Solana nousee 7-kertaiseksi vuonna 2023 ja räjähtää 400% Bull Runissa!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Krypto analyytikko tiiviisti seurata markkinoita ehdottaa, että kilpaileva digitaalinen omaisuuserä Ethereum (ETH) on noussut noin 600% vuosi tähän mennessä ja on valmis toiseen nousuun.

Äskettäisessä videopäivityksessä InvestAnswersin isäntä, jolla on 458 000 tilaajaa YouTubessa, vakuuttaa, että Solana (SOL), älysopimusalusta, on edelleen merkittävä kasvupotentiaali huolimatta sen huomattavista voitoista tänä vuonna.

Solana kasvaa 7-kertaiseksi vuonna 2023
Solana Bull Run 2023

Analyytikko korostaa Solanan hallitsevaa asemaa ja seuraa SOLin osuutta kryptomarkkinoiden kokonaiskapasiteetista. InvestAnswersin isännän mukaan hän odottaa SOLin hallitsevan aseman kasvavan 3 prosenttiin seuraavassa markkinalaajennuksessa, mikä merkitsee lisää kasvumahdollisuuksia.

Mitä tulee Solanan hallitsevuuteen tähän mennessä tänä vuonna, [mikä] räjäytti minut pois, on se, että olemme lähes 2,2 prosentissa. Solanan kaikkien aikojen korkein hallitseva asema oli 2,5 prosenttia tai jotain, joten olemme vielä niin alussa, mutta Solanan hallitseva asema on nousemassa kattoon.

Kysymys kuuluu: mitä tapahtuu, jos [krypto]markkinoiden arvo nousee 5 biljoonaan dollariin?
…18 kuukauden tai 24 kuukauden tai ehkä jopa vuoden kuluessa voimme saavuttaa 5 biljoonan dollarin markkinakapasiteetin – paljon siitä tulee tietysti Bitcoinin ansiosta, mutta odotan SOLin dominanssin nousevan vähintään 3 prosenttiin. Kysymys kuuluu siis, jos [CMC (kryptomarkkinoiden cap) nousee 5 biljoonaan dollariin [ja] SOLin dominanssi nousee 3 prosenttiin, mikä on SOLin hinta?

Strategi jatkaa SOLin potentiaalisen hinnan ennustamista ottaen huomioon 5 biljoonan dollarin kokonaiskryptomarkkinapääoman ja 3 prosentin dominanssiarvion Solanalle. Isännän mukaan Solanan hinnan odotetaan nousevan 363 dollariin.

Jos CMC nousee 5 biljoonaan dollariin, se tarkoittaa, että SOLin markkinakatto nousee 150 miljardiin dollariin, ja SOLin nykyinen markkinakatto on 31 miljardia dollaria, ja se on 4,84-kertainen [kasvu] siitä, missä olemme nyt. [Tuo luku] kertaa 75 dollaria, mikä nostaisi [Solanan] hinnan naurettavaan 363 dollariin.

Tätä kirjoitettaessa Solanalla käydään kauppaa 69,31 dollarilla. 363 dollarin hinnan saavuttaminen merkitsisi huomattavaa 423 prosentin nousua.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille