Bitcoin Whales Gear Up for Halving

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoinin odotetun puolitustapahtuman lähestyessä valaat ovat viime viikolla hankkineet huomattavia määriä Bitcoinia. Noin viikko on jäljellä neljänteen Bitcoin-puoliintumiseen – joka vähentää lohkopalkkion 3,125 BTC:hen – ja näiden suurten haltijoiden kysyntä on selvästi kasvanut, mikä on merkki markkinoiden nousevista näkymistä.

Kryptovaluutta-analytiikkayhtiö CryptoQuantin toimittamat tiedot paljastavat, että Bitcoin-valaiden kysyntä on saavuttanut ennennäkemättömän tason.

Ensimmäistä kertaa “pysyvien haltijoiden” kysyntä on ylittänyt vastakaivettujen Bitcoinien tarjonnan. Tämä kehitys viittaa siihen, että uusien Bitcoinien tuotantonopeus kaivostoiminnan kautta ei riitä tyydyttämään kryptovaluuttasijoittajien tarpeita, mikä viittaa kasvavaan niukkuuteen, jonka odotetaan voimistuvan Bitcoinin puolittumisen jälkeen.

Tämä BTC-valaiden kasvava kysyntä yhdistettynä lisääntyneisiin spot Bitcoin-tulovirtoihin aiheuttaa todennäköisesti nousupaineita tämän johtavan kryptovaluutan hintaan. Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä tämä suuntaus voi nostaa Bitcoinin arvoa merkittävästi.

Bitcoinin puolittuminen on kryptovaluuttaekosysteemissä keskeinen tapahtuma, jolle on tyypillistä huomattavat hintavaihtelut ennen ja jälkeen tapahtuman.

Historiallisesti härkätaistelut ovat alkaneet useita kuukausia ennen puolittautumista, mikä on johtunut BTC:n tarjonnan hupenemisen odotuksesta. Puolituksen jälkeen Bitcoinin hinnat ovat historiallisesti nousseet huimasti tarjonnan vähenemisen ja kysynnän ja tarjonnan välisen kuilun kasvun myötä.

Sen lisäksi, että BTC:n puolittaminen vaikuttaa suoraan Bitcoinin tarjontaan, se vaikuttaa myös louhijoihin, jotka tarkistavat transaktioita ja lisäävät uusia lohkoja lohkoketjuun.

Jokainen puolitustapahtuma puolittaa louhijoiden Bitcoin-tulot, mikä lisää uusien Bitcoinien louhintaan liittyviä kustannuksia. Tämän seurauksena Bitcoinin hintojen on saavutettava tietty kynnysarvo, jotta kaivostoiminnan kannattavuus säilyy.

Tällä hetkellä yhden Bitcoinin louhinnan keskimääräiset kustannukset ovat noin 49 000 dollaria, mikä on edelleen kannattavaa, kun nykyinen kaupankäyntihinta liikkuu noin 70 000 dollarissa. Puolituksen jälkeen Bitcoinin hinnan on kuitenkin ylitettävä 80 000 dollaria, jotta kaivostoiminta pysyy taloudellisesti kannattavana.

Valaan kasautumisvaihe on positiivinen indikaattori kryptovaluuttamarkkinoille, mikä viittaa siihen, että suuret Bitcoinin haltijat siirtävät varojaan kylmiin lompakoihin ennakoiden tulevia hinnannousuja.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille