikko Dogecoin (DOGE), joka johtaa meemikryptovaluuttojen joukkoa, koki vaikuttavan, yli 23 prosentin nousun samassa ajassa, mikä nosti sen arvon 0,188 dollariin. Erityisesti viimeisen 24 tunnin aikana tokenin arvo on noussut noin 10 prosenttia.

Markkinoiden laajan innostuksen aikana Teslan visionäärinen toimitusjohtaja Elon Musk antoi lausunnon julkisessa tilaisuudessa, joka pidettiin Teslan tuotantolaitoksessa Berliinissä. Hän vihjasi mahdollisuudesta, että Dogecoin hyväksytään maksuvälineeksi Tesla-autojen ostamiseen “jossain vaiheessa tulevaisuudessa”. Muskin huomautukset nostivat Dogecoinin koettua arvoa entisestään.

Läheisesti seurattuna Shiba Inu (SHIB) koki hinnan nousun 0,0000338 dollariin, kun sen viikoittainen voitto oli noussut lähes 8 prosenttia. Vaikka SHIB:n kaupankäyntivolyymi on aiemmin tässä kuussa hieman laskenut, se on noussut merkittävästi, mikä on selvä merkki sijoittajien kasvavasta kiinnostuksesta.

Tämä kaupankäynnin lisääntyminen on myös osaltaan kaventanut SHIB:n ja sen kilpailijan DOGE:n välistä eroa markkina-arvossa.

PEPE, joka on CoinMarketCapin listaamien meme-kolikoiden markkinakapitalisaatiossa kolmantena, nautti huomattavasta 51,17 prosentin noususta viime viikolla. Tämä viimeaikainen hintaliike on vaikuttanut siihen, että sen kuukausittaiset voitot ovat nousseet hämmästyttävään 825 prosenttiin jopa suursijoittajien aiemmin tällä viikolla tekemien voitonottotoimien keskellä.

Meemikolikkosektorilla Solana-pohjainen token dogwifhat (WIF) nousi tänä vuonna merkittäväksi suorittajaksi. Sen hinta nousi 3,25 dollariin, mikä johtui pääasiassa sen yhteisön yhteisistä ponnisteluista, sillä yhteisö onnistui keräämään yli 700 000 dollaria tokenin tunnuksen mainostamiseen Spheressä, joka on tunnettu viihdytyspaikka Las Vegasissa, Nevadassa.

FLOKI, joka on sijoitettu viidenneksi suurimmaksi meemikolikoksi, on kirjannut lähes 130 prosentin nousun viimeisen viikon aikana. Tämä huomattava hinnannousu voi johtua Floki DAO:n strategisesta päätöksestä polttaa yli 190 miljardia tokenia, mikä vähentää merkittävästi FLOKIn kiertävää tarjontaa. Tämä toiminta on valmis mahdollisesti lisäämään sen arvoa lisääntyneen niukkuuden kautta, olettaen, että kysyntä pysyy vakiona tai kasvaa.

Bonk (BONK), ensimmäinen Solana-meemikolikko, löysi itsensä luokkansa kuudenneksi suurimmaksi, ja viikkovoitot kasvoivat 24 prosenttia. CoinMarketCap palkitsi sen hiljattain vuoden meemikolikon tittelillä, ja se on kasvanut huikeat 706 % viime vuoden aikana.

Altavastaajana olevat meemikolikot tekevät yllättäviä voittoja

20 parhaan meemikolikon joukossa Milady Meme Coin (LADYS) kunnostautui huomattavalla 450 prosentin nousullaan vain viime viikolla.

Markkinoiden laajemman nousevan trendin yhteydessä myös vähemmän tunnetut meemikolikot, kuten MongCoin (MONG), Bad Idea AI (BAD) ja Wen (WEN), todistivat huomattavia voittoja, sillä ne kasvoivat 94,02 %, 72,06 % ja 13,53 % saman ajanjakson aikana.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille