Bitcoinin virstanpylväs voi aiheuttaa tarjontashokin, varoittaa Pompliano

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille

Anthony Pompliano, Pomp Investmentsin visionääri, kannattaa tällä hetkellä erittäin optimistisia näkymiä Bitcoinin (BTC) suhteen.

CNBC:n segmentin aikana Pompliano välitti näkökulmansa väittäen, että kun otetaan huomioon lukuisten katalyyttien ja historiallisten mallien sekoitus, on haastavaa kuvitella skenaariota, jossa Bitcoinin arvo ei kasvaisi entisestään.

“Saavutimme juuri todella tärkeän virstanpylvään ennen puolittumista – meillä oli juuri Bitcoinin korkein viikoittainen, kuukausittainen ja neljännesvuosittainen sulkeutuminen. Ja niinpä neljällä viimeisellä kerralla, kun näin on tapahtunut, Bitcoin on vahvistunut vähintään 300 prosenttia loppuosan härkämarkkinoiden aikana. Se ei tarkoita, että se tapahtuu uudelleen.
Mutta se, että se tapahtui ennen puolittumista, on ikään kuin kysyntäshokki tapahtui, ja nyt meillä on tämä tarjontahäiriö.”

Tällä hetkellä Bitcoinin arvo on 65 744 dollaria, mikä merkitsee vaikuttavaa nousua noin 66 prosenttia tammikuun pohjalukemista, joka oli noin 39 500 dollaria.

Pompliano tarkentaa vielä, että nykyiset taloudelliset levottomuudet ja vallitseva epätoivon tunne voivat olla merkittäviä tekijöitä, jotka edistävät Bitcoinin ja vastaavien digitaalisten valuuttojen arvostusta.

Hän esittää retorisen kysymyksen toivon puutteesta ja toimista, joita se saa yksilöt tekemään, ja ehdottaa:

“Dollari on menettänyt 25 prosenttia ostovoimastaan neljässä vuodessa. Meillä on 1,1 biljoonaa dollaria luottokorttivelkaa. Meillä on 43 miljoonaa amerikkalaista, joilla on liittovaltion opintovelkaa, ja niiden keskimääräinen saldo on 37 000 dollaria. Ihmiset ovat menettäneet toivonsa, heillä ei ole toivoa. Miten teidän pitäisi elää maassa, jossa vuokraaminen on halvempaa kuin asunnon ostaminen 50 suurimmassa suurkaupungissa?

Teillä ei ole toivoa, joten mitä teette?

Luulen, että jos menette ostamaan lottokupongin, sen todennäköisyys on 300 miljoonaa yhtä vastaan. Uskon, että jotkut ihmiset sanovat juuri nyt: “Tiedättekö mitä? Memecoinilla on paremmat mahdollisuudet kuin lottokupongilla”. Luulen, että on paljon ihmisiä, jotka sanovat, että Bitcoin on itse asiassa turvallisin [veto]”.”

Aloittelijoille

Aloittelijan opas kryptovaluutoista

Väliaikainen

Aloittelijan opas lohkoketjuista ja kryptovaluutoista

Asiantuntija

Kryptovaluutta uutisia ammattilaisille