Bitcoin asetettu räjähdysmäinen ralli: $100k seuraava?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin (BTC) saavutti maaliskuussa yli 73 000 dollarin ennätyskorkeuden. Monet uskovat, että 100 000 dollaria on seuraava tavoite. Tämä tavoite vaikuttaa mahdolliselta kryptokauppa-asiantuntija TradingShotin mukaan. He totesivat, että Bitcoin saattaa olla merkittävän hinnannousun partaalla.

TradingShot jakoi 29. toukokuuta julkaistussa TradingView-julkaisussaan näkemyksiä, joiden mukaan Bitcoin on siirtymässä nykyisen noususyklinsä viimeiseen ja voimakkaimpaan vaiheeseen, joka tunnetaan nimellä parabolinen ralli.

”Bitcoin on aloittamassa nykyisen noususyklin viimeistä ja aggressiivisinta osaa: parabolista rallia. Viimeisin ja ehkä vahvin signaali, joka vahvistaa tämän, tulee hyvin tunnetuista likviditeettikombi-indikaattoreista, joita olemme kehittäneet viime vuosina”,

– asiantuntija sanoi.

Keskeiset merkit osoittavat Bitcoinin parabolisen rallin olevan edessäpäin

Tämän rallin avainindikaattoreita ovat globaalien joukkovelkakirjalainojen tuottopooli, kiertävä likviditeetti, korkeatuottoiset yrityslainat ja stokastinen suhteellinen vahvuusindeksi (RSI).

Bitcoin-kaupankäynnin-kaavio

Analyytikko mainitsi, että maailmanlaajuinen joukkolainojen tuottopooli on kääntynyt ylöspäin ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Historiallisesti tällaiset käänteet ovat johtaneet Bitcoinin hinnan merkittävään nousuun.

Lisäksi hallitseva kiertävä likviditeetti ja korkeatuottoisten yrityslainojen indikaattorit ovat kääntyneet ylöspäin pohjan saavuttamisen jälkeen. Samanlaisia kuvioita nähtiin huhtikuussa 2020, lokakuussa 2016 ja heinäkuussa 2012, joita seurasi merkittäviä Bitcoin-ralleja.

Stokastinen RSI, momentumindikaattori, on juuri siirtynyt yliostetun 80 merkin yläpuolelle kahden kuukauden aikajänteellä. Tämä tapahtuma on historiallisesti laukaissut likviditeetti-indikaattoreissa nousevia käänteitä, mikä on johtanut Bitcoinin saavuttamaan syklin huipun 12-13 kuukauden kuluessa.

TradingShotin analyysissä verrattiin nykyisiä suuntauksia myös aiempiin Bitcoinin noususykleihin. He havaitsivat, että likviditeetti-indikaattoreiden käänteet ja Stoch RSI:n yliostetun rajan rikkominen ovat historiallisesti johtaneet massiiviseen hinnannousuun.

”Joka kerta, kun se on historiallisesti tehnyt niin, se on sattunut samaan aikaan massiivisen nousujohteisen käänteen kanssa näissä likviditeetti-indikaattoreissa (LI) ja Bitcoin teki syklin huipun 12 – 13 kuukauden kuluessa myöhemmin. Tämän seurauksena odotamme BTC:n saavan huippunsa vuoden kuluttua, noin toukokuussa 2025. Valmistaudu hurjaan kyytiin”,

– TradingShot lisäsi.

Jos tämä ennuste toteutuu, se olisi hyvä uutinen Bitcoin-sijoittajille. Bitcoin on palannut kaupankäynnin piiriin 67 000 dollarin tienoilla, mikä viittaa siihen, että merkittävä hintaliike voi olla näköpiirissä karhujen ja härkien välillä käynnissä olevien markkinataistelujen vuoksi.

Bitcoinin pitkä konsolidointijakso

Äskettäin Bitcoin saavutti 71 500 dollaria Ethereumin (ETH) pörssinoteeratun rahaston (ETF) aiheuttaman innostuksen keskellä, mikä osoittautui härkätappioiksi. Tästä huolimatta Bitcoin pysyi 67 000 dollarin tuen yläpuolella.

Tämän konsolidoinnin aikana kryptoanalyytikko Rekt Capital ehdotti 28. toukokuuta, että sijoittajat saattavat nähdä pitkää sivuttaisliikennettä 60 000 ja 70 000 dollarin välillä ennen suurempaa rallia.

”Bitcoin osoittaa yhä enemmän merkkejä siitä, että tämä viimeaikainen nousu on johtanut toisen paikallisen huipun muodostumiseen (sininen neliö). Viime kädessä historia viittaa siihen, että Bitcoin tulee todennäköisesti jatkamaan konsolidointia ~ 60 000 & ~ 70 000 dollarin välillä”, hän sanoi.

Bitcoinin-konsolidointi

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille