Bitcoinin läpimurtohetki: Viimeinen tilaisuus massiiviselle nousulle?

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Bitcoin (BTC) on tällä hetkellä vakiintumassa 65 000 dollarin kynnyksen alapuolelle, jota pidetään nyt uutena vastustasona. Markkinaosapuolet tutkivat aktiivisesti mahdollisuuksia tunnistaa hintalattia, joka voisi vakauttaa valuutan ja mahdollisesti katalysoida uuden noususuuntauksen.

Tässä yhteydessä merkittävä kryptovaluuttakaupan asiantuntija TradingShotista esitti yksityiskohtaisia havaintoja Bitcoinin nykytilanteesta TradingViewin 29. huhtikuuta päivätyn viestin kautta. Asiantuntija korosti erityisesti Bollingerin nauhojen (BB) alarajan tulevaa arviointia kolmen päivän kaaviossa.

Tämä arviointi, joka merkitsee sen ensimmäistä esiintymistä kolmeen kuukauteen, viittaa lisääntyneeseen puristukseen BB:n ja sen alarajojen välillä, tapahtuma, joka on perinteisesti osoittanut mahdollisen käännepisteen, jossa hinnat alkavat nousta.

Analyysin perusteella näyttää siltä, että Bitcoin osoittaa merkkejä nousevista näkymistä. Kryptovaluutta on osoittanut jyrkkää nousujohteista nousua alkaen marraskuun 2022 pohjalukemista, mikä korostaa vahvaa optimistista markkinatunnelmaa.

Analyysissä tarkemmin eriteltynä, soveltamalla Fibonacci-laajennustasoja, analyytikko havaitsi, että Bitcoinin nousuliike on ollut vankka, ja maaliskuun 2024 puolivälissä saavutettiin merkittävä huippu, joka ylitti 1,5 Fibonacci-merkin. Tulevaisuutta ajatellen asiantuntija ennustaa nousujohteisen vaiheen jatkumista, jolloin Bitcoin ei ainoastaan saavuta vaan mahdollisesti ylittää 2,0 Fibonacci-tason.

Bitcoinin-potentiaalinen-kasvu

Bitcoinin potentiaalinen 75 prosentin kasvu

Tämän jälkeen analyytikko ehdotti, että nämä tekniset indikaattorit luovat pohjan kunnianhimoiselle 110 000 dollarin hintatavoitteelle, mikä merkitsee noin 75 prosentin potentiaalista nousua nykyisestä markkinahinnasta.

”110 000 dollaria on hyvin realistinen tavoite näissä olosuhteissa, eikä meidän pitäisi laiminlyödä mainita myös BB-leveyden (BBW) konsolidoitumista pohjalleen, mikä taas liittyy korkeaan nousevaan aktiivisuuteen ja kasautumiseen, kun se suoritetaan BB:n vihreällä linjalla”, asiantuntija sanoi.

Tällä hetkellä Bitcoinin kannattajat pyrkivät pitämään kryptovaluutan hinnan 60 000 dollarin tason yläpuolella. On huomionarvoista, että jotkut markkina-analyytikot, mukaan lukien Alan Santana, uskovat, että Bitcoin saattaa kohdata huomattavia myyntejä niin kauan kuin se pysyy alle 64 560 dollarin.

Bitcoinin jatkuvan vakauttamisen keskellä on kuitenkin tuntuva epävarmuus siitä, onko se todella löytänyt alimman pisteensä. Samanaikaisesti merkittävät markkinaosapuolet ilmaisevat huolensa vallitsevista Bitcoiniin vaikuttavista laskusuuntauksista, ja syyttävät nykyisiä hintavaihteluita sen viimeisimmän puolittumisen jälkeisistä korjauksista.

Bitcoin hinta-analyysi

Viimeisimpien päivitysten mukaan Bitcoinin hinta on 62 241 dollaria, ja se on laskenut lähes 2 prosenttia pelkästään tänään. Viimeisen viikon aikana Bitcoinin hinta on laskenut yli 5 %.

Bitcoin-hinta-analyysi

Näiden olosuhteiden keskellä sekä sonnit että karhut kryptovaluuttamarkkinoilla tarkkailevat innokkaasti, mikä suunta hallitsee Bitcoinin vauhtia lähitulevaisuudessa.

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille