Kiyosaki ennustaa Bitcoinin nousevan 2 miljoonaan dollariin!

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Keskellä kauhistuttavia ennusteita kattavasta taloudellisesta laskusuhdanteesta, joka tunnetaan nimellä “kaikki romahtaa”, ja keskellä ohjeita, jotka suosittelevat sijoituksia turvallisina pidettyihin omaisuuseriin, arvostettu sijoittaja ja huippumyydyn rahoituskirjan “Rich Dad Poor Dad” tunnettu kirjailija Robert Kiyosaki on ilmaissut yhtyvänsä poikkeuksellisen optimistiseen ennusteeseen, joka koskee Bitcoinia (BTC).

Tarkemmin sanottuna Kiyosaki on julkisesti tukenut Cathie Woodin, arvostetun ARK Investin perustajan ja toimitusjohtajan, joka valvoo useita pörssinoteerattuja rahastoja (ETF), tekemää ennustetta. Wood oli aiemmin ennustanut, että Bitcoinin arvo voisi nousta hämmästyttävästi 2,3 miljoonaan dollariin kolikkoa kohti. Kiyosaki ilmaisi olevansa samaa mieltä tästä rohkeasta ennusteesta sosiaalisen median X-alustalla 11. huhtikuuta julkaistussa viestissä.

Virheiden kautta viisautta

Lisäksi Kiyosaki kehui Woodia hänen “rohkeudestaan tehdä virheitä ja oppia niistä”. Hän väitti, että kyky tehdä virheitä ja ottaa niistä opiksi on menestyksen ja tyytyväisyyden tunnusmerkki elämässä, ja kritisoi suoraan perinteistä koulutusjärjestelmää sen kyvyttömyydestä valmistaa yksilöitä todellisen maailman haasteisiin.

Lisäksi hän kritisoi oppilaitoksia siitä, että ne edistävät kulttuuria, jossa älykkyys rinnastetaan epäonnistumisen puutteeseen, ja kannusti seuraajiaan ottamaan riskejä sijoittamalla Bitcoiniin. Hän esitti, että riippumatta siitä, osuuko Woodin ennuste oikeaan vai ei, sijoittaminen rikastuttaisi heitä tiedolla ja tekisi heistä koulutetumpia, älykkäämpiä ja viisaampia.

Bitcoinin hintaennuste

On syytä huomata, että Woodin Bitcoinin 2,3 miljoonan dollarin hintatavoite asetettiin tämän vuoden helmikuun lopulla, hieman ennen kuin kryptovaluutta saavutti uuden kaikkien aikojen huippulukeman (ATH). Tämä ennuste viittasi potentiaaliseen yli 3 600 prosentin nousuun sen silloisesta arvosta.

Tämä Woodin ennuste on huomattavasti kunnianhimoisempi kuin mikään Kiyosakin aiemmista ennusteista, jotka ovat sisältäneet mahdollisen nousun 300 000 dollariin ja jopa spekulatiivisen miljoonan dollarin nousun talouden laskusuhdanteen sattuessa.

Raportointihetkellä Bitcoinin arvo oli 70 650 dollaria, mikä merkitsi 2,63 prosentin nousua päivällä ja 6,48 prosentin nousua edellisellä viikolla, vaikka viimeisimpien, 11. huhtikuuta saatavilla olevien tietojen mukaan kuukauden aikana oli tapahtunut pieni 1,36 prosentin lasku.

Kun kaikki otetaan huomioon, vain aika ratkaisee Woodin ja Kiyosakin Bitcoin-ennusteiden paikkansapitävyyden. On kuitenkin tärkeää korostaa, että sijoituspäätösten perustaminen tällaisiin erityisiin ennusteisiin sisältää merkittäviä riskejä. Siksi on erittäin tärkeää tehdä perusteellinen tutkimus ja harkita näitä riskejä huolellisesti ennen sijoituksen tekemistä.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille