Bitcoin nousee 5%: ETF-hyväksyntä on 99,9% mahdollisuus?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

BlackRockin viimeisin hakemus sen ehdotetun Bitcoin ETF samaan aikaan BTC säilyttää tukea hieman yli $ 40,000.

Joulukuun 19. päivänä Bitcoin nousi yli 43 000 dollarin, mikä johtui uutisista, jotka koskivat Yhdysvaltain ensimmäisen BTC-pörssin pörssinoteeratun rahaston (ETF) mahdollista käynnistämistä.

Bitcoinin hinnan nousu
Bitcoinin hintakaavio – Viimeaikainen nousu 43 000 dollariin asti

Bitcoin ETF:n odotukset ovat edelleen korkealla.

TradingView-tiedot osoittivat, että BTC koki nousun ja saavutti päivittäisen sulkemisen jälkeen 43 456 dollarin huipun. Huolimatta viikon epävakaasta alusta BTC/USD sai nopeasti vauhtia, ja 18. joulukuuta päätöskurssi merkitsi 5 prosentin nousua päivän alimmasta pisteestä.

Myöhemmin kerrottiin, että BlackRock, joka on yksi Yhdysvaltojen ensimmäisen Bitcoin-ETF:n ehdokkaista, oli tarkistanut tuotteensa lunastuskäytäntöä sisällyttämällä BTC:n vaihtoehtona.

“Osakkeenomistajan joidenkin tai kaikkien osuuksien lunastaminen luontoissuorituksena lunastettujen osuuksien edustamaa kohde-etuutena olevaa bitcoinia vastaan ei yleensä ole osakkeenomistajan kannalta veronalainen tapahtuma”, todetaan BlackRockin viimeisimmässä S1-ilmoituksessa Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomaiselle (SEC).

Tiedonannossa esitellään myös säännökset osakekorien vaihtamisesta käteiseksi BTC:n sijasta, ja jälkimmäinen odottaa sääntelyn hyväksyntää.

SEC on valmis viimeistelemään päätökset spot-ETF:stä tammikuussa 2024, mikä tekee tulevasta kuukaudesta ratkaisevan tärkeän ajan Bitcoin-harrastajille.

ETF:n hyväksyminen voisi vaikuttaa merkittävästi BTC:n tulevaan kehityskulkuun, ja tämä tunne saa yhä enemmän jalansijaa jatkuvien viivästysten ja kieltojen jälkeen.

“SEC:n sitoutumisen ja edestakaisen/taaksepäin/muutosten taso Bitcoin ETF:ssä kertoo meille, että tämä on 99,9-prosenttisesti tehty juttu”, kauppias ja sijoittaja Bob Loukas reagoi viimeisimpiin tapahtumiin X:ssä

Tällä viikolla SEC lykkäsi tuomionsa useista Ether ETF:istä toukokuulle.

Bitcoin-kauppias: 50 000 dollaria mahdollista vuoden 2023 loppuun mennessä

Sitä ennen Bitcoin kohtaa sekä vuotuisen kynttilän sulkeutumisen että erilaisia makrotaloudellisia datajulkistuksia, jotka voivat lisätä lomakauden volatiliteettia. Markkinat ovat edelleen jakautuneet BTC:n välittömän kehityskaaren suhteen, ja notkahdus alle 40 000 dollarin on edelleen mahdollinen.

Joulukuun 18. päivän päivityksessä Crypto Ed CryptoTA:sta ennusti mahdollisen notkahduksen, jota seuraa nousu, ja spekuloi, että BTC/USD voisi saavuttaa 50 000 dollaria vuoden 2023 loppuun mennessä.

“Katsotaan myöhemmin tällä viikolla, miten tämä kehittyy”, hän totesi ja antoi alhaiseksi tavoitteeksi 38 000 dollaria.

Tunnettu kauppias Matthew Hyland toistaa tämän positiivisen tunnelman ja toteaa Bitcoinin RSI:n ja sen hinnan välisen nousevan poikkeaman päivittäisissä kaavioissa.

Viimeisimmissä tiedoissa päivittäinen RSI oli 60,45, ja se oli vakiintunut huippunsa jälkeen, kun Bitcoin nousi yli 44 000 dollariin, joka oli korkein arvo 19 kuukauteen.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille